0

مهدوی: قصد کناره گیری از لیگ را ندارم

ehsanrostami
ehsanrostami
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 13263

مهدوی: قصد کناره گیری از لیگ را ندارم

مهدی مهدوی، کاپیتان تیم بانک سرمایه که این روزها در اردو آماده‌سازی تیم بانک سرمایه برای حضور در جام باشگاه‌های آسیا حضور دارد اظهار داشت: شاید ۱۰ سال دیگر به عرصه مربیگری روی بیاورم، اما به این زودی‌ها قصد کناره‌گیری از بازی در لیگ برتر را ندارم، چون توان ادامه ورزش قهرمانی را در خود می‌بینم.

وی در خصوص دلیل جدایی‌اش از تیم ملی گفت: نه تنها من بلکه تمام ملی‌پوشان باید به تدریج جای خود را به جوان‌ترها بدهند و من از این بابت خوشحالم که در اوج کنار رفتم تا نوبت به پاسورهای جوان برسد که بیشتر آنها خیلی خوب و آینده‌دار هستند.
مهدوی که تاکنون ۴ بار در جام باشگاه‌های آسیا حضور پیدا کرده و سال گذشته با بانک سرمایه به عنوان قهرمانی و بهترین پاسور این رقابت‌ها دست یافت، افزود: امسال باشگاه بانک سرمایه مجموعه ورزشی غدیر نیروی انتظامی را برای بازیکنان در نظر گرفته است که همه امکانات آن عالی و حرفه‌ای است و ما هیچ کمبودی احساس نمی‌کنیم.

مهدوی در خصوص نگرانی‌های به وجود آمده درباره احتمال عدم همراهی ملی‌پوشان با تیم بانک سرمایه در جام باشگاه‌های آسیا گفت: اگر تمامی بچه‌ها باشند خیالمان راحت می‌شود، اما اطمینان می‌دهم با همین بازیکنانی که در تمرینات بانک حضور دارند، قهرمان خواهیم شد چون همه با تجربه و میدان دیده هستند.

مهدوی اظهار داشت: اگر چه تیم‌های عربی و حتی شرق آسیا با بازیکنان خارجی به جنگ ما می‌آیند، اما با دو بازیکن حتی اگر عالی هم باشند حریف ما نمی‌شوند، آنها از نام والیبال ایران می‌ترسند و دیدید سال گذشته با جمع کردن ستارگان سرشناس هم راه بجایی نبردند.

یک شنبه 24 اردیبهشت 1396  8:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها