جواد نكونام گفت: تیم ملی در شرایط بسیار خوبی به سر می برد و اردوی ۱۰ روزه در قطر كمك فراوانی به رسیدن تیم به آمادگی لازم كرد.
كاپیتان تیم ملی ایران پس از انجام تمرین یكشنبه شب در زمین شماره ۲ باشگاه الغرافه قطر گفت: شرایط تیم ملی بسیار خوب است و تمرین های بسیار خوبی را پشت سر گذاشته ایم. اردوی ۱۰ روزه در قطر هم به ما كمك بسیاری كرد تا به آمادگی لازم برسیم.
نكونام درباره شایعه اختلاف او و شجاعی با بازیكنان تیم ملی فوتبال هم گفت: این ها خبرهایی است كه خبرنگاران درمی آورند و می نویسند و حاشیه هایی است كه آن ها درست می كنند. می توانید از تك تك بازیكنان بپرسید. حتی از خود شجاعی هم كه گفته شده بود، من و او با بقیه مشكل داریم، می توانید بپرسید. ما در تیم ملی میان بازیكنان رابطه خوب و صمیمی داریم. همه با هم دوست هستیم و حتی یك نفر را هم نمی توانید پیدا كنید كه خبر این اختلاف را تایید كند یا بگوید در تیم ملی مشكلی وجود دارد.
این بازیكن حاضر در رقابت های لیگا ادامه داد: همه بازیكنان چه در باشگاه و چه در تیم ملی از شخصیت و شرایط من به خوبی آگاه هستند. جایگاه من هم در تیم ملی به خوبی مشخص است. تاكنون هم هیچ گاه با بازیكنی مشكل نداشته ام. در مورد كادر فنی هم باید بگویم كه من كاپیتان تیم ملی هستم و هرچه باشد وظایفی را دارم. چه در برابر بازیكنان و چه كادر فنی. هر دوی آن ها از من انتظارهایی دارند كه باید به آن ها عمل كنم. من در مورد مسائل مختلف باید با مربیان تیم ملی صحبت كنم اما، اختلافی در تیم وجود ندارد. تیم بسیار خوبی داریم و تك تك بازیكنان از شخصیت بالایی برخوردارند. بین ما و كادر فنی روابط دو طرفه ای برقرار است و ما یك تیم در این تورنمنت هستیم و شرایط خوبی داریم.
نكونام درباره تشكیل وزارت ورزش از سوی مجلس شورای اسلامی هم گفت: من پیش از این هم مخالف این موضوع بودم و هنوز هم هستم. من و ورزشكاران با این طرح مخالفیم. خودم تا سه چهار سال دیگر فوتبالم تمام می شود و از صحنه ورزش كنار می روم اما این طرح برای ورزشكارانی كه از این پس می آیند، طرح خوبی نیست. آن هایی كه بعد از ما می آیند با این طرح صدمه می بینند.
نكونام درباره عراق نخستین حریف ایران در دور گروهی پانزدهمین دوره جام ملت های آسیا هم گفت: نباید تمام تمركزمان روی یك بازی باشد. ما در دور گروهی سه بازی داریم. هدف مان باید این باشد كه شروع خوبی داشته باشیم. نباید از دقیقه یك به فكر برد باشیم باید در طول بازی جریان مسابقه را اداره كنیم و با منطق و سیاست برابر عراق فوتبال بازی كنیم. باید بازی را اداره كنیم تا بتوانیم آن ها را شكست دهیم.
خبرگزارى ايسنا (www.isna.ir)