0

طرز تهیه سوپ قارچ و جو فوری مرحله به مرحله

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3376
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه سوپ قارچ و جو فوری مرحله به مرحله

 

طرز تهیه سوپ قارچ و جو فوری مرحله به مرحله

سوپ ها معمولا پرطرفدار هستن مخصوصا سوپ های سفید که داخلشون از شیر و قارچ استفاده شده باشه … از طرفی این روزهای بهاری سوپ خیلی میچسبه و اما از همه مهمتر، کی بدش میاد که در زمان کمتر از نیم ساعت یک سوپ کرمی و لطیف و خوشمزه بخوره؟؟ حالا با توجه به همه این مواردی که گفتم امروز دستور یک سوپ کرمی، خیلی خوشمزه و فوق العاده سریع همراه با نکات مربوط به پختش رو براتون گذاشتم.

سوپ قارچ و جو فوری

سوپ قارچ و جو فوری

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو فوری

  • 400 گرم قارچ
  • 80 گرم جو دو سر پرک
  • 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • 2 لیوان شیر
  • 2 عدد قرص گوشت یا مرغ (یا 2 لیوان آب گوشت یا مرغ)
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو فوری

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو فوری

مراحل تهیه سوپ قارچ و جو فوری

ابتدا داخل یک قابلمه جو دو سر پرک، 2 قاشق از کل پیاز داغ، نمک و فلفل رو ریخته و 2 لیوان آب هم داخلش میریزیم و روی شعله ملایم میذاریم تا جو لعاب بندازه و بپزه.

طرز تهیه سوپ مجلسی و مقویِ اسپانیایی
www.bartarinha.ir
در این مطلب طرز تهیه یک نوع سوپ را به شما آموزش می دهیم که به سوپ اسپانیایی معروف است. امیدواریم از این سوپ خوشمزه لذت ... ادامه مطلب
پختن مواد

پختن مواد

تا جو دو سر پرک بپزه قارچ هارو خورد کرده و همراه حدود 10 گرم کره و کمی نمک تفت میدیم.

تفت دادن قارچ

تفت دادن قارچ

شعله گاز رو زیاد میکنیم تا قارچ زود پخته و سرخ شده و آبش هم کشیده بشه.

سرخ شدن قارچ

سرخ شدن قارچ

بعد از سرخ شدن قارچ جو هم کاملا پخته و قوام اومده. (برای قوام اومدن جو دو سر پرک زیر یک ربع زمان لازم داریم)

سوپ و آش های خوشمزه برای روزهای آخر زمستان
www.bartarinha.ir
حالا که زمستان به آخرین روزهای خود نزدیک می شود از فرصت استفاده کرده و با این سوپ های زمستانی خوشمزه و اشتها برانگیز روزهای سرد خود را گرم ... ادامه مطلب
پختن و لعاب دادن جو دو سر پرک

پختن و لعاب دادن جو دو سر پرک

حالا به موادمون شیر و قرص گوشت یا مرغ رو اضافه کرده هم میزنیم.

اضافه کردن شیر و قرص گوشت

اضافه کردن شیر و قرص گوشت

بلافاصله قارچ رو هم اضافه کرده و یک ربع دیگه به سوپ فرصت میدیم تا مزه ها به خورد هم برن و سوپ آماده بشه. درست قبل از سرو کردن 1 قاشق باقی مانده پیاز داغ رو هم اضافه کرده و سوپ رو هم میزینم .

اضافه کردن پیاز داغ برای سرو

اضافه کردن پیاز داغ برای سرو

حالا سوپ ما آماده سروه و با آب لیمو تازه طعمش محشر میشه، همین طوری که دیدین درست کردنش فقط حدود نیم ساعت طول کشید … نوش جان.

نکاتی درباره پخت سوپ

  • در صورتی که آب مرغ یا گوشت آماده داشته باشین به جای آب در ابتدای کار از آب مرغ یا گوشت اضافه کنین و دیگه لازم نیست تا از قرص مرغ یا گوشت استفاده کنین.
  • در استفاده از نمک خیلی دقت کنین چون قرص های مرغ و گوشت نمک دارن و ممکنه سوپ شور بشه.
  • در این سوپ از زرچوبه استفاده نکنین چون رنگ سوپ رو تیره میکنه.
  • جو دو سر پرک نسبت به جو پرک و بلغور جو خیلی زودتر میپزه و فورا لعاب میندازه و برای زمان هایی که عجله دارین گزینه خیلی مناسبیه .
  • لازم نیست برای پخت این سوپ در قابلمه رو بذارین چون سریع میپزه و از طرفی در صورت بسته بودن در قابلمه امکان سر رفتن جو خیلی زیاده.
  • تفت دادن قارچ با کره قبل از ریختنش داخل سوپ برای  لذیذتر شدن مزه قارچ و سوپ مفیده.
  • در صورتی که غلظت سوپ براتون زیاد بود در 15 دقیقه آخر پخت (وقتی شیر و قارچ رو اضافه کردین) میتونین به مقدار دلخواه آب یا شیر بهش اضافه کنین.
سوپ قارچ و جو فوری

سوپ قارچ و جو فوری

 

 

جمعه 15 اردیبهشت 1396  12:00 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها