نوشیدن آب و مایعات زیاد همراه غذا موجب اختلال در هضم می شود
نوشیدن آب و مایعات زیاد همراه غذا، موجب رقیق کردن شیره های گوارشی شده و هضم غذا را دچار اختلال می کند.
دکتر ابوالقاسم جزایری، مشاور تغذیه ای معاون بهداشتی وزارت بهداشت ، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: اگر هنگام صرف غذا از آب و مایعات زیاد استفاده شود، شیره های گوارشی رقیق شده و در نتیجه نمی توانند اثر کامل در هضم و جذب مواد غذایی داشته باشند که نتیجه آن اختلال در هضم و جذب مواد غذایی و ایجاد نفخ و اختلال در دستگاه گوارش است. وی با اشاره به این که تند غذا خوردن و خوب نجویدن غذا هضم غذا را دچار مشکل می کند، افزود: نخستین مرحله هضم بعضی از مواد غذایی در دهان و بوسیله بزاق دهان انجام می شود و این در صورتی است که غذا به خوبی جویده، خرد و با بزاق دهان آغشته شود. دکتر جزایری تصریح کرد: چنانچه غذا با عجله خورده شود و غذا را به خوبی نجویم، در هضم و جذب مواد غذایی اختلال ایجاد می شود و این امر می تواند موجب سنگینی، دل درد و ناراحتی های گوارشی شود. بنا بر اعلام وبدا، وی در پایان خاطرنشان کرد: توصیه می شود غذا در هنگام خوردن، حرارت مناسب داشته باشد یعنی نه خیلی سرد و نه خیلی گرم باشد و همچنین به آرامی جویده شود تا هضم آن سریعتر صورت گیرد.
worldfood.ir
دوشنبه 20 دی 1389 4:00 PM
تشکرات از این پست