0

مکعب های ژلاتینی؛ دسرِ بعد از غذا

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 80603
محل سکونت : تهران

مکعب های ژلاتینی؛ دسرِ بعد از غذا

وب سایت سر آشپز: در این مطلب طرز تهیه یک دسر فوق العاده راحت با ژلاتین را به شما آموزش داده ایم. با این دسر و به راحتی می توانید هنرتان را به رخ همه بکشید.

 
 
 مواد لازم:
 
  •  شیر 6 لیوان
  •  پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
  •  شکر 1 لیوان
  • وانیل 1/8 قاشق چای خوری
 
دسر مکعبی
 
طرز تهیه:

1- ژلاتین را روی شیر ریخته و هم زده و روی شعله کم گذاشته و هم میزنیم تا ژلاتین حل شود ولی شیر نجوشد.

2-شکر را به شیر اضافه کرده و هم میزنیم تا کامل حل شود.

3-وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم.

4-مواد را نصف کرده و به نصف مواد پودر کاکائو را اضافه میکنیم.

5-ظرف مستطیلی پیرکس را برداشته و یک لایه از دسرسفید را ریخته و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار میدیم، وقتی لایه سفید مقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم وبه همین ترتیب تا موادمون تموم بشه.

6-وقتی آخرین لایه رو ریختیم به مدت دو ساعت در یخچال گذاشته تاکاملا خودش رو بگیره.

7-ظرف رو به مدت کم در آب گرم میزاریم و دسر رو درآورده و برش میزنیم.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396  10:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها