0

طرز تهیه کباب لبنانی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 80625
محل سکونت : تهران

طرز تهیه کباب لبنانی

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: در این مطلب طرز تهیه نوعی کباب تابه ای به سبک لبنانی ها را به شما آموزش داده ایم.

 

 
مواد لازم:
 
  • گوشت گوساله (چرخ کرده، چربی دار): 2 کیلو و 250 گرم
  • پیاز درشت (پوست کنده و خردشده): 3 عدد
  • سیر: یک بته
  • زنجفیل: یک برش یک و نیم سانتی
  • فلفل سبز: 16 عدد
  • برگ گشنیز: 120 گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به میزان لازم
  • تخم گشنیز (پودر شده): به میزان لازم
  • زیره (پودر شده): به میزان لازم
  • روغن: برای سرخ کردن
 
کباب لبنانی 
 
روش تهیه:
 
1.    ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید.

2.    نیمی از پیازهای خردشده را در غذاساز ریخته تا به صورت کاملا ریز خرد شوند. آنها را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب آنها کاملا گرفته شود. سپس بقیه پیازهای خردشده را در غذاساز بریزید و پس از ریزشدن کنار بگذارید.

3.    سیر و رنجفیل را پوست کنده و زنجفیل را برش دهید.

4.    ساقه فلفل سبزها را جدا کنید و به همراه سیر و زنجفیل خردشده در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

5.    برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود.

6.    پیاز ریز خرد شده را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید.

7.    چاشنی ها را به مواد اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.

8.    نیمی از مواد را از غذاساز خارج کرده و نیمی از گوشت چرخ کرده را به باقیمانده مواد داخل غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. این کار را با بقیه گوشت و مخلوط پیاز تکرار کنید.

9.    مخلوط به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال داده و با دست به خوبی آن را ورز دهید. گلوله های یکسانی از مخلوط گوشت جدا کرده و در دست خود شکل دهید. آنها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو نمایید.

نکته: در صورت نداشتن غذاساز می توانید پیازها را رنده کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396  10:50 PM
تشکرات از این پست
nargesza rozgol
دسترسی سریع به انجمن ها