0

کالزونه بروکلی؛ ایتالیایی بازی سرِ سفره ایرانی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 80625
محل سکونت : تهران

کالزونه بروکلی؛ ایتالیایی بازی سرِ سفره ایرانی

ماهنامه سرآشپز - سمیه دیندار: کالزونه از مجموعه غذاهای ایتالیایی است. غذایی که خمیر پیتزا را از مواد مختلف و دلخواه پر می کنند و به حالت بقچه می پیچند. در این مطلب طرز تهیه کالزونه بروکلی را آموزش داده ایم.

 


مواد مورد نیاز:
 
  • سینه مرغ (ریز خردشده): 1 عدد
  • کلم بروکلی (گل گل شده): 200 گرم
  • پنیر موتزارلا: 150 گرم
  • خمیر پیتزا: 4 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
کالزونه بروکلی 
 
روش پخت:

1.    قابلمه ای حاوی مقداری آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس مقداری نمک و کلم بروکلی را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا پخته شود. بعد آبکش کرده و کنار بگذارید.

2.    مقداری روغن داخل تابه ای روی حرارت گرم کرده و سینه مرغ (از قبل با مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل به مدت 30 دقیقه داخل یخچال مزه دار شده) را درون آن تفت دهید تا کاملا سرخ شود. سپس کلم بروکلی را به آن افزوده و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

3.    خمیر پیتزا را روی سطح صافی قرار دهید. سپس با استفاده قاشقی مقداری از مخلوط مواد را روی نیمی از آن گذاشته و روی آن پنیر موتزارلا بپاشید.

4.    به وسیله قلم مویی آغشته به آب لبه های خمیر را مرطوب کرده و از وسط نیمه دیگر خمیر را روی مواد برگردانده و لبه های آن را با هم ببندید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).

5.    کالزونه را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن چرب و با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید. سپس در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 15 دقیقه بگذارید تا پخته و طلایی رنگ شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396  10:50 PM
تشکرات از این پست
nargesza rozgol
دسترسی سریع به انجمن ها