0

ترشی چربی سوز نیست!

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

ترشی چربی سوز نیست!

375140010741820211955_20221_thum.jpg




یک متخصص تغذیه با بیان این که مصرف ترشی به هیچ وجه برای سرماخوردگی مضر نیست، گفت: استفاده بیش از حد از ترشی به دلیل مواد اسیدی و سرکه موجب آسیب به سیستم گوارشی و ایجاد التهاب معده و روده می شود.
دکتر علی اکبر سهیلی آزاد عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به فرآورده هایی که به صورت شور و یا ترشی در کشور ما مصرف می شوند و خانواده ها علاقه زیادی به آن دارند، اظهار داشت: این روش یکی از راههای نگهداری مواد غذایی است که به خصوص برای نگه داری سبزیجات به کار گرفته می شود. وی ادامه داد: در این روش در اکثر مواقع با فراهم کردن یک محیط اسیدی یا با استفاده از سرکه یا نمک از فعالیت میکروب ها در مواد غذایی و از خراب یا فاسد شدن این مواد جلوگیری می کنند. دکتر سهیلی با بیان اینکه استفاده از فرآورده های شور و ترشی جات به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمی شود، افزود: اما به دلیل اینکه فرآورده های شور اشتها آور است و برخی خواص غذایی مانند ویتامینها را در خود دارند از این جهت به عنوان چاشنی مورد استفاده قرار می گیرد که باعث طعم مزه و میل بیشتر به غذا می شود. این متخصص تغذیه اظهار داشت: ترشیجات به دلیل این که مدت زیادی در یک محیط اسیدی قرار می گیرند بسیاری از ویتامینها و مواد مغذی شان از بین رفته و خاصیت غذایی خود را از دست می دهند. دکتر سهیلی تصریح کرد: این تصور که مصرف ترشی و سرکه سبب کاهش چربی می شود بسیار اشتباه است و اگر این تصور درست بود و ترشی جات و سرکه باعث از بین بردن چربی بدن می شدند هم اکنون مشکلی به نام چاقی وجود نداشت. این متخصص تغذیه با بیان اینکه سرکه خود ماده ای ضد ویروس است، گفت: مصرف ترشی جات و سرکه برای سرماخوردگی به هیچ وجه مضر نیست و حتی چینی ها از سرکه به عنوان ضدویروس سارس و آنفلوانزا استفاده می کنند. وی با تاکید براینکه مصرف زیاد ترشی و شور می تواند برای دستگاه گوارش مشکل ایجاد کند، افزود: اینکه فرآورده های شوری و ترشی اشتهاآور است و برای سرماخوردگی مضر نیست به این معنی نیست که هر چقدر بخواهیم می توانیم از ترشی استفاده کنیم. این متخصص تغذیه در پایان تاکید کرد: مصرف شور و ترشی همانطور که در دهان و مری ایجاد سوزش می کند در معده و روده نیز همین تاثیر را دارد و در صورت مصرف زیاد و مداوم بسته به حساسیت دستگاه گوارش افراد موجب التهاب معده و روده می شود.

منبع : worldfood.ir

یاس

دوشنبه 20 دی 1389  3:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها