0

آموزش طبخ صحیح سبزیجات

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 9915
محل سکونت : اصفهان

آموزش طبخ صحیح سبزیجات

 
 

طبخ سبزی‌ جوشاندن سبزی‌ پختن درست سبزی‌ پختن بیش‌ازاندازه سبزی‌

برای طبخ صحیح سبزیجات بهتر است بیشتر دقت کنید به گونه ای که مانع از بین رفتن املاح و موادمعدنی این موادغذایی شوید سرخ کردن و پختن زیاد سبزی می تواند تمامی خواص آن ها را از بین ببرد می خواهیم به توصیه های متخصصین تغذیه در این زمینه دقت کنیم .

مرجع مشاوره و درمان زخمبا پرومكس، حرفه‌ای آراسته شويد

 

 پختن درست سبزی‌ها به‌طور مناسب خواص تغذیه‌ای آن‌ها را حفظ خواهد کرد و پختن بیش‌ازاندازه سبزی‌ها باعث می‌شود که ویتامین‌ها و مواد مغذی باارزش از دست بروند.

هنگامی‌که سبزی‌ها را می‌جوشانید، مواد مغذی محلول از آن‌ها به آب پس داده می‌شود و از دست می‌رود.جوشاندن سبزی‌ها هم ممکن است باعث  پخته ‌شدن بیش‌ازاندازه آن‌ها شود و آن‌ها نرم، رنگ‌ورورفته و وارفته کند.

فقط هنگامی است که می‌خواهید سوپ درست کنید، می‌تواند سبزی‌ها را بجوشانید و حتی در این مورد هم باید مدت زمان جوشاندن را کوتاه نگهدارید

به این نکات در مورد پختن سبزی توجه کنید:

– به جای خیساندن سبزی‌ها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذی‌شان در آب حل شود و از دست برود، می‌توانید با استفاده از یک برس نرم و آب سبزی‌های با پوست ضخیم تمیز کنید.

–  به جای جوشاندن سبزی‌ها آن‌ها را بخارپز کنید.

– سبزی‌ها را با اجاق مایکروویو در مدت کوتاه‌تری می‌توان پخت و به این ترتیب ممکن است مواد مغذی آن‌ها بهتر حفظ شود.

 
 
منبع: همشهری آنلاین

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

سه شنبه 12 اردیبهشت 1396  4:17 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها