
یک فوق تخصص چشم پزشکی گفت: مصرف بعضی از آنتی اکسیدان ها خطر ابتلا به برخی بیماری های چشم مانند کاتاراکت و دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهند.
حیدر سیاتیری نقش تغذیه در سلامت چشم را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: مواد غذایی فراوانی وجود دارند که حاوی مقادیر زیاد ویتامین a و دیگر مواد لازم برای سلامت چشم هستند. وی گفت: آنتی اکسیدان ها نیز یکی از مواد مؤثر برای سلامت چشم ها هستند، این مواد دارای مولکول هایی هستند که با خنثی کردن رادیکال های آزاد مانع اثر مخرب آنها بر سلول های بدن می شوند ضمن اینکه بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف بعضی از آنتی اکسیدان ها خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها نظیر بیماری های چشم شامل "کاتاراکت و دژنراسیون ماکولا " را کاهش می دهند. این فوق تخصص چشم پزشکی خاطرنشان کرد: ویتامین a آنتی اکسیدانی است که در مواد غذایی حیوانی نظیر جگر یا کره و مواد غذایی گیاهی حاوی کاروتنوئیدها وجود دارد؛ کاروتنوئیدها رنگدانه های قرمز و زردی هستند که در گیاهان و حیوانات وجود دارند، این مواد به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده و همچنین انواع خاصی از آنها که شایعترین آن بتا کاروتن است به ویتامین a تبدیل شده که در سلامت چشم بسیار تأثیرگذار است؛ البته مصرف روزانه هویچ به خاطر داشتن ویتامین a به طور چشمگیری بر سلامت چشم مؤثر است.
منبع خبری : worldfood.ir