0

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154066
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی

طرز تهیه پودینگ توت‌ فرنگى ، پودینگ توت‌ فرنگى

پودینگ توت فرنگی دسر خوشمزه و شیک و مدرن است که طعم هر ذائقه ای را به خود جلب می کند.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

مواد لازم برای پودینگ توت فرنگی

 

 توت فرنگی:500 گرم

 زردآلو یا آلوی بدون هسته:200 گرم

 شکر آسیاب شده:100 گرم

 آب لیموترش:به میزان لازم

 آرد:250 گرم

 شکر:75 گرم

 بیکینگ پودر:2 قاشق چای خوری

 تخم مرغ:یک عدد، زده شده

 شیر پرچرب:150 میلی لیتر

 کره:75 گرم، ذوب شده و خنک شده

 خامه برای تزیین

 

پودینگ

 

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی

 

ظرف موردنظر را چرب کنید.

در ظرف دیگری توت فرنگی ، زردآلو  یا آلوی خردشده، شکر آسیاب شده، آبلیمو و 255 گرم از آرد را با هم مخلوط کنید. 

این مخلوط  را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید. 

مابقی آرد را با شکر و بیکینگ پودر در ظرفی بریزید. 

تخم مرغ زده شده، شیر و کره ذوب و خنک شده را اضافه کرده و همگی را آرام  مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. 

قاشق، قاشق خمیر را روی  مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود. 

پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.

این پودینگ را گرم با خامه سرو کنید. 

 

پودینگ توت فرنگی

نکات تکمیلی در مورد پودینگ توت‌ فرنگى

پودینگ توت‌ فرنگى جزو دسرهای مدرن میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
پودینگ توت‌ فرنگى را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد . پودینگ توت‌ فرنگى

پودینگ توت‌ فرنگى
جمعه 8 اردیبهشت 1396  9:08 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها