
یک متخصص تغذیه گفت: پیازچه ها غنی از کروم هستند و برای تنظیم گلوکز، سوخت و ساز بدن و ذخیره سازی قند مفید است.
مرتضی صفوی افزود: پیازچه فواید زیادی دارد که اغلب آنها مانند پیاز است.
وی گفت: مصرف پیازچه موجب کاهش قند خون، کاهش کلسترول خون بالا، کاهش فشار خون بالا، کاهش ریسک پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان ها و کاهش التهاب مفید است.
این متخصص تغذیه افزود: پیازچه ها غنی از کروم هستند. کروم یک ماده معدنی ضروری است که بدن از آن برای تنظیم گلوکز، سوخت و ساز بدن و ذخیره سازی قند استفاده می کند.
صفوی گفت: کروم موجب کاهش کلسترول بد، همراه با افزایش کلسترول خوب(hdl) و کاهش تری گلیسیرید می شود. کوئرستین ترکیبی است که در پیازچه ها یافت می شود و دارای فواید ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی است.
وی اضافه کرد: پیازچه ها غنی از این ویتامین c هستند و این ویتامین نه تنها به ارتقاء سیستم ایمنی بدن کمک می کند بلکه از بدن در برابر بیماری های قلبی – عروقی، بیماری های چشمی و چین و چروک های پوستی محافظت می کند.
منبع : worldfood.ir