
یک فوق تخصص تغذیه گفت: برای تامین نیازهای آنتی اکسیدانی بدن می توان از منابع غذایی موسوم به خشکبار استفاده کرد.
دکتر کیومرث دانشور گفت: خشکبار سرشار از مواد آنتی اکسیدانی است. خشکبارهای نارنجی از جمله برگه آلو، انجیر، توت خشک و ... حجم بیشتری از این مواد را در خود جای می دهند. به گفته این فوق تخصص تغذیه، آنتی اکسیدان موجود در خشکبار گشوده شدن شریان های قلب و مغز را سبب شده و از طرف دیگر به کنترل عملکرد کبد و در نتیجه کنترل و کاهش چربی خون کمک می کند. وی گفت: افراد خردسال و یا سالخورده که قادر به مصرف مواد غذایی حاوی فیبر بالا نیستند می توانند از خشکبار به عنوان منبعی غذایی استفاده کنند. این مواد غذایی از خواص فیبری برخوردار بوده و در جلوگیری از بروز یبوست موثرند. دانشور در پایان فیبرها را به دو دسته تقسیم کرد و گفت: آن دسته از فیبرها که به فیبرهای مکانیکی معروفند در غذاهایی وجود دارند که هضم آنها برای خردسالان و افراد سالخورده مشکل تر است. اما گروهی دیگر از فیبرها که ژله ای بوده و به صورتی فراوان در خشکبار یافت می شوند را می توان در تمام سنین جایگزین فیبرهای مکانیکی کرد.
منبع : worldfood.ir