
پزشکان می گویند یک مطالعه جدید نشان داده است که چربی موجود در لبنیات برای کاهش خطر ابتلا به دیابت مفید است اما البته این یافته بدان معنی نیست که از اسید ترانس - پالمی تولئیک نوعی اسید چرب است که در شیر، پنیر و ماست و کره یافت می شود اما بدن قادر به ساختن آن نیست.
یک مطالعه جدید که روی 3700 داوطلب انجام شده نشان داده است که نصف مقدار بیشتر این اسید خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد.
این یافته که در نشریه سالانه های طب داخلی به چاپ رسیده حاکیست استفاده از این نوع اسید چرب تا 60 درصد خطر ابتلا به دیابت را کمتر می کند.
به گزارش پایگاه اینترنتی یانز، متخصصان طب داخلی می گویند این یافته به معنی خوردن لبنیات پرچرب و پرکالری مثل بستنی نیست اما مصرف مقادیر مناسبی از ماست و شیر با میزان چربی سالم برای سلامتی مفید است.
منبع خبری : worldfood.ir