0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

بیانات امام خمینی در جمع فرهنگیان و دانش آموزان قم

تاریخ: 1357/12/17

استعمار، عامل جدایی مدارس دینی و دانشگاه ها

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
من برای اولین دفعه ای است که در این مدرسه وارد شده ام. دست های خائن اجنبی و عمال اجنبی ما را از شما جدا کردند، بین ما و شما اختلاف انداختند، آنها از این اختلاف نتیجه بردند و دیدند که از اتحاد جنبه های، قشرهای مختلف، آنها نمی توانند با این اتحاد نتایجی را که می خواهند ببرند. سالهای طولانی کوشش کردند مدارس دینی را از دانشگاه ها و دیگر قشرهای محصلین جدا کنند. ما باید بفهمیم این معنا را که این جدایی چه رنج ها به ما داد و این اتحاد چند صباح چه گنج ها به ما داد.
شما جوان ها، شما جوانهای محصل، سایر جوانها امید من هستید، نوید من هستید، امید من به شما توده جوان است، به شما توده محصل است. من امید این را دارم که مقدرات مملکت ما بعد از این به دست شما عزیزان بیفتد و مملکت ما را شما عزیزان حفظ کنید، من امید آن را دارم که شماها با علم و عمل، با علم و تهذیب نفس، با علم و عمل صالح، بر مشکلات خودتان غلبه کنید. تاکنون که این راه را آمدیم و با وحدت کلمه قشرهای مختلف این مملکت و با اتکال به ایمان و اعتماد به اسلام و قرآن کریم دست خائنین را قطع کردیم و اگر تتمه ای باشد قطع می کنیم انشاءالله.
لکن از حالا به بعد اشکالات بیشتر است، بیداری بیشتر می خواهد. از این زمان، زمان سازندگی این خرابه ای است که برای ما به جا گذاشته اند. شما بهتر می دانید که اینها به دانشگاه های ما، به دبیرستان های ما،به دبستان های ما چه خیانتها کردند، شماها می دانید که شماها را می خواستند عقب نگه دارند، نگذارند که یک انسان اسلامی و یک انسان با قدرت، یک انسان با هدف بار بیائید، تعلیمات از اول تعلیمات اعوجاجی، انحرافی و برنامه های انحرافی بود. می خواستند جوانهای ما را به عقب برانند تا استفاده های خودشان را بکنند، تا ما در همه چیز محتاج باشیم. در علم محتاج باشیم و در اقتصاد وابسته و محتاج باشیم.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 179

ای فرزندان عزیز اسلام، رمز پیروزی ایمان و وحدت کلمه بود، آنرا حفظ کنید

شما جوانان که امید من هستید و نوید من هستید کوشش کنید و وحدت کلمه خود را حفظ کنید. ما را نگذاشتند با شما روبرو بشویم، در مدت عمر این دبیرستان، اول مرتبه ای است که من با شما روبرو می شوم اول مرتبه ای است که استادان و معلمان شما را از نزدیک می بینم، اول مرتبه ای است که شما جوانان عزیز را، فرزندان اسلام را از نزدیک زیارت می کنم.
ای امید من، ای امیدهای من، ای نویدهای من، ای فرزندان عزیز اسلام، رمز پیروزی را دریافتید، دریافتید که در این دو سال اخیر با وحدت کلمه ریشه استبداد، ریشه سلطنت استبدادی 2500 ساله را از بیخ کندید، دریافتید که نفتخواران مفتخوار را عقب زدید، دریافتید که با وحدت کلمه و وحدت غرض و هدف و آن ایمان و هدف اسلام، هدف جمهوری اسلام، دریافتید که این رمز، شما را به پیروزی رساند، این رمز را از دست ندهید، صف های خود را فشرده تر کنید، روابط خود را با همه قشرها خصوصاً با روحانیین زیاد کنید. شما آمال و آرزوی ما هستید، ملت ایران با این وحدت کلمه، آمال و آرزوی اسلام است، باید با وحدت کلمه همه چیزهایی که پیش آمده است حفظ کنید.

لزوم پشتیبانی از دولت اسلامی

از دولت موقت خودتان پشتیبانی کنید، مفسده جوها که می خواهند بهانه پیدا کنند و تضعیف کنند دولت اسلامی را، به دهان آنها مشت بزنید. تبعیت از دولت موقت اسلامی لازم است. این دولت موقت اسلامی، دولت اسلامی شرعی است. من اطمینان کامل به دولت دارم و شما هم پشتیبانی کنید از این دولت که آن مسائلی که به عهده او محول است، که یکی رفراندم است و از مسائل مهم وقت است و یکی گذراندن قانون اساسی جدید است، با آراء موکلین شما، تأسیس حکومت جمهوری اسلامی غایت آمال هم مسلمین، غایت فرمان خدای تبارک و تعالی.
باید از این حکومت پشتیبانی کنید تا بتواند در یک محیط آزاد، در یک محیط صحیح کارهایی که به او محول شده است انجام دهد. فضول هایی که در اطراف می خواهند با بهانه هایی تضعیف کنند حکومت را، باید بدانند که حکومت متکی بر ملت ضعیف نخواهد شد. این حکومت به تعیین کسی است که متکی به ملت است، این حکومت به تعیین و تصویب ملت است، به پشتیبانی از ملت است، باید او را بیشتر پشتیبانی کنید و مغرضین را که عمال اجانب هستند و می خواهند نگذارند حکومت اسلامی، جمهوری اسلامی بر قرار بشود، آنها را از جامعه خودتان دور کنید یا نصیحت کنید.
شما در این زمانهای طولانی که نبودید و ما مواجه بودیم با گرفتاری های زیاد و به زمان های اخیر که بودید و مواجه شدید با مصیبت ها، تمام این مصیبت ها از اجانب و بود و تمام این جنایت ها به دست عمال اجانب بود. آنها می خواهند باز هم همان مسائل را با عمال خبیث خودشان در مملکت ما برقرار کنند، این خیالی است که آنها به سر خودشان می پزند که مملکت ما را باز با فرم دیگر به مصیبت های سابق بکشند. شما جوانان برومند، شما محصلین ارجمند که امروز هستید و نوید من هستید باید در هر جا

صحیفه نور جلد 5 صفحه 181

که هستید، در هر جائی از ایران که هستید باید بیدار باشید، با بیداری از حقوق خودتان دفاع کنید.

مسیر ما بر پائی جمهوری اسلامی است، نه یک کلمه کم، نه یک کلمه زیاد

حکومت اسلامی را که از حقوق شما دفاع می کند مستقر و برقرار کنید، به یاوه یاوه گویان گوش ندهید، به حرفهای قشرهایی که از اسلام هیچ بویی ندیده اند و با اسلام مخالفند، با آنها، به حرف های آنها گوش ندهید، آنها می خواهند ملت را منحرف کنند از مسیر خود، مسیر شما مسیر اسلام است، مسیر شما این است که جمهوری اسلامی را بپا کنید. من رأی به جمهوری اسلامی می دهم و از شما تقاضا دارم که رأی به جمهوری اسلامی بدهید نه یک کلمه کم، نه یک کلمه زیاد، جمهوری اسلامی. (جمعیت فریاد می زنند: صحیح است، صحیح است)
آنها که در نوشته هایشان از جمهوری دم می زنند، جمهوری فقط، یعنی اسلام نه، آنهایی که جمهوری دموکراتیک می گویند یعنی جمهوری غربی، جمهوری اسلامی نه، آنها می خواهند باز همان مصائب را با فرم دیگر برای ما به بار بیاورند. آنها اصلاً در این نهضت دخالت نداشتند، آنها که امروز به خیال خودشان می خواهند سر سفره آماده بنشینند، در این نهضت بهیچوجه دخالت نداشتند. این نهضت را شماها، این نهضت را طبقه محصل، طبقه کارگر، دهقان، بازاری، این نهضت را اینها به بار آوردند و اینها حق دارند. آنها که در خارج بودند و برای میوه چینی آمده اند و آنها که در صدرهای بالا نشستند و منظره ها را نگاه کردند یا کمک کردند به رژیم و حالا به صورت انقلابی در آمده اند، آنها را نپذیرید و نمی پذیریم، آنها که قلم مسموم را گرفته اند و بر خلاف اسلام چیز می نویسند و ملی و دموکراتیک و این حرف ها را به میان می آورند، از آنها نپذیرند.

ملت ما یکپارچه خواهان جمهوری اسلامی است

ما اسلامی را می خواهیم، ملت ما اسلام را می خواهد. (جمعیت فریاد می زنند: صحیح است، صحیح است) آنها که کوشش دارند نهضت ما را تضعیف کنند، دولت ما را تضعیف کنند تا نتوانیم، تا به خیال آنها نتوانیم در رفراندم موفق شویم، خیال خامی به سر خودشان می پزند. ملت ما یکپارچه، خواهان جمهوری اسلامی است. (جمعیت فریاد می زنند: صحیح است، صحیح است) .
ما باید آن چیزی که آمال ملت است دنبال کنیم. آن چیزی که ملت در چند سال است، در بیش از یک سال است که فریاد می زنند و از چندین سال است که دنبال او هستند، ما باید به فریاد این ملت گوش کنیم، قشرهای مختلف این مملکت باید به ندای ملت گوش کنند، ببینند ملت چه خواست و چه می خواهد. ملت در طول این یک سال و چند ماه اخیر در خیابان ها ریخت و فریاد کرد: آزادی، استقلال، جمهوری اسلامی.
ما باید تابع ملت باشیم، نباید قلم دست بگیریم و توی منزل بنشینیم و هر چه می خواهیم بنویسیم، صلاح نیست، این بر می گرداند آن مسائل و آن مصائب سابق را، خیانت است به ملت، کمونیست ها هم

صحیفه نور جلد 5 صفحه 182

باید جمهوری اسلامی بخواهند، اگر بخواهند برای این ملت کار بکنند و راست بگویند، همه باید جمهوری اسلامی را بخواهند (جمعیت فریاد می زنند: صحیح است، صحیح است) آن که علاقه به این ملت دارد، آن که علاقه به این کشور دارد، آنکه از اختناق خسته شده است، آن که مخالف این است که مملکت ما مستقل نباشد، آنکه استقلال مملکت را می خواهد، در هر مسلکی که هست باید دنبال ملت برود تا پیروز شود. باید دنبال همین قشر ملت، همین محصلین، همین محصلین علوم قدیمه و جدیده، همین بازاری، همین حمال، همین دهقان، همین کشاورز، همین کارگر، دنبال اینها بروند.
اینها کشته دادند، اینها خون دادند، اینها سهیم هستند، همه سهم مال اینهاست، نه مال من و شما که کنار نشستید و حالا قلم دست گرفتید، قلم ها را بشکنید، به اسلام پناه بیاورید، تبلیغات سوء را کنار بگذارید، تضعیف ملت را، تضعیف دولت را کنار بگذارید تا نتیجه ببرید، تا استقلال خودتان را حفظ کنید. من امیدم به شما جوانهای برومند، عزیز و سایر طبقات ملت است، من نوید پیروزی به شما می دهم، من نوید استقلال، من نوید عظمت، من نوید رفاه، من نوید معنویت، من نوید یک روح پاک، یک روح آزادمنش، یک روح مهذب به شما می دهم، به شرط آنکه همه با هم باشید و ما همه باهم به سوی جمهوری اسلامی و به سوی اسلام (جمعیت فریاد می زنند: صحیح است، صحیح است) . از خداوند تعالی عظمت، سلامت، عزت همه ملت اسلامی را می خواهم، از خداوند تعالی توفیق شما جوانان برومند عزیز را می خواهم.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:55 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

توصیه امام خمینی به نخست وزیر

تاریخ: 1357/12/19

جناب آقای نخست وزیر

لازم است به جمیع وزارتخانه های و ادارات دولتی اخطار نمایید کسانی که از منسوبین و یا اقربای اینجانب هستند و برای توصیه اشخاص و یا نصب و عزل اشخاص به مراکز مربوطه مراجعه می کنند، به هیچ وجه به آنان ترتیب اثر ندهند. منسوبین و نزدیکان مطلقا حق دخالت در این گونه امور را ندارند.
والسلام -
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در قبرستان بقیع قم

تاریخ: 1357/12/18

اسلام بر همه منت دارد

بسم الله الرحمن الرحیم
درود بر شهدای راه آزادی، سلام بر شهدای سرتاسر ایران، درود بر شهدای شهرستان قم، درود بر شما جوانان رشید، سلام بر بانوان و جوانان رشید قم، درود بر بانوان و جوانان سرتاسر ایران. من از شما مفارقت کردم، در صورتی که اکثر جوانان فعلی نارس بودند و به خدمت شما آمدم، در صورتی که بسیاری از جوانان ما از دست رفته است، بسیاری از آنهائی که ما ندیدیم آنها را و حالا شمایل آنها را می بینیم، شهید شدند، افتخار شهادت در راه اسلام، افتخار شهادت در راه قرآن کریم، افتخار شهادت در راه آزادی و استقلال، افتخار شهادت در راه هدف بزرگ اسلام و آن حکومت عدل اسلامی، جمهوری اسلامی. شما جوانان برومند ایران و شما جوانان برومند قم به اسلام عزیز حق پیدا کردید. اسلام بر همه منت دارد، ما هیچ منتی بر اسلام نداریم. من منت از شما می کشم، من زیر منت شما ملت ایران و شما اهالی محترم قم، زیر منت شماها هستم. شماها بودید که نهضت اسلامی را به ثمر رساندید. شما ملت بزرگ ایران و اهالی معظم قم بودید که با مشت بر تانک ها و توپ ها و مسلسل ها غلبه کردید.

شهادت، یک شیوه مرضیه در تاریخ شیعه

ما باکی از این نداریم که خون های طیب جوان های ما در راه اسلام ریخته شده است، باکی از این نداریم که شهادت نصیب عزیزان ما شده است. این یک شیوه مرضیه ای است که در شیعه امیرالمومنین از اول پیدایش اسلام تاکنون بوده است. اسلام با حماسه شیعه همیشه مقارن بوده است. در صدر اسلام امیرالمومنین سلام الله علیه بزرگمرد اسلام، بزرگمرد دنیا، با مجاهدات بزرگ خود اسلام را رشد داد، اسلام را شکوفا کرد. امیرالمومنین سلام الله علیه با شیعه بزرگوار خود در جنگ ها بزرگ اسلام پیشقدم بود. اولاد طاهرین او مثل سیدالشهدا سلام الله علیه که قیام و نهضت کرد و خون خود را در راه اسلام داد، یا سایر ائمه ما که در پشت پرده تقیه، اسلام را ترویج و قرآن را تأیید کردند، پس از آنها تنها طایفه ای که با جباران و با دیکتاتورهای عصر مقابله و معارضه کردند، همین شیعیان علی علیه السلام بود، قیام های پی در پی تا عصرهای اخیر، باز شیعیان علی علیه السلام بودند که مقابل

صحیفه نور جلد 5 صفحه 184

جباران ایستادند و قیام کردند. در عصر ما هم شما شیعیان بزرگ اسلام تنها طایفه ای هستید که در مقابل دیکتاتورها و در مقابل ابرقدرت ها ایستادید و با مشت خود و با مشت فشرده خود بر تانک ها و توپ ها غلبه کردید. اسلام بواسطه طایفه شیعه زنده است، قیام های پی درپی شیعه علی علیه السلام اسلام را زنده کرده است.

قیام نضج گرفته از 15 خرداد صرفا بر مبنای (ایمان و اسلام) است

این قیامی که از پانزده خرداد شروع شد و تاکنون باقی است و امید است باقی باشد تا همه اهداف اسلام جامه عمل بپوشد قیامی اسلامی است، قیامی ایمانی است، پیرو هیچ قیامی نیست. همه می دانیم که پانزده خرداد مبدا عطفی بود در تاریخ، نه پیرو نهضت های دیگر، قیام های دیگر. این شعار باید محفوظ باشد که این قیام، قیام ملی نیست، این قیام، قیام قرآنی است، این قیام، قیام اسلامی است. یک ملت ضعیفی که هیچ نداشت، در مقابل ابرقدرت ها و در مقابل این قدرت شیطانی که همه چیز داشتند و تا دندان مسلح بودند، به قوه ملیت نمی تواند غلبه کند. ملتی که غلبه کرد برای اینکه شهادت آرزوی او بود. بعضی جوانهای من، از من شهادت را طلب می کردند و مرا قسم می دادند که دعا کن که شهید بشویم، زن هائی که جوانهای خودشان را دادند، افتخار بر این کردند که شهید داده ایم و آن که یک پسر از او باقی مانده بود باز می گفت این را هم اهداء می کنم. این قدرت ملیت نیست این قدرت ایمان است، این قدرت اسلام است، خبط نکنند، اشتباه نکنند. این اسلام است که غلبه کرد بر ابرقدرت ها، این اسلام است که فرزندان او به شهادت راغب هستند. این قوه ایمان است که مردم را سرتاسر ایران بسیج کرد. این دست غیبی الهی بود که مردم ایران را سرتاسر از بچه دبستانی تا پیرمرد بیمارستانی با هم همصدا و با هم هم مطلب کرد این هیچ جبهه ای نمی تواند این کار را بکند، هیچ بشری قادر نیست که همچو بسیجی بکند، هیچ ملتی نمی تواند اینطور بسیج بشود. قدرت ایمان، قوه اسلام، قدرت معنوی ملت این پیروزی را به ما ارزانی داشت. ما منت از خدای تبارک و تعالی می کشیم، ما منت از ولی عصر (ع) می کشیم که پشتیبانی از ما فرمودند.

اصرار خائنین در انحراف نهضت از مسیر اسلامیت

نباید ابهامی در قضایا باشد، اگر چنانچه ابهامی در قضایا باشد یا بخواهد منحرف کنند این نهضت اسلامی ما را، منتهی به شکست خواهد شد، خیانت به ملت است، خیانت به اسلام است. آنها که درصدد هستند این نهضت را منحرف کنند از جهت اسلامیت، آنها بدانند که خائن بر اسلام هستند، خائن بر ملت هستند. امروز باید شعار همان شعار اسلامی باشد، جمهوری اسلامی. آنها که اصرار دارند اسلام را از کنار جمهوری کنار بگذارند، اینها خائنانی هستند که در ملت می خواهند اختلاف ایجاد کنند. آنها که می خواهند کلمه دموکراتیک را بر این عبارت اضافه کنند، آنها غربزدگانی هستند که نمی فهمند چه می گویند. آنها که در نوشتجات خودشان دم از دموکراتیک می زنند، اینها یا جاهلند و

صحیفه نور جلد 5 صفحه 185

نمی فهمند چه می کنند، یا عامدند و خائن.
مطبوعات تجدیدنظر بکنند در نوشته های خود، قلمداران تجدید نظر بکنند در نوشته خود، بگذارند ملت به همین راهی که می رود، همین مسیری را که به پیروزی رسیده است به آخر برسانند. اینها مگر با اسلام دشمن اند؟ اینها مگر با ملت اسلام دشمن اند؟ اینها مگر با کشور خودشان دشمن اند که می خواهند منحرف کنند؟ ملت ایران منحرف نخواهد شد.
ملت عزیز! نهضت خود را حفظ کنید. ملت بزرگ! این قیام بزرگ خود را با همان عنوانی که دارد حفظ کنید، این شعار خود را حفظ کنید، نگذارید دست های اجنبی و دست های اجنبی خواه در آن تصرف کند. من متأسفم از این اشخاص که دعوی ملیت می کنند و با اغراض ملت مخالفت می کنند. آنها که با اسم ملیت و با اسم خلق دوستی خنجر به پشت ملت می زنند، بیدار بشوند، بدانند که یاسران آنها سر سپرده اجانب هستند و می خواهند مسائل را برگردانند به حال اول یا بشکند طرف چپ یا بکشند طرف راست، اینها بیدار بشوند ما آنها را نصیحت می کنیم و اگر به نصیحت گوش نکنند کار دیگر می شود. آنها که می خواهند توطئه کنند، آنها که می خواهند منحرف کنند ملت ما را آنها که اختلاف بیندازند بین قشرهای ملت، اینها توطئه گر هستند و ما ساکت نمی نشینیم، ما آنها را تادیب می کنیم. آزادی بله، توطئه نه، آزادی بیان هست، هر که هر چه می خواهد بگوید. اسلام از اول قدرت داشته است بر رد همه حرفها و بر رد همه اکاذیب. آن قدرت باقی است، برهان ما باقی است. ما برهان داریم، ما حجت داریم. ما از - گفته های - گفتار مردم نمی ترسیم، هر که هر چه دارد بگوید لکن توطئه را نمی پذیریم، خیانت به ملت را نخواهیم پذیرفت، چنانچه نپذیرفتیم. ملت ما تاکنون آنقدر خیانت دیده است که دیگر نخواهد پذیرفت خیانت ها را. ملت ما خون داده است تا جمهوری اسلامی وجود پیدا کند نه جمهوری، نه جمهوری دمکراتیک یعنی جمهوری غربی، یعنی بی بند و باری غرب، این تقلیدها را کنار بگذارید، این غربزدگی ها را کنار بگذارید، بگذارید ملت با این مسیری که گرفته است، استقلال خودش را تمام کند و خواهد کرد انشاءالله.

پاسداری از خون جوانان و جلوگیری از رخنه اجانب با رأی به جمهوری اسلامی

شما ای مردم ایران! ای ملت بزرگ ایران! ای عزیزان قم! ای ملت عزیز قم! آگاه باشید، بیدار باشید، هوشیار باشید، توطئه ها را خنثی کنید. اینها می خواهند دولت اسلامی را ضعیف کنند، دولت موقت اسلام را ضعیف کنند تا اینکه در رفراندم نتواند ملت آنچه که خون داده است رأی بدهد لکن این خیال خامی است. ما جوان دادیم، ما خون دادیم، ما در زندان هامان جوان های ما زجر دیدند، شکنجه دیدند، ملت ما نمی گذارد که اینها هدر برود، ملت ما نمی گذارد که با یاوه سرائی های مشتی اراذل اینها هدر برود. ما در راه آزادی و در راه استقلال جان دادیم، نمی توانیم صبر کنیم تا عمال اجانب باز دست به کارهائی که پیشتر می زدند بزنند. از دولت خود پشتیبانی کنید، من پشتیبان او و شما پشتیبان او تا مسائلی که باید او اجرا کند با آرامی اجرا کند، تا رفراندم را اجرا کند، تا قانون اساسی جدید را به

صحیفه نور جلد 5 صفحه 186

رأی ملت تثبیت کند، تا حکومت جمهوری اسلامی را تثبیت کند. اینها به دست و پا افتادند که نگذارند یا رفراندم بشود، بطور صحیح تحقق پیدا کند و این خیال خامی است، و یا قانون اساسی اسلامی مبنی بر مذهب اثنی عشری، شیعه اثنی عشری تصویب بشود، به خیال خودشان می توانند و این خیال خامی است، و یا جمهوری اسلامی در آن خلل واقع بشود، جمهوری مطلق باشد یا جمهوری دموکراتیک یا جمهوری اسلامی دمکراتیک. همه اینها غلط است، جمهوری اسلامی. من رأی خودم را به جمهوری اسلامی می دهم و از ملت تقاضا دارم که نگذارند خون جوانانشان هدر برود، نگذارند اجانب رخنه پیدا کند، نگذارند استقلالی که بدست آورده اند از بین برود، نگذارند آزادی که به دست آمده است مبدل به اختناق شود. به حکومت اسلام، به جمهوری اسلامی، نه یک حرف زیاد، نه یک حرف کم. کسانی هم که می خواهند به راه های دیگر بروند آزادند لکن توطئه قدغن، خیانت قدغن، رأی آزاد، هر چه می خواهند بگویند.

اتکال به خدا و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران

ما خیرخواه ملت هستیم، ما به تبع اسلام، خیرخواه همه جناح ها هستیم، ما خیرخواه بانوان محترمات هستیم، ما نمی خواهیم که آنها به فساد کشیده بشوند، ما نمی خواهیم که ملعبه دست جوان های اراذل باشند، ما آنها را توصیه می کنیم به اینکه از راه های سابق برگردند، از راه هائی که منحرفین برای شما پیشنهاد کرده اند و بسیاری از جوانان ما و بسیاری از عزیزان ما را به انحراف کشیده اند دست بردارید. ما خیر شما را می خواهیم، ما انحراف ها را باید با توصیه، با التماس، با عرض، این انحرافات را باید از بین برداریم، این فسادهائی که در جامعه ما در این پنجاه و چند ساله ریشه کرده است باید ریشه های آن در آید از بین. من خدمتگزار ملت ایران هستم، من خدمتگزار جوانان ایران هستم، من خدمتگزار بانوان ایران هستم، من خدمتگزار اهالی محترم قم هستم، من از حالا تا این چند روزی که عمر دارم در خدمت شما هستم و از خدای تبارک و تعالی عظمت اسلام، عظمت ملت اسلام، استقلال مملکت اسلام، عظمت ممالک اسلامی، عظمت ملت اسلام در هر جا هستند، عظمت ملت ها و کشورهای اسلام در هر جا هستند از خدای تبارک و تعالی مسئلت می کنم. من توصیه می کنم به همه ملت ها که این رمزی که در ایران به آن رمز غلبه پیدا شد برابر قدرت ها، آن رمز را آنها به کار ببرند. وحدت، اتکاء به خدا، تقویت ایمان، اتکال به قرآن کریم، اتکال به اسلام، وحدت کلمه، رمز پیروزی ما وحدت کلمه و اتکال به خدای تبارک و تعالی. همه با هم می گفتیم استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی. خداوندا! این وحدت کلمه را در بین ملت اسلام و در بین ملتهای اسلام و در بین ایران حفظ کن. خداوندا! دست اجانب را از ممالک اسلامی کوتاه بکن. خداوندا! استقلال را و آزادی را به ما عنایت فرما. خداوندا! ملت های اسلام را بیدار کن. خداوندا! منحرفین را هدایت فرما. آنهائی که می خواهند بذر اختلاف در بین ملت بیفشانند، آنها را هدایت فرما. خداوند شهدای ما را بیامرزد. خداوند به مادرهای داغدیده ما و به پدرهای فرزند از دست رفته ما صبر و اجر عنایت فرماید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

دستور امام خمینی برای تشکیل کمیته های امداد

تاریخ: 1357/12/19

دستور امام خمینی برای تشکیل کمیته های امداد

بسمه تعالی
جناب عمادالاعلام و ثقه الاسلام آقای آقاشیخ مهدی کروبی دامت افاضاته
به جنابعالی مأموریت داده می شود که به اتفاق آقایان حاج حبیب الله عسگر اولادی و آقای حاج حبیب الله شفیق در تشکیل کمیته های امداد در تهران و شهرستان ها اقدام لازم را نموده و حسابی تحت همین عنوان امداد باز کرده و وجوهی که تعیین شده، در حساب مزبور واریز نموده و با حسن تدبیر کمیته های مزبور را سرپرستی کنید.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

دستور امام خمینی برای رسیدگی به وضع کارگران

تاریخ: 1357/12/26

جناب آقای وزیر کار

بسمه تعالی
اخیراً شکایاتی از کارگران شریف می رسد مبنی بر رسیدگی به وضع آنان. هیچ کس نقش اعتصابات کارگران و کارمندان کارخانجات بزرگ و کوچک را در پیشبرد هدف ملت ایران که هدم استبداد و استعمار خانمانسوز و برقراری حکومت عدل اسلامی است نباید فراموش کند.
شما باید هر چه سریعتر به وضع زندگی و کار آنان رسیدگی کنید. کارگران مبارز باید بدانند که با حوصله و صبر انقلابی مشکلات آنان برطرف خواهد شد، و نیز می دانند که رسیدگی به کارخانجات و وضع کار فرمایان آنان احتیاج به زمانی دارد که بشود در آن مدت دقیقاً کارگران و کارمندان را به حقوق حقه خودشان رسانید. کارفرمایانی را که حقوق کارگران را نمی پردازند به تکالیف خود آشنا نمود تا خود را مکلف به رسیدگی بدانند و یا از صحنه خارج شوند و به کارفرمایانی که به سبب همین اعتصابات قدرت پرداخت شود. من از کارگران شجاع می خواهم که به تبلیغات مغرضانه بعضی عناصر گوش ندهند زیرا در حکومت عدل اسلامی به بهترین وجه به آنان رسیدگی شده و حق آنان ادا می گردد. باید دستمزدها پس از رسیدگی به وضع کارخانجات افزایش یابد تا آنان از کمبودهای زندگی نجات یابند و مثل سایرین بتوانند در محیطی آزاد و مرفه زندگی کنند.
من از تمامی کارگران می خواهم که کار خود را دنبال کنند و مشغول جمع آوری مدارکی باشند که موجب تسهیل رسیدگی به کار خود، کارخانه و کارفرما شود. من دست تمامی کارگران را می فشارم.
جناب آقای فروهر، شما می دانید که اسلام برای طبقه کارگر احترام خاصی قائل است. اسلام می خواهد مستضعفین را یاری دهد تا سرنوشت خود را به دست گیرند. از زحمات شما در این مورد تشکر می کنم.
مطلب دیگر، زنانی هستند که شرایط بد محیط و اجتماع سابق آنان را از محیط سالم دور نموده است. امیدوارم که با تغییر محیط اجتماعی ایران تمام ناروائی هائی که معلول آن محیط بود از بین برود.
شنیده شده است که اینان تقاضای کار نموده اند. لازم است به وضع آنان هر چه بهتر رسیدگی کنید و موجبات رفاه آنان را با اشتغال به کارهای مناسب فراهم نمائید.
والسلام -
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی در مورد تعیین وظیفه دادگاه های انقلاب

تاریخ: 1357/12/25

پیام امام خمینی در مورد تعیین وظیفه دادگاه های انقلاب

بسم الله الرحمن الرحیم
نظر به اینکه تسریع در محاکمات و اجرای احکام درباره جنایتکاران فی الجمله منتفی شده است، لازم است از این پس محاکمات زیر نظر شورای انقلاب اسلامی و دولت انقلاب اسلامی صورت گیرد و به همین منظور دستور داده شده است که شورای انقلاب اسلامی آئین نامه جدیدی تنظیم و تصویب نماید، از این رو لازم است دادگاه مرکزی تهران از این تاریخ تا تصویب آئین نامه جدید محاکمات را متوقف کند و دادگاه های شهرستان ها به کار بازپرسی و محاکمه ادامه دهند ولی اجرای احکام این دادگاه ها از این پس موقوف به تأیید دادگاه مرکزی خواهد بود که طبق آئین نامه جدید صورت خواهد گرفت.
تذکر این نکته بجاست که تمامی دادگاه های انقلابی بجز رسیدگی به جرائم ضد انقلابی حق هیچ گونه دخالت در امور دیگر از قبیل دزدی و سایر اموری که موجب حد می شود را ندارند زیرا دادگاه های فوق العاده انقلاب اسلامی فقط مربوط به رسیدگی به امور ضد انقلابی در حال حاضر و در دوران رژیم اختناق می باشد.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از کارمندان دولت

تاریخ: 1357/11/27

پیروزی نهضت با وحدت همه جانبه ملت و اراده الهی

بسم الله الرحمن الرحیم
من از آقایان تشکر می کنم که در این موقع حساس همه احساس مسؤولیت کردید. تا اینجا که مسائل رسیده است، رمز رسیدنش تا اینجا وحدت همه جانبه ملت بود. اقشار ملت همه با هم بستگی پیدا کردند و از مرکز تا دور افتاده ترین قصبات و دهات اینجا تهران و سایر شهرها تا آخرین قصبات، تا آخرین دهات همصدا بودند. من در پاریس که بودم یک نفری که آشنا بود آمد گفت که من رفتم به دهات جاپلق و بختیاری و آن حدود کمره، آن حدود و بعضی از قراء را اسم برد یعنی قلعه ای را اسم برد که این قلعه در نزدیک یک کوه واقع است و هیچ هم اطرافش چیزی نیست و من آنجا را دیده ام، گفت من در آن قلعه رفتم دیدم که در آن قلعه حرف ها همان است که در مرکز هست و همان. آن شخص گفت که در دهات اینجاها که رفتم صبح که می شد آن آقای ده جلو می افتاد و دهاتی ها دنبال او راهروی می کردند، پیاده روی می کردند. رمز این پیروزی این وحدت کلمه است و این وحدت کلمه را خدا ایجاد کرد یعنی من نمی توانم تصور کنم که بشر بتواند یک ملت سی و چند میلیونی را در مدت کوتاهی اینطور همزبان بکند، هم قلب بکند که بچه دو سه ساله زبان باز می کند و همین مسائل را می گوید، آن پیرمرد 80 ساله هم همین را می گوید. زن و مرد و بچه و صغیر و کبیر همه یک روال حرکت کردند، این جز اراده الهی نمی شود باشد و من هم از اول این معنا را چون احساس کرده بودم امیدوار شده بودم به این نهضت. نهضتی که ملت به خواست خدا وحدت پیدا کرده است پیروز خواهد شد. رمز پیروزی همین وحدت کلمه بود و ما باید همین را حفظ کنیم یعنی هر کس در هر مقامی که هست، من که یک طلبه هستم آقایان که از علمای اعلام هستند، شما و چیز است - که از روشنفکران و متفکرین هستید، همه ما الان مسؤول هستیم برای آتیه این کشور.

سلطنت پهلوی مظهر جنایت، چپاول و وابستگی فرهنگی

تا حالا ما دزدها را یک مقدارشان را بیرون کردیم یعنی آنهائی که جنایتکار بودند و مملکت ما را خراب کرده بودند و شاید بدتر از آن جنگنده هائی بودند که به ممالک می زدند، آنها می آمدند و زود رد می شدند و می رفتند اما ایران ما تقریباً بعد از اینکه زیر یوغ دو هزار و پانصد سال سلطنت بوده و

صحیفه نور جلد 5 صفحه 90

همه سلاطین بی استثناء تقریباً، تقریباً بی استثنا، مردم خونخواری بودند، حتی آنهائی که به عدالت معروفند، کسانی که اهل تاریخ هستند، می دانند که همان انوشیروان عادل چه آدمی بوده است و چه آدم ظالمی بوده است تا رسید نوبت به زمان دیکتاتوری رضاخان و بعد از او هم بدتر از او: این پسر که حقیقتا خلف صدق او بود،اینها از مغول به ما بدتر کردند برای اینکه مغول به فرهنگ ما دیگر کار نداشت. مغول آمد یک چپاولی کرد و گذشت و رفت، بعد مردم مشغول شدند به کار خودشان. اینها 50 سال بر ما حکومت کردند، حکومت جابرانه کردند و همه چیزمان را از دست دادیم به واسطه آنها. پنجاه سال خرابکاری آن هم با فریادهای تمدن بزرگ، 50 سال بی فرهنگی، آن هم با فریاد فرهنگ کذا، 50 سال جنایت، آن هم با فریاد عدالت اجتماعی، 50 سال اختناق، آن هم با فریاد آزادی، آزاد زنان! و آزاد مردان! اینها همه چیز ما را شکستند و از بین بردند، خزانه ما تهی شد از جواهرات ایران، یک مقدار آن را رضا خان برد، یک مقدار آن را این پسر برد و اموال این ملت را برداشتند و بردند در خارجه و یلاها درست کردند - عرض می کنم - الان هم در آنجاها ویلاها دارند، در آن بانک ها خصوصاً بانک سوئیس اینها زیاد از اموال ملت دارند و ما انشاالله در آتیه نزدیکی بررسی در این امر را خواهیم کرد و انشاالله خود او را خواهیم، اگر تحویل ندادند، محاکمه غیابی می کنیم و اموالی که اینجا دارد، مصادره می کنیم. اموالی که در بانک های خارجی دارد، اموال آنها را هم توقیف می کنیم انشاالله.

وظیفه همه اقشار ملت شرکت در نوسازی ویرانه هاست

در هر صورت این مقداری که تا حالا شده است و به وحدت کلمه شده است، خیانتکارها و دزدها و خرابکارها را بیرون کردیم. برای ما الان یک مملکتی گذاشتند، وارث یک مملکتی هستیم که نه یک فرهنگ مستقل مترقی دارد، نه یک ارتش مستقل دارد، نه یک کشاورزی دارد. کشاورزی را دیدید که به چه حالی در آوردند و ایران را بازار قرار دادند برای جاهای دیگر و همه چیزهای این مملکت تقریباً به هم ریخته است الان از حالا به بعد وقت ساختن این خرابه است. در وقت ساختن این خرابه ما همه موظف هستیم، من که یک طلبه هستم موظفم، آقایان علمای اعلام در بلاد و مراجع موظفند، شما آقایان هم که اهل علم و جز علما هستید شما هم موظف هستید، روشنفکرها هم موظف هستند، همه اقشار ملت، یعنی یک مساله ای است که نه روحانیت به تنهائی می تواند، نه دولت به تنهائی می تواند، نه وکلای عدلیه می توانند، نه دادگستری می تواند، هیچ کس به تنهائی نمی تواند این کار را انجام بدهد - تا - همین طوری که به تنهائی نمی شد رفع فساد کرد و ملت با هم شدند تا رفع فساد را تا حدودی کردند و انشاالله کنند، برای ساختن ایران هم همه ملت باید شرکت کنند، کشاورز در حد کشاورزی، زارع در حد زارع بودن، اهل صنعت در حد صانع بودن و همه اقشار ملت از دولت و غیر دولت گرفته، اینها باید با هم همکاری بکنند و برادرانه دست به هم بدهند و این خرابه ای که برای ما گذاشتند، از سر بسازند و آبادش کنند.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 90

تنها موعظه خداوند قیام (لله) است

من از خدای تبارک و تعالی خواهم که به همه شما، به همه ما توفیق خدمت بدهد و عمده این است که یک قیام الهی باشد و من احساس کردم که این آیه شریفه ای که دارد: (انمااعظکم بواحده ان تقوموا الله مثنی فرادی) قیام باید لله باشد، خدای تبارک و تعالی می فرماید که یک موعظه من فقط دارم، فقط یک موعظه و آن است که قیام کنید، نهضت کنید برای خدا، قیام وقتی برای خدا باشد و من احساس کردم که این قیامی که ملت ایران کرد قیام برای خدا بود برای اینکه شکوفا شد در آنها یک حالات نفسانی، یک انسانیت در بین مردم شکوفایی پیدا کرد و این نیست جز این که یک نحو ایمان بود، یک نحو خداپرستی بود، خدا نمونه ای بود.

ممانعت از دخالت اجانب با اتکال به خدای متعال

در هر صورت باید همه ایمانمان را راسخ کنیم و اتکال به خدای تبارک و تعالی بکنیم و با اتکال به خدای تبارک و تعالی نگذاریم از این به بعد اجانب در این مملکت دخالت بکنند، منافع ما را مفت و مجان ببرند، همین طوری که دیدید نفت ما را بردند و اگر چند سال دیگر این مانده بود، همانطوری که خودش گفت دیگر نفت تمام می شد، در ازاء آن به ما چه دادند، در ازاء آن پایگاه درست کردند برای امریکا. یعنی هم نفت ما را بردند، هم به نفع آنها پایگاه درست کردند. وصف مصیبت ما زیاد است و بعدها مطلعین، اشخاصی که اطلاع از حقایق دارند، بعدها خواهند نوشت، در تاریخ خواهد ثبت شد، ما همه آن را اطلاع نداریم. آن چپاول هائی که اینها کردند، آن خیانت هائی که اینها کردند ما نمی توانیم الان شرح بدهیم، اطلاعش را هم نداریم، مطلعین کم کم خواهند اینها را گفت. در هر صورت از این به بعد ما احتیاج داریم که همه با هم باشیم برای خدای تبارک و تعالی با ایمان راسخ همان طوری که ایمان راسخ ملت ما ابر قدرت ها را زد کنار.

سرانجام شاه، محاکمه و مجازات در محکمه عدل الهی

شما دیدید که اولی که این نهضت پیش آمد، آمریکا با آن شدت دنبال اینکه خیر، من چه خواهم کرد، چه خواهم کرد و دیگران، انگلستان هم همین طور، شوروی هم با ملایمت ولی واقعش هم همین بود، چین هم که همین طور بو د. اینها همه اول آنطور چیز کردند، بعد که ملت پافشاری کرد، کم کم اینها یکی یکی عقب زدند، به قدری عقب زدند که الان شاه و این محمد رضا الان مانده در رباط است، حالا نمی دانم کجاست کسی راهش نمی دهد، ممالک یکی یکی می آیند گویند ما نمی توانیم ترا حفظت کنیم، به اینجا رسید که راهش نمی دهند. انشاءالله راهش ندهند، ما خودمان راهش می دهیم (خنده حضار) . بگذار بیاید و در یک محکمه عدلی محاکمه بشود و اموال مردم را بدهد. اول هم که آمد نباید بکشند او را، باید اموال را از او بگیرند ، اموال مردم را بدهد، بعد هم اگر مجازات قتل است، مجازاتش کنید وهست حتما. من از خدای تبارک و تعالی سلامت و توفیق همه آقایان راخواهم و امیدوارم که با هم، همه با هم این کشتی غرق شده را نجات بدهند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:58 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با هیأت فلسطینی به سرپرستی یاسر عرفات

تاریخ: 1357/11/29

قوای شیطان در برابر نیروی ایمان و وحدت کلمه ملت تاب مقاومت نیاورد

بسم الله الرحمن الرحیم
انقلاب ما هر چه هم که قوه های مادیش کم باشد، این معنویت اسباب پیشرفت می شود و لهذا یک قدرت شیطانی عظیمی که پشتوانه او و پشتیبان آن ابرقدرت ها بودند و آن ها مجهز به همه جهازات شیطانی بودند و ملت ما مشت داشت و خون، این مشت و این خون غلبه کرد بر تمام این قدرت های شیطانی و برابرقدرت ها که قبل از این غلبه، به شاه پشتیبانی می کردند و اظهار وفاداری می کردند واین قوت ایمان ملت بما باعث شد که با مشت و خون بر همه اینها غلبه کرد و رمز این پیروزی بعد از اینکه قوت ایمان در کار بود و همان قوت ایمان باعث شد که آن رمز حقیقی که عبارت از وحدت کلمه ملت ما در این امر بود، موجب غلبه شد. این ثوره چون اسلامی بود و انسانی، به مثل برق در تمام اقطار ایران از آن دهکده های دور افتاده تا مرکز سرایت کرد و همه اقشار ایران. و به واسطه همین وحدت کلمه بود که نتوانست این قوای شیطانی مقاومت کند و سنگر را یکی پس از دیگری تحویل داد. و البته الان مشکلات ما خیلی زیاد است، مملکت ما را غارت کردند و همه آثار تمدن را اینها واژگونه در این مملکت پیاده کردند، با اسم تمدن بزرگ فرهنگ ما را عقب زدند و به اسم پیشرفت، کشاورزی ما را بکلی از بین بردند و به اسم آزادی، آزادی های تمام مطبوعات ما و محل تبلیغاتی ما را مختنق کردند ویک مملکت آشفته ای الان به ارث به ما رسیده است که همه جای آن خراب است و باید از سر از نو ساخت لکن به فضل خدا چون مطلب، مطلب الهی است و آن طور که من احساس می کنم خداوند اراده اش تعلق گرفته است که مستضعفین را غلبه بدهد تمام اقشار ملت همراهند که با مشکلات ما مبارزه کنند و ما مشکلاتمان را انشاءالله به واسطه همت ملت مان رفع خواهیم کرد.

ما همواره در کنار ملت فلسطین خواهیم بود

و من از خدای تبارک و تعالی می خواهم که ملت برادر ما فلسطین را بر مشکلات خودش غلبه دهد. ما با آنها برادر هستیم و من از اولی که این نهضت قبل از 15 سال که ابتدای این نهضت بود، راجع به فلسطین همیشه درنوشته ها و گفته ها راجع به فلسطین و راجع به جنایاتی که اسرائیل در آن حدود کرده است، همیشه متذکر می شدم و الان هم انشاءالله بعد از اینکه ما از این غائله فارغ بشویم

صحیفه نور جلد 5 صفحه 93

همانطوری که آن وقت در کنار شما بودیم و حالا هم در کنار شما هستیم و امیدواریم که همه با هم مثل برادر با مشکلات مقابله کنیم. من از خدای تبارک و تعالی عزت اسلام و مسلمین و رجوع قدس به برادران خودمان را می خواهم.
یاسر عرفات خطاب به امام: من از بدبختی آنجا متولد شدم یا از خوشبختی آنجا متولد شدم و آنجا وطن من است، این جزء تقدیر بوده که در آنجا متولد شدم. این معنایش این نیست که بیت المقدس من مسؤولش هستم، مسؤول آزاد کردنش، همه شما هستید. مسؤولیت شما بعد از این پیروزی بزرگ در ایران بیشتر از مسؤولیت من است که در بیت المقدس متولد شدم. من غیر از خونی که دارم چیزی ندارم که در راه آزادی قدس بدهم ولی شما با این پیروزی بزرگ، همچون امکانات، سیل عظیمی را در اختیار دارید و شما باید کار کنید تا همه در قدس نماز بخوانید. (انشاءالله) پرچم فلسطین چنانکه در ایران بر افراشته شد، هرگز نخواهیم گذاشت که در فلسطین بر افراشته نگردد. از پیروزی شما مطلب مهمی گفت بگین که: (دوران تاریکی در اسرائیل پیش آمده.)
امام :انشاءالله
یاسر عرفات :اینک زلزله در گرفته و زلزله به ما نزدیک شده و یا رسیده و (مارمیت اذرمیت ولکن الله رمی) من در جواب دایان و بگین به آنها گفتم که تو می توانی بروی یک پشتیبانی انتخاب بکنی و تکیه به آمریکا بدهی ولی من هم می توانم پشتیبان پیدا کنم و این پشتیبان را پیدا کرده ام و تکیه به ملت ایران به رهبری حضرت آیت الله العظمی موسوی الخمینی دادم.

خدا تکیه گاه است

امام: شاه هم تکیه کرده بود به آمریکا و انگلیس و چین و اسرائیل و همه اینها. لکن تکیه گاه ها سست است. آن تکیه گاهی غیر سست و سنگین است و مستحکم است که خدا باشد. خدا تکیه گاه است و من به ایشان و به ملت خودم و به ملت ایشان این توصیه را می کنم به اینکه همیشه خدا را در نظر داشته باشند و نظر به این قدرت ها نداشته باشند، اعتماد بر مادیات نکنند بلکه اعتماد بر معنویات بکند. قدرت خدا فوق همه قدرت هاست و لهذا ما دیدیم که یک ملتی که مستضعف بود و هیچ نداشت بر تمام قوا غلبه کرد و انشاءالله می کند و ما از هیچ چیز نمی ترسیم وقتی که با خدا باشیم برای اینکه اگر کشته بشویم و با خدا باشیم سعادتمندیم و اگر بکشیم هم سعادتمندیم.
یاسر عرفات: در سال گذشته نیروهای بزرگ اسرائیل به جنوب لبنان فرستاده شد برای کوبیدن

صحیفه نور جلد 5 صفحه 94

مردم فلسطین و مردم مسلمان جنوب لبنان. جنگجویانی که در برابر این واحدهای جنگی بزرگ مقاومت کردند از دو هزار تجاوز نمی کردند، در برابر آن ها 65 هزار سرباز اسرائیلی بود، چه نیروهای ذخیره پشت جبهه ونیروهائی که وارد معرکه کردند معتقد بودند که در 2 ساعت اینها را از بین می برند. خیلی به تنگنا افتادیم. من در نهایت شدت گفتم یا خدا اگر این مردم، این دسته از مردم کشته شوند تو را در این منطقه پرستنده ای نخواهد ماند و دیدم که پیروزی فرا رسید. آن آقای برژینسکی که گفت خداحافظ سازمان آزادیبخش تو رفتنی هستی، رفتی، دیدیم که خدا پیروزی بزرگی به ما عطا کرد، پیروزی در جنوب لبنان و یک سال از آن پیروزی نگذشته بود که پیروزی ما در جنوب لبنان پیروزی ساده و کوچکی بود، پس از گذشت یک سال بزرگترین پیروزی ها را به دست آوردیم اینجا (جاءالحق و ذهق الباطل ان الباطل کان ذهوقا.) ما ترس به دل دشمن افکنده ایم. وقتی بگین این حرف را می گوید که دوره تاریکی بر ما آغاز شده، خیلی معنا دارد، این دلیل وحشت شان است. کیسینجر وقتی گوید :بزرگترین حادثه ای که بعد از جنگ جهانی دوم اتفاق افتاده، این پیروزی انقلاب ایران بوده. حالا این خطرناک بودن پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای آمریکا در چه رابطه است. اگر آمریکا در ایران اقداماتی را که در ویتنام انجام داده انجام ندهد، جنبش انقلابی ایران امتداد پیدا می کند تا به اسرائیل برسد. دیروز این را کیسینجر گفته. از این حرف می توانیم بفهمیم که چقدر خطرناک است برای مصالح آمریکا در منطقه و از زبان خود دشمن می شود فهمید که حقایق وضع ما چگونه است.
وقتی که من به بغداد آمدم، به سران کشورهای عربی در بغداد، حکام عرب گفتم که کمترین حرفی که از حکام عرب من شنیدم این بودکه شما چکار دارید به کار ایران، شما چکار دارید به آیت الله العظمی خمینی. این کمترین حرفی بوده که زدند. دیگران می گفتند که مصالح شما با وجود شاه تأمین می شود. شاه را داشته باشید مصالحتان شاید بهتر شود.آخرین بار در یک دیدار از کشورهای در خلیج چند روز پیش از پیروزی، شما در اینجا، در خلیج، حکام خلیج می گفتند که اطلاعاتی که به ما رسیده این است که بختیار پیروز می شود و آمریکائی ها بختیار را می توانند نگاه دارند در مقابل ایران.
امام خمینی: همه حساب هائی که دولت های بزرگ کرده اند، همه خطا از کار در آمد برای اینکه یک مسأله الهی بود.
یاسر عرفات: و مکروا و مکرالله خیرالماکرین.
امام: و این حساب ها که می کنند و بعدها می خواهند بکنند، آنها هم خطا از کار در می آید. (انشاءالله) .

صحیفه نور جلد 5 صفحه 95

یاسر عرفات: آنها می گویند زلزله ای به وجود آمده، ما می گوئیم که انفجار نور ظاهر شده. ما می گوئیم دورانی که امت ما و منطقه ما آزاد و مستقل باشد فرا رسید. مشکلات زیادی هست در پیش، ولی در عین حال خوشبین هستم به آینده و در برابر شما جهاد بزرگتر و کوشش خسته کننده تری در پیش است. جنگیدن و پیروز شدن. تجدید بنای جامعه سخت تر است. شاه اینجا را خراب کرده.
امام :ما امیدمان به خداست و مایوس از خدا نیستیم و بر مشکلات به امید خدا غلبه می کنیم و به مادیات این نظر را نداریم. غلبه را با مادیات نمی دانیم، غلبه با معنویات است و ما دامی که شعب ما به خدای تبارک و تعالی اتکال بکنند پیشرفت خواهند کرد و اگر خدای نخواسته انحراف پیدا شد زوال برای همه هست.
یاسر عرفات: من فکر نمی کنم که توطئه های دشمن پایان یافته باشد. وقتی که سیل حوادث را در نظر می گذرانیم به یقین می یابیم که دشمن ول نمی کند اینجور دژی به این آسانی سقوط بکند.
امام :او خواهد نکند لکن خدا بر خلاف او انشاءالله عمل می کند.
یاسر عرفات :اگر چه من الان می خندم، خنده بر لب دارم ولی قلبم خون چکد به علت کشتارهایی که در ایران شده.
امام :انشاء الله قلب شما هم فراخ می شود.
یاسر عرفات: خدا شاهد است که من در عمرم هیچ شادیی به خودم ندیدم مثل شادیی که به خودم دیدم وقتی که شما پیروز شدید.
امام خمینی: انشاءالله خداوند حفظ کند مسلمین را انشاءالله.
یاسر عرفات: در لبنان چون ممنوع است تیر هوایی زدن به عنوان شادمانی، بیش از یک سال است که در لبنان ممنوع است و مخصوصاً فرمانده کل نیروهای آزادیبخش فلسطین دستور داده اند هیچ کس هیچ فشنگی رابه هدر ندهد، به هیچ منا سبتی و همه لبنان سراسر آتش شد و ابوعمار برای اولین بار خودش 5 تیر به هوا زد و این قانون را شکست به عنوان شادمانی. دهکده های جنوبی لبنان، منطقه های شیعه نشین بی شک در بمباران هوائی، این دهکده های شیعه نشین را خواهند کوبید. بگین غمزده و غمگین است به علت حوادث ایران. خداوند انشاءالله جنوب را در برابر بمباران مهاجمان اسرائیل حفظ بکند. دولت های عرب نیروهایش را حفظ بکند.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 96

انشاءالله حضرت آیت الله العظمی خمینی و ملت ایران آنها را حفظ می کند.
امام: امیدواریم که خداوند حفظ کند.
عرفات: اسرائیل درست است که دوستانی دارد، ما هم برادران و دوستانی داریم.
امام خمینی: ما اعتمادمان به خدای تبارک و تعالی است.
یاسر عرفات: هفته گذشته دوران تازه ای بود.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع نمایندگان زرتشتیان ایران

تاریخ: 1357/11/29

رفتار اسلام با اقلیتها، انسانی و عادلانه است

بسم الله الرحمن الرحیم
من از آقایان تشکر می کنم و آقایان، چنانچه همه اقلیت ها، مطمئن باشند که اسلام با اقلیت همیشه بطور انسانی، بطور عدالت رفتار کرده است و همه در رفاه هستند و اینها هم مثل سایر اقلیت ها جزئی از ملت ما هستند و ما و آنها با هم در این مملکت زندگی می کنیم انشاءالله. و رفاه همه حاصل خواهد شد و رمز این پیروزی که وحدت کلمه است باید حفظ بشود. ما در محل خودمان، شما هم در محل خودتان، سایر طبقات همین طور و همه کوشا باشیم که این ایرانی که الان دست ما داده اند و خرابه ای است همه با هم و با فعالیت همه دست به هم بدهیم و این ایران خراب را از سر بنا بکنیم.

شاه را محاکمه و بیت المال غارت شده توسط وی را ضبط خواهیم کرد

اینها تمام ذخائر ما را بردند، جواهرات ما را یک مقداریش را آن پدر برد و بیشترش را هم این پسر و اتباعش بردند و همین طور پول های اینجا را به بانک های خارج که میلیاردها پول از اینجا به بانک های خارج منتقل کردند که انشاءالله آن ها پس گرفته خواهد شد، و شاه را خواهیم خواند به ایران یا محاکمه خواهیم کرد او را غیابا و اموالش را ضبط خواهیم کرد برای اینکه آنها اموال نداشتند، این اموال، اموال ملت است. شما هم که زرتشتی هستید و همیشه و همیشه خدمتگزار این ملت و این مملکت بودید، باید به کار خودتان ادامه بدهید و وحدت کلمه را حفظ کنید. از خداوند تعالی توفیق همه ملت ایران را خواهانم.
والسلام و علیکم و رحمة الله و برکاته

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به مناسبت بازگشائی مدارس

تاریخ: 1357/11/30

پیام امام خمینی به مناسبت بازگشائی مدارس

بسم الله الرحمن الرحیم
اکنون که مدارس کشور پس از یک مبارزه بزرگ اسلامی دوباره گشوده می شود، از دانش آموزان و دانشجویان و معلمان و دبیران و استادان عزیز (وفقهم الله تعالی) تشکر می کنم و از کارمندان و کارکنان آموزش و پرورش سپاسگزارم. یادآوری این نکته ضروری است که این انقلاب تا رسیدن به نتیجه نهائی که قطع ید آمریکا، شوروی، انگلستان، و سایر دول استعمارگر است ادامه دارد.
فرزندان عزیزم! دیگر این شمائید که باید هر چه بیشتر کوشش کنید تا نهال آزادی و استقلال کشور را آبیاری کنید. فردای شما فردای دشواری است که اگر مجهز به علم و تقوا و شعورانقلابی - اسلامی شدید، پیروزی تان حتمی است و اگر خدای نکرده در این مرحله کوتاهی کنید، مسؤولیت آن به عهده خود شماست. هرگز اجازه ندهید که عده ای معدود چون گذشته تلخ روزهای استبداد بر شما حکومت کنند، اصل دموکراسی اسلامی را فراموش نکنید.
امروز ملت ایران بدون گرایش به چپ و راست قیام نموده است و موفقیت هائی را به دست آورده است که تمام خائنین داخلی و خارجی را به لرزه انداخته است و آنان در کمین اند تا هر آن، چون گذشته شما را نابود گردانند به همین جهت باید سعی کنید تا با اتحاد خویش جامعه اسلامی بوجود آورید، جامعه اسلامی که در آن همه آزادانه عقائد خود را ابراز دارند.
اکنون خوشوقتم که شرائط به سود ملت ستمدیده ما دگرگون شده است و همان مسئولیت و تعهدی که در ماه های گذشته ایجاب می کرد تا دست به اعتصابات و تظاهرات بزنید امروز ایجاب میکند تا کار تحصیلی خود را با کمال جدیت و در محیطی آرام از سر گیرید. دیروز عوامل بیگانه در پی شکستن اعتصابات بودند و امروز که می بینند که جریان کشور در جهت حکومت عدل اسلامی در حرکت است با شعارهائی ظاهرا انقلابی رو در روی نهضت اصیل اسلامی - انقلابی قرار گرفته اند.
من از همه شما می خواهم که از امروز اول اسفند 1357 به کلاس ها رفته و برای فردای خود سربازانی انقلابی و اسلامی باشید، خدا یار شما و یاور شما باد. لازم است تذکرات زیر را بدهم :
1- رمز پیروزی ما وحدت کلمه بوده است. اکنون با کمال خضوع می خواهم تا از اختلافات دست برداشته و برای فردای خود فکر اساسی کنید و از هر گونه اختلاف بپرهیزید که چون موریانه خوب و بد را نابود می کند.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 99

2- کتاب های درسی راچه دبستانی و چه دبیرستانی و چه دانشگاهی تغییر اساسی داده و آنچه از عکس و مطالبی که به نفع استعمار و استبداد است تصفیه کنید و دروس انقلابی - اسلامی که بچه های ما را بیدار و جوانان ما را مستقل و آزاده بار آورد جایگزین آن کنیم.
3- باید در سراسر ایران با پاکسازی آموزش و پرورش از آثار فرهنگ استعماری، محیطی بوجود آورید که اطفال ما را شیر بچگانی که همیشه پشت جبهه مقاومت علیه آمریکا و صهیونیست و سایر چپاولگری های شرق و غرب نشسته اند، تربیت کنید و مطمئن باشید که خمینی تا قطع ریشه های استعماری چپ وراست همسنگر شماست و رسالت اسلامی هر فرد مسلمان تا مرگ ادامه دارد. من چشم امیدم به شماست.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع اعضای کانون نویسندگان ایران

کوشش استعمار با ایجاد تفرقه بین دو جناح روحانی و روشنفکر برای غارت ذخائر

بسم الله الرحمن الرحیم
من از آقایانی که اینجا تشرف آورده اند و اظهار لطف کرده اند متشکرم، من از چیزهائی که در این نهضت، ثمراتی که در این نهضت یافتم، یکی رو برو شدن با چهره های تازه ای است که تاکنون ما با آنها روبرو نبودیم، از هم جداکردند قشرهای ملت را، از هم جدا کردند، روحانیون را از روشنفکران، از طبقات متفکر جدا کردند و آنها را با هم در صف مقابل قراردادند و این دراثر کوشش هایی بود که استعمار برای اینکه بتواند ذخائر ما را ببرد این کوشش ها را کردند که قشرهای روشن ملت را، قشرهای کارآمد ملت را، آنهائی که می توانند در مقابل آنها و اجانب ایستادگی کنند و می توانند آنها را عقب بزنند، برای اینکه اینها مجتمع نشوند و متفرق باشند، بلکه با هم در دو جناج مخالف و گاهی با هم اختلافات شدید وجدید پیدا بکنند، کوشش ها کردند البته به آمال خودشان هم بسیار رسیدند. روحانیون را در نظر شما طبقه نویسنده و متفکر، طوری قلمداد کردند که حاضر نبودید از آنها یادی بکنید و شما را در مقابل روحانیون طوری قلمداد کردند که آنها هم حاضر نبودند از شما ذکری بکنند. این تفرقه باعث شد که آنها به آمال خودشان رسیدند و با آزادی همه ذخائر ما را بردند و با آزادی بدون مزاحم، مملکت ما را به عقب راندند و عقب مانده نگه داشتند و نیروهای انسانی ما را نگذاشتند شکوفا بشود.

وحدت اقشار رمز موفقیت و بهترین ثمره نهضت

ما در این نهضت اخیر، آنچه را که می توانم بگویم بهترین ثمرات این نهضت است، این وحدتی که حاصل شد بین قشرهای مختلف، دانشگاهی به روحانیین نزدیک شد، روحانیین به آنها نزدیک شدند با همه اینها نزدیک شد دهقان و شما الان می بینید که در سرتاسر ایران تمام طبقات با هم همفکر و هم عقیده و یک صدا جمهوری اسلامی را می خواهند و رمز موفقیت ما که قدرت های بزرگ دنیا را عقب نشاند و یک قدرت شیطانی مثل قدرت خاندان پهلوی را فرو ریخت، این رمز موفقیت همین وحدت اقشار و وحدت کلمه بود. اگر بنا بود که قشر روحانی تنها می خواست به جنگ اینها برود خفه می کردند او را، نویسنده می خواست به جنگ آنها برود آنها را از بین می بردند، دانشگاهی می خواست

صحیفه نور جلد 5 صفحه 101

این کار بکند نمی توانست، بازاری می خواست این کار را تنها بکند نمی شد، دهقان می خواست بکند نمی شد. اینکه همه چیز را ما بدست آوردیم و انشاءالله بعد هم بدست می آوریم، این برای همین هم پیوستگی است که بین اقشار ملت حاصل شد و ما باید این همبستگی را نگه داریم.

تکلیف بر نویسندگان، در استفاده از قلم در راه آزادی ملت و نشر فرهنگ اسلامی

آقایان، شما نویسندگان الان تکلیف بسیار بزرگی به عهده تان هست، پیشتر قلم شما را شکستند، الان قلم شما باز است لکن استفاده از قلم در راه آزادی ملت، در راه تعالیم اسلامی بکنید. این ملت که بینید، تمامشان زیر بیرق اسلام است که وحدت که پیدا کردند، اگر نبود قضیه وحدت اسلامی، ممکن نبود اجتماع اینها، الان از بچه چند ساله تا پیرمرد هشتاد ساله همه با هم اینها در این نهضت شرکت دارند و همه با هم در این پیروزی شرکت دارند و همه با هم همصدا آزادی را طلب کنند و استقلال را و الحمدلله اینها دست آمده است و جمهوری اسلامی را می خواهند و آن هم انشاءالله با آراء عمومی به دست می آید . آنچه که لازم است الان برای همه ما، حفظ این وحدت است. در دانشگاه گاهی الان دیده می شود که یک تشنجاتی واقع می شود، این یا آگاهانه است یا از روی بی آگاهی. در هر صورت اگر خدای نخواسته آگاهانه باشد، باید بگویم خیانت است و اگر نا آگاهانه باشد، باید بگویم جهالت است.
امروز روزی نیست که این ملت این پیروزی را به دست آورده است ما با تشنجات این را به هم بزنیم، امروز روزی نیست که ما با حمله به مراکز عمومی یا به مراکز خصوصی این نهضت را آلوده کنیم. امروز روز وحدت کلمه است. همه ما، هر کدام در هر راهی که هستیم ،در هر راهی مسلکی که داریم، همه الان باید مجتمع بشویم تحت یک لواء، اگر مجتمع نشویم تحت یک لواء همه ما را از بین خواهند برد.

مطلب نهائی دفن رژیم شاهنشاهی و اجتماع تحت لوای اسلام است

پیشتر که به من پیشنهاد می کردند در پاریس بودم، بعضی آمدند و پیشنهاد کردند به اینکه خوب است قدم قدم جلو برویم و حالا شاه را نگهش داریم و سلطنت بکند و بعدش حکومت نکند و بعدش ما مجلس درست کنیم و بعدش چه کنیم و بعدش اینها را از بین ببریم. من به آن آقا که آدم صحیحی بود ولیکن فکرش اشتباه بود،به آن آقا گفتم که شما تضمین می کنید این معنا را که این نهضتی که الان حاصل شده، بعد از خوابیدن دوباره روشنش کنید؟ گفت نه. گفتم شما تضمین می کنید که اگر ما مهلت به شاه دادیم یک قدم به جلو برود، فردا همه ما را از بین نبردگفت نه. گفتم الان این آتشی که روشن شده است، از این آتش ما باید استفاده کنیم، اگر الان ما تمام مقاصدمان را حاصل نکنیم، در شکست خواهیم بود بلااشکال. الان ما باید همان مطلب نهایی مان را عرضه بکنیم. مطلب نهائی ما رفتن رژیم منحوس شاهنشاهی که در طول تاریخ معلوم است جنایات آنها و رفتن جناح های چپ و راست و

صحیفه نور جلد 5 صفحه 102

آنهائی که می خواهند، امپریالیست ها یا چپی ها که می خواهند ما را اسیر کنند. ما از الان باید مستقل باشیم، نه طرف راست نه طرف چپ، بلکه همه تحت لوای اسلام مستقل. اگر بخواهید مملکتتان مستقل بشود، اگر بخواهید آزادی برای شما پیدا بشود، افکار متشتت را الان کنار بگذارید و با هم همصدا با هم این بار را به منزل برسانید.

حفظ وحدت کلمه و مقابله با مشکلات ناشی از دخالت اجانب یک تکلیف شرعی است

شما می دانید که الان مملکت ما یک مملکت آشفته است، الان همه چیزهای ما فروریخته است، اقتصاد ما عقب مانده است یعنی کردند این کار را با ما ، کشاورزی ما را عقب راندند به طوری که ما الان هم همه چیزمان محتاج به خارج است، صنعت ما را نگذاشتند شکوفائی پیدا کند، صنعت های کوچک را هم از بین بردند و ارتش ما را آنطور کردند که می دانید، همه چیز ما را از بین بردند، نیروی انسانی ما را از بین بردند. اینها در این طول تاریخ و در این زحماتی که کشیدند همچو کردند که ما نتوانیم خودمان فکر بکنیم، فکر استقلال در ذهن ما کم می آمد، قشرهای مردم توجه به این معانی نداشتند که ما باید مستقل باشیم، فکر این را نمی کردند که بشود یک همچو سلطنتی را به زمین زد، فکر این را نمی کردند که آمریکا با آنهمه تجهیزات، شوروی با آنهمه تجهیزات نتوانند دخالت بکنند در امر داخلی ایران. اینها می خواستند بکنند. البته پیغام ها دادند، تشرها زدند، حرف ها زدند که ما را عقب بنشانند لکن ما عقب ننشستیم و دیدیم که باید ما تکلیفمان این است که جلو برویم و من هرکس که آمد از اینهائی که یک همچو یواش یواشی ها را می خواستند راه بروند و میانه روی کند، به آن ها گفتم که تکلیف، خدائی است، تکلیف من نیست که بکنم، با من نیست که یک قدری آسان راه بروم، من یک تکلیف الهی دارم و مطابق تکلیف الهیم عمل می کنم، کشته بشوم عمل کردم به تکلیف الهیم، پیش ببرم عمل کردم به تکلیف الهیم. شما تکلیف الهی دارید، متکی به خدا باشید، متکی به امام زمان سلام الله علیه باشید و شما پیش می برید انشاءالله. اگر این وحدت کلمه حفظ بشود که رمز پیروزی ماست، ما پیشرفت کردیم و به آخر می رسانیم و دیگر اجازه نخواهیم داد که ثروت های ما را ببرند و فقرای ما اینطور در کوچه ها بخوابند، بی نان و بی آب و اگر چنانچه این وحدت کلمه خدای نخواسته از بین برود دوباره بدانید که آنها هوشمندند، آن روزی که ما وحدت کلمه را از دست دادیم آنها حمله خواهند کرد و باز یک قلدری را مثل رضاخان یا به اسم او یا دیگری می آورند، به هر رژیمی که باشد می آورند سر کار، باز همان معانی است و همان آش و همان کاسه است و همان عقب ماندگی ست و همان ذلت است و همان چیزها است.
امروز باید وحدت کلمه حاصل بشود یعنی حفظ بشود. می بینید وحدت کلمه الان هست، در همه اقشار الان هست لکن اشخاصی که بخواهند این وحدت را به هم بزنند وبخواهند تضعیف کنند، آنهائی که این وحدت را ایجاد کردند، بخواهند آنها را تضعیف کنند، اینها باید تجدید نظر در فکر

صحیفه نور جلد 5 صفحه 103

خودشان بکنند، توجه بکنند، ما خیرخواه شما هستیم، ما خیرخواه این ملت هستیم، اسلام خیرخواه شماهاست، اسلام دنیا و آخرت شما را سعادتمند می کند.

عمل به دستورات مترقی اسلام ضامن سعادت دنیا و آخرت انسان

با اسلام آشتی بکنند آنهائی که آشتی ندارند، بیایند زیر لوای اسلام، بیایند تعلیمات اسلامی که نگذاشتند، همین اجانب نگذاشند تعالیم اسم معلوم بشود، یک قشری که به آنها مربوط نیست رها کردند، آن قشرهائی که به آنها مربوط بود، آن تعالیمی که به آنها مربوط بود و با منافع آنها مخالف بود، آنها را نگذاشتند ما مطالعه بکنیم، نگذاشتند ما انتشار بدهیم. شما بدانید که اسلام همه چیز را دارد یعنی از قبل از اینکه ازدواج واقع بشود بین مرد و زن تا آنوقتی که توی قبر می رود، آثار دارد، احکام دارد، دستور دارد، همه دستورهای مترقی، همه دستورهائی که برای سعادت انسان، چه در این دنیا چه در آن دنیا مفید است.
و من آن چیزی را که از نویسندگان می خواهم این است که همانطور که ما طلبه مکلف هستیم، شما آقایان نویسندگان هم مکلف هستید، الان قلمتان،از قلمتان استفاده کنید و برای خیر این ملت و برای خیر این جامعه قلمفرسائی کنید، خداوند به همه شما سلامت و عزت بدهد.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به آقای امامی کاشانی در مورد نظارت بر مدرسه سپهسالار

فرمان امام خمینی به آقای امامی کاشانی در مورد نظارت بر مدرسه سپهسالار

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای شیخ محمد امامی کاشانی دامت افاضاته. لازم است جنابعالی تا تعیین تکلیف قطعی مدرسه و مسجد سپهسالار، به امور آنجا به طور کلی نظارت نمائید و دفاتر آنجا و سایر امور مربوطه را تحت نظر بگیرید.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از فرهنگیان

مقدرات یک مملکت در هر مقطع زمانی به دست مردم همان مقطع باید اداره شود

بسم الله الرحمن الرحیم
... اینها همه در سایه حکومت عدل خوب اداره می شود و به طور شایسته عمل می شود. و اگر سران حزب حاکمه فاسد باشد، این فساد سرایت می کند به همه اقشار کشور. شما ملاحظه کردید که یک شخص فاسد که در این مملکت حکومت کرد و طی بیست و هشت سال سلطه بر این مردم مملکت پیدا کرد، آن هم سلطه غیر قانونی، چه فسادها کرد.
این اصل رژیم سلطنتی مخالف با حقوق بشر است برای اینکه ما فرض هم بکنیم که همه ملت جمع بشوند و یک رژیم سلطنتی را رای بدهند، البته ملت حق دارد که یک رژیمی را اختیار کند لکن ملت حق ندارد که یک رژیمی را برای آینده ها اختیار کند یعنی امروز همه مقدرات مملکت به دست خودمردم باید اداره بشود. مردم حق دارند که یک نفری را به عنوان سلطان، به عنوان رئیس جمهور، به هر عنوانی انتخاب کنند. این صحیح است، خوب خود مردم به اختیار خودشان این کار را کردند لکن آیا مردم حق دارند که الان برای طبقات بعد، برای فرزندان، فرزندان فرزندان، الان تکلیف معین کنند؟ هیچ چنین حقی برای هیچ کس نیست. شماها خودتان به حسب حقوق بشر، خود شما باید بر مقدرات خودتان حکومت کنید، بر مقدرات خودتان دست داشته باشید اما شما بر مقدرات یک کشور دیگر نمی توانید، بر مقدرات یک ملت دیگر نمی توانید، بر مقدرات آنهائی که نیامدند هم نمی توانید شما دخالت کنید، حقی نیست برایتان. بنابراین سلطنت به این معنا که ارثی باشد و پشت در پشت سلطان باشد یک کسی، قانونی نیست و مخالف حقوق بشر است.

اساس رژیم پهلوی اساس ظلم و سلطه اش سلطه باطل بود

ما فرض می کنیم که رضا شاه اول که آمد (ما غمض عین می کنیم از همه چیزهایی که می دانیم) ما فرض می کنیم که رضا شاه اول که آمد مورد استقبال مردم شد و همه قبولش کردند، بسیار خوب خود رضا شاه را در پنجاه سال پیش از این مردم قبول کردند، الان افراد این مملکت اشخاصی هستند که غیر آن اشخاصی هستند که در آنوقت بودند، آنها در آن زمان افراد این مملکت بودند، حق داشتند که برای خودشان یک کسی را انتخاب کنند لکن انتخاب پسر او را اگر فرض کنیم کردند، انتخاب پسر

صحیفه نور جلد 5 صفحه 106

او را برای ما که در این زمان زندگی می کنیم حقی از برای پدران ما نبوده است که همچو انتخابی را بکنند، بنابراین ما بر فرض اینکه آمدن رضا شاه را به استقبال مردم هم ما قائل بشویم، خود او درست می شود لکن پسر او غیر قانونی است در صورتی که همه می دانید که از اول این بنا، در این سلسله غیر قانونی بود. از اول مجلس مؤسسانی که اینها درست کردند بازور و سرنیزه بود، از اول وکلایی که اینها ایجاد کردند با انتصاب بود نه انتخاب مردم، مردم هیچ اطلاعی از این معانی نداشتند و اگر داشتند نمی توانستند نفس بکشند. بنابراین اساس این حکومت اساس ظلم بود و سلطه اش سلطه باطل بود. از اول سلطه باطل آنها داشتند بر کشور ما و در عین حال که سلطه باطل بود، کارها هم همه از روی خیانت و جنایت بود.

نابودی مملکت و ایجاد بازار برای حفظ منافع ابر قدرت ها به اسم تمدن بزرگ!!

الان وقتی که شما مملکت خودتان را ملاحظه می کنید، هر جا که بروید در هر موسسه ای که دست بگذارید یک موسسه خراب می بینید. فرهنگ شما یک فرهنگ استعماری است یک فرهنگ صحیح نیست. ارتش تحت حمایت مستشاران آمریکا و تحت تربیت آنها بودند. زراعت ما را بکلی از بین بردند، صنعت ما را از بین بردند. با اسم تمدن بزرگ، بکلی خراب کردند این مملکت را و بازار درست کردند برای کشورهای بزرگ خصوصاً برای آمریکا. بنابراین حساب هائی که الان در مملکت پیاده می شده است، این آشفتگی هایی که الان در مملکت هست، این محتاج به یک کمک همگانی است.

تاکید بر تعلیم و تربیت همه جانبه و آشنا ساختن نوجوانان با مسائل روز و سیاست

شما البته شما متصدیان مدرسه علوی البته (از قراری که تاحالا به من گفته اند، من خودم کاری به کار این امور ندارم لکن از قراری که من شنیدم) بسیار خوب عمل کردید، بچه های ما را خوب تربیت کردید فقط یک نکته بوده است که اشکال داشتم و آن نکته را از این به بعد شما مور د نظرتان باشد و آن اینکه بچه های ما در هر زمانی موافق آن زمان باید تربیت بشوند. و در روایات هم هست که بچه هاتان را تربیت کنید به غیر آنطوری که خودتان هستید، برای زمان آتیه برای اینکه اینها در زمان آتیه باید دست به کار مملکت و کشور بشوند. شما بچه هارا از سیاست از اینطور چیزها دور نگه ندارید، دور نگه داشتن بچه ها از سیاست آن فرمی می شود که وقتی وارد در اجتماع شدند، مثل یک آدم کوری وارد در اجتماع بشوند. اگر خود اشخاصی که می خواهند در این مملکت در این کشور زندگی بکنند و مقدرات این مملکت دستشان باشد آنها باید آگاه باشند از همه خدعه هایی که کرده اند، از همه کارهایی که استعمار کرده از همه عقب نگهداری هایی که بدست اینها واقع شده، اینها باید به دست شماها و به تعلیم شماها به آنها گفته بشود، آنها را وارد کنید در مسائل روز، آنها مطلع باشند از مسائل روز. اگر خدای نخواسته در این قصور بشود، یک وقت می بینید که چهره های منحرفه که وارد در

صحیفه نور جلد 5 صفحه 107

مسائل روز هستند، غلبه می کنند بر چهره حقه که وارد بر مسائل روز نیست. تربیت و تعلیم همه جانبه باید باشد یعنی آن مقداری که کشور احتیاج به آن دارد، انسان احتیاج به آن دارد، خود شخص احتیاج به آن دارد باید تعلیم و تربیت در آنجا به همه ابعاد باشد.

دستورات تربیتی اسلام در برگیرنده تمام ابعاد وجود انسان است

اسلام، اگر چنانچه مطالعاتی دارید و انشاءالله دارید در اسلام و در قرآن، اسلام فقط عبادت نیست، فقط تعلیم و تعلم عبادی و امثال اینها نیست، اسلام سیاست است اسلام از سیاست دور نیست، اسلام یک حکومت بزرگ بوجود آورده است، یک مملکت بزرگ بوجود آورده است، اسلام یک رژیم است، یک رژیم سیاسی است منتها سایر رژیم ها از بسیاری از امور غافل بودند و اسلام از هیچ چیز غافل نیست یعنی اسلام انسان را تربیت می کند به همه ابعادی که انسان دارد. بعد مادی دارد، راجع به بعد مادی تصرفاتی دارد، بعد معنوی دارد، راجع به معنویات صحبت دارد بالاتر از آن دارد، بالاتر از آن صحبت دارد یعنی از آنوقتی که ازدواج حاصل نشده است بین پدر و مادر، اسلام برای ساختن انسان دستور دارد که چه زنی را انتخاب کند چه مردی را آن زن انتخاب کند، وضع اخلاقی اش چطور باشد، وضع دیانتش چطور باشد. یک نفر زارع وقتی می خواهد خواهد یک زراعتی بکند و یک تخم را در یک زمینی کشت بکند این زمین را باید ملاحظه بکند، آن چیزهائی که موجب تربیت این است باید ملاحظه بکند، این چیزهایی که وقتی ظهور پیدا کرد این مثلاً نبات، باید آنها را ملاحظه کند که چه چیز مفید با این است چه چیزهایی مخالف با این است، از آن رد بکند، باید همین طور مواظبت کند تا وقتی که رشد کرد و به ثمر رسید. اسلام همین معامله را با افراد انسان کرده است یعنی معامله یک نفر زارع که می خواهد یک کشتی بکند و می خواهد از آن استفاده بکند، از قبل از آنکه کشت بشود، دستور دارد که پدر و مادر چه جور باید باشند یعنی ازدواج چه جور باید باشد. این برای این است که ملاحظه عاقبت این امر را کرده است که اگر پدر و مادر یکی از آنها مثلااخلاقش فاسد باشد، اعمالش اعمال غیر انسانی باشد، این بچه هایی که پیدا می شود، به واسطه وراثتی که هست در کار اینها در او تاثیر دارد و لهذا مثل یک کشتکار بسیار دقیق بسیار دلسوز، اسلام به نوع انسان مراعات کرده است و از آن اول تا زمانی که ازدواج می شود، ازدواج که شد چه ترتیبی در ازدواج است، بعد در قضیه لقاح چه جور آداب، آداب بسیار در آنجا هست، بعد در زمان - عرض می کنم - رضاع آداب بسیاری در آن جا هست، بعد در دامن مادر آدابی هست که بعد در ظل پدر آدابی هست، بعد در مدرسه آدابی هست، بعد در اجتماع آدابی هست، این بچه را از آنوقتی که باز به دنیا نیامده مراعات کرده تا برسد به مرتبه عالی و برای همه اینها دستور دارد و سایر رژیم های عالم، سایر دولت هایی که در عالم هست، به اینها اصلش کاری ندارد، آنها فقط یک کاری دارند و آن این است که این اجتماع مثلاً به نفع خودشان یک آرامی پیدا کند تا چپاول کنند مردم را، یا آن هم که بسیار خوب و عادل است کاری به این مسائل ندارد، فقط راجع به این دارد، مسائل اجتماعی خودش را مثلاً یکقدری

صحیفه نور جلد 5 صفحه 108

صحیح بکند، اما بچه باید چه جور باشد تا آخر، تربیت باید چه جور باشد تا آخر، زمان حمل و زمان رضاع اصلاً مطرح نیست در سایر رژیم ها. اسلام یک همچو چیزی است که وقتی که انسان بزرگ شد معاشرت خودش با برادرش، معاشرت خودش با پدر و مادرش، معاشرت پدر و مادر با پسر و معاشرت این دو تا با همسایگان، معاشرت اینها با همشهری ها، معاشرت اینها با همدین ها، اینها با خارجی ها، همه اینها در اسلام هست و اسلام یک حکومتی است که یک جنبه اش حکومت سیاسی است و یک جنبه اش حکومت معنوی. یعنی دو طرف دارد انسان، دو وضع دارد انسان، دو رو دارد انسان، یک روی مادی، اسلام در این روی مادی در همه جهاتش احکام دارد، یک روی معنوی که اصلاً مطرح نیست در رژیم ها که انسان را تربیت های معنوی و تهذیبی بکند تا برسد به مرتبه ای که دیگر هیچ کس نمی داند الا الله. تا آن جا اسلام همین طور کشیده دست مردم را گرفته و برده است تا برساند به ملکوت اعلی سایر رژیم ها اینطور نیستند.

جدا کردن دین از سیاست توطئه استعمار

مقصود من این بود که قضیه سیاست یک مطلبی نیست که در اسلام مطرح نباشد، این معنا که دین از سیاست جداست، این مطلبی است استعماری ها انداخته اند در دهن مردم و می خواهند به واسطه این، دو فرقه را از هم جدا کنند یعنی آن هایی که عالم دینی هستند علیحده شان کنند و آنهایی که غیر عالم دینی هستند علیحده شان کنند سیاسیون را از سایر مردم جدا بکنند تا استفاده هایشان را بکنند اگر قوا با هم مجتمع بشوند آنها می دانند که با اجتماع قوا نمی توانند اینها منافعی را که می خواهند ببرند و لهذا دامن به این تفرقه ها زده اند زیاد. اول همین معنا که دین از سیاست جدا ست. قبل از آن معنا اصلش دین افیون است، دین افیون مردم است، آخوندها درباری هستند. جدا کردند، اصلاً دین را در نظر مردم متزلزل کردند.

قیام انبیا عبارت بود از ستیزه با مستکبرین و قلدرها و حمایت از مستضعفین

در صورتی که کسی اگر ملاحظه کرده باشد اینهایی که ادیان را در دنیا آورده اند، حضرت ابراهیم سلام الله علیه، حضرت موسی سلام الله علیه، حضرت رسول صلی الله علیه و آله، اینها ببینیم از چه طایفه ای بودند، چکاره بودند. آیا اینها را، حضرت موسی را فرعون روی کار آورده است؟! یا حضرت موسی یک شبانی بوده، از اینجا رفته سراغ فرعون. حضرت موسی رفته و فرعون را خواسته بکوبد و فرعونیت او را از دستش بگیرد یا فرعون او را برده پیش خودش تا اینکه مردم را خواب بکند؟ حضرت موسی مردم را آگاه کرد و بیدار کرد و با آن بیداری به فرعون حمله کرد و آن کارهایی که کرد. خود پیغمبر ما - پیغمبر ما - هم شبانی کرده است، هم از همین توده مردم از همین توده طبقه سه بوده است و از اول که قیام کرده بر ضد قلدرها، بر ضد دیکتاتورها که در آن زمان در جزیره العرب عبارت از قریش بودند و یک طوایف دیگر بر ضد آنها قیام کرده نه اینکه آنها این را

صحیفه نور جلد 5 صفحه 109

آوردند روی کار تا مردم را اغفال کند، این مردم را آگاه کرده و رفته سراغ آنها. اگر کسی تاریخ اسلام را بداند، از آنوقتی که ایشان به مدینه رفتند یک عده از این، همین مسلمان ها دور ایشان جمع شدند، یک عده از این، همین طبقه صالح دور ایشان جمع شدند، بی چیز بودند یک صفه مسجد رسول الله، این هم نه این صفه ها بوده که شما دیدید، یک چیزی بوده است که درست کرده بود، عده زیادی از آنهایی که اصحاب پیغمبر بودند، طرفداران پیغمبر بودند، آنجا می خوابیدند، اصلاً منزل نداشتند، خود پیغمبر منزلش آن اتاق هایی بود که با گل درست کرده بودند، آن هم نه یک معماری، یک چیزی، یک چیزی بوده است معذلک پیغمبر همین طبقه سه را، همین مستضعفین را جمع کرد و جنگ ها را با اینها شروع کرد بر خلاف سرمایه دارها و بر خلاف قلدرها و بر خلاف شتردارها و بر خلاف قافله دارها و بر خلاف اینها و دائما جنگ اینها با این دسته بوده. بنابراین، این یک اغفالی بوده است که ما را کرده اند که دین از سیاست جداست. سیاست غیر از این است که یک مملکت داری به طرز صحیح عاقلانه موافق با همه روابط و ضوابط که در اسلام بوده است؟ اسلام حکومتش سرتاسر تقریباً آسیا را تقریباً گرفته بوده معذلک به ما می گویند که دین از سیاست جداست، همان هائی که امر دین با آنها بود همان ها امر سیاست را داشتند. حضرت امیر، هم مسأله می گفت هم احکام می گفت، هم شمشیر در دستش بود و جنگ کرد. خود رسول الله هم قرآن را آورد هم حدیث را آورد و شمشیر را وارد کرد و آورد و با مخالفین جنگ کرد و آنها را تابع خودش کرد. این یک مساله ای است که باید خیلی مراعات بکنند.

تربیت صحیح انسان از اهم مسائل است

آقایان که تربیت بچه ها را می کنند مسائل سیاسی روز را هم به آنها تعلیم بکنند، نمی گویم همه آن این باشد، همه چیز باید باشد. یک بچه ای که از یک مدرسه بیرون می آید باید هم مسائل دینی اش را بداند، مسائل نماز و روزه اش را بداند، هم تربیت های علمی بشود مطابق هر جوری که، سیستمی که هست و هم تربیت سیاسی بشود. این معنا را البته یک خرده گیری می کردند بر مدرسه شما که انشاءالله امیدوارم از حالا به بعد که یک قدری امید است آزادی پیدا بشود، با آزادی همه کارها را انجام بدهید و این چیزی که برعهده شماست و آن تربیت انسان است و از اهم مسائل است تربیت انسان که به عهده شما یک مقداریش هست، آن را به طور صحیح و بطور خوب عمل بفرمائید. ضمنا باید این را هم عرض کنم که ما در مدرسه علوی وارد شدیم و آنجا را بگویم غصب کردیم یا اینکه میهمان آقایان شدیم و من به مجرد اینکه روز تحصیل آمد گفتم این افراد را جمع کنند و بروند و من هم بروم جای دیگر، بعد آمدند گفتند، از خود آقایانی که متصدیان امور مدرسه هستند تقاضا کردند که شما اگر چنانچه رفتنتان خیلی طولانی نیست از اینجا به جای دیگر نروید از اینجا بروید به قم، این برای ما مثلاً خیلی پشتوانه ای است. از این جهت ما اطاعت امرشان کردیم و من تا سه و چهار و پنج روز دیگر انشاءالله رفع زحمت می کنم و شما را به خدا می سپارم و از خدای تبارک و تعالی تأیید همه

صحیفه نور جلد 5 صفحه 110

شما را می خواهم و امیدوار بودم و من احتمال می دادم که آقای علوی هم باشند روز پنج شنبه که نتوانستند بیایند و من از اول ایشان را می شناسم و ایشان از دوستان قدیمی من هستند و من توفیق ایشان را از خدای تبارک می خواهم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

اخطار مهم امام خمینی در مورد توطئه اشرار بیگانه پرست

اخطار مهم امام خمینی در مورد توطئه اشرار بیگانه پرست

بسم الله الرحمن الرحیم
در این موقع حساس که اشرار با نام های فریبنده مشغول توطئه بر ضدانقلاب اسلامی هستند و خطر برگشت اجانب با دست اینان بر سر چپاول کشور می رود، لازم است نیروهای انتظامی ملی فوراً به مراکز حفاظتی خود برگردند و با نیروی انتظامی، همکاری برای حفاظت شهر و مراکز حساس مربوط به شهر نمایند. اینان که دست به خرابی و اعمال ضد اسلامی و انسانی زده اند و کوشش دارند مراکز حساس را به نفع بیگانگان به دست بیاورند، باید بدانند که قدرت آنان بیش از قدرت شیطانی شاه و پشتیبان آنان نیست و در صورتی که به ملت نپیوندند و به طور معقول عمل نکنند، تکلیف را برای ملت شجاع ایران و تهران معلوم خواهم کرد. من تحمل این بی فرهنگی ها را نخواهم کرد، باید تمام اقشار به هر اسمی که هستند در تحت پرچم اسلام به فعالیت خود ادامه دهند و در غیر این صورت، قیام علیه حکومت انقلابی اسلامی است که جزای آن در قانون اساسی معلوم است. من حتی الامکان میل دارم تمام اقشار با هم با صدق و صفا رفتار نمایند ولی اجازه هرج و مرج نخواهم داد.
والسلام علی من التبع الهدی
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

استفاده از محضر امام خمینی در مورد معاملات قاچاق

تاریخ: 1358/01/17

استفاده از محضر امام خمینی در مورد معاملات قاچاق

بسمه تعالی
محضر مقدس حضرت آیت الله العظمی امام خمینی متع الله المسلمین بطول بقا الشریف با عرض تهنیت و ادب اکنون که به تأیید خدای بزرگ دولت موقت اسلامی زمامدار امور می باشد، از نظر شرعی خرید و فروش اجناس مانند چای و غیره که به طور قاچاق و مخفی از دولت اسلامی از خارج به ایران می آورند، چه صورت دارد؟ لطفاً نظر مبارک را در این مورد مرقوم فرمایند.
با تقدیم احترام - گروهی از بازرگانان
پاسخ امام خمینی
بسمه تعالی - طبق مقررات دولت اسلامی عمل بشود.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها