0

5 دليل قاطع بر نژادپرست بودن اسرائيل در سال 2010

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

5 دليل قاطع بر نژادپرست بودن اسرائيل در سال 2010

89/10/20 - 10:20
شماره:8910191589
نسخه چاپي ارسال به دوستان
كريستين ساينس مانيتور گزارش كرد؛
5 دليل قاطع بر نژادپرست بودن اسرائيل در سال 2010

خبرگزاري فارس: يك روزنامه آمريكايي با اشاره به اقدامات كابينه رژيم صهيونيستي در سال گذشته ميلادي، آن را اثبات كننده عدم وجود دموكراسي ادعا شده در اسرائيل خواند كه البته 5دليل مهم بر نژادپرست بودن اين رژيم است.

به گزارش فارس، روزنامه آمريكايي "كريستين ساينس مانيتور " در گزارشي با نام "آيا اسرائيل دموكرات است؟ " به چند اقدام رژيم صهيونيستي در سال 2010 پرداخت كه اين اقدامات نشانه نژاد‌پرستي رژيم صهيونيستي است.

«آيا اسرائيل دموكرات است؟ پنج موردي كه در ادامه مي‌آيد، در حقيقت پاسخ اين سوال است كه هر يك در سرزمين اشغالي در سال گذشته جنجالي بر پا كرد و ثابت كرد كه ديگر جاي ترديدي نيست كه در قاموس اشغالگران صهيونيستي واژه‌اي به نام دموكراسي وجود ندارد». پايگاه خبري اسلام‌اليوم با بيان اين مطلب پنج مورد مذكور را به نقل از ساينس‌مانيتور اين طور ادامه داد:

1- ساكنان عرب را تحريم كنيد

در اواخر ماه گذشته ميلادي گروهي از همسران خاخام‌هاس اسرائيلي نامه‌اي منتشر كردند خطاب به زنان يهودي كه نه تنها با مردان عرب ازدواج نكنند بلكه در هر جايي كه مردان عرب حضور دارند حضور پيدا نكنند و در آن محل كار نكنند.
در اين نامه نژادپرستانه به دختران يهودي هشدار داده شده است كه "اگر با مرد عرب توافق ازدواج كردي ديگر زندگي تو به مانند سابق بازنخواهد گشت ".

2- با اعراب كار كردن حرام است

در ماه گذشته ميلادي، ده‌ها خاخام از سراسر اسرائيل طوماري امضا كردند كه بر اساس آن ادعا شد دين يهود اجاره دادن، فروش و معامله املاك با اعراب را حرام مي‌داند.
اين خاخام‌ها علت اين فتوا را برگرفته از معاملات املاك با خارجي‌هايي مي‌دانند كه در اسرائيل زندگي مي‌كنند [!].
اين فتوا خشم و تنفر اعراب ساكن فلسطين اشغالي را كه يك پنجم جمعيت اين منطقه هستند، برانگيخت و سبب تشديد گرايشات افراطي سران ديني در اسرائيل شد.
نكته مهم اين است كه اين طومار را خاخام‌هايي امضا كرده‌اند كه بيشتر آنان در دولت رژيم صهيونيستي فعال هستند و اين نشان‌دهنده موضع رسمي يا حداقل شبه‌رسمي كابينه اسرائيل است.

3- حمله نـژادپــرستـانـه

در شهر صفد، شموئيل الياهو رئيس خاخام‌هاي اسرائيل شهرك‌نشينان را به عدم خريد و فروش با دانش‌آموزان عربي فرا خواند كه در دانشكده محلي درس مي‌خواندند.
پس از اين فراخوان، ادعا شد كه اين دعوت، فتوا بوده و بايد اجرايي شود و طرفداران اين نظر، مدعي شدند كه اين چنين اقدامي نژادپرستانه نيست بلكه هدف آن فقط حمايت از كنترل يهوديان بر شهرهاست.

4- سوگـند وفـاداري به يهـودي بودن اسرائيل

در اكتبر گذشته، كابينه اسرائيل با طرح قانوني موافقت كرد كه بر اساس آن هر كس خواهان گرفتن تابعيت اسرائيلي‌ است و يهودي نيست، بايد دولت اسرائيل را به عنوان دولتي يهودي به رسميت بشناسد.
از لحاظ عملي اين قانون تاثير قابل ملاحظه‌اي با پيش از آن نداشت زيرا افراد غيريهودي كه خواهان تابعيت اسرائيل هستند بسيار كم است ولي از لحاظ سمبليك و سياسي اين اقدام، برنامه‌اي بود براي بيرون كردن اعراب ساكن فلسطين اشغالي.
«جعفر فرح» مدير جمعيت مساوات حقوق مدني در اسرائيل اين اقدام را «ديكتاتوري اكثريت» اعلام كرد و گفت: اين اقدام بخشي از سلب مشروعيت اعراب ساكن اسرائيل است.

5- جنــگ آمــوزشـي

در اوايل پاييز، وزارت آموزش و پرورش اسرائيل ابلاغيه‌اي به مديران دبيرستان‌ها ارسال كرد كه تدريس كتاب‌هاي تاريخ كه در آن موضوع منازعه اسرائيل با اعراب آمده است، متوقف شود.
مسئله در اين بود كه در اين كتاب‌ها به درگيري‌هاي سال 1948 پرداخته بود و آن را از زاويه ديد فلسطيني‌ها كه آن را فاجعه يا روز مصيبت (نكبة) مي‌خوانند و اسرائيل آن را روز استقلال خود مي‌داند، پرداخته شده بود.
گدعون سار، وزير آموزش و پرورش اسرائيل در اين خصوص اعلام كرد كه اشاره به "يوم النكبه " يا همان روز فاجعه و مصيبت اشكال بزرگي است و به عدم مشروعيت داشتن موجوديت اسرائيل اشاره مي‌كند و بهتر است حذف شود.

 
 
دوشنبه 20 دی 1389  10:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها