0

منزلت محبّ امیر

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

منزلت محبّ امیر

ابورجاء از نافع از ابن عمر نقل کرده است: از نبی اکرم(ص) دربارة علی بن ابی‌طالب پرسیدیم. ایشان خشمگین شدند آنگاه فرمودند: «هیچ قومی به توصیف منزلتی از منزلت‌های او دست نیافته اند.
بدانید که هر کس علی را دوست داشته باشد مرا دوست داشته است و هرکس مرا دوست بدارد خداوند از او راضی می‌گردد و هر کس که خداوند از او راضی باشد، بهشت را برای او تأمین می‌کند. بدانید هر کس علی را دوست داشته باشد از دنیا خارج نمی‌شود مگر آنکه از کوثر بنوشد و از طوبی تناول کند و مکانش را در بهشت ببیند.

بدانید هر کس علی را دوست داشته باشد، نماز و روزه و قیامش قبول می‌شود و دعایش مستجاب می‌گردد؛ بدانید هرکس علی را دوست بدارد، ملائکه برای او طلب مغفرت می‌کنند و هشت در بهشت برای او باز می‌گردد و او از هر دری که بخواهد بدون حساب وارد می‌گردد. بدانید هرکس علی را دوست داشته باشد، کتابش را به دست راستش می‌دهند و حسابش را با حساب انبیاء یکی می‌گرداند.

بدانید هرکس علی را دوست بدارد، خداوند سکرات موت را برای او آسان می‌گرداندو قبر او را باغی از باغهای بهشت قرار می‌دهد. بدانید هر کس علی را دوست بدارد به اندازة هر رگی در بدنش به او حوری‌ای می‌دهند و دربارة 70 نفر از خانواده اش برای او شفاعت می‌شود و به اندازة هر مویی در بدنش به او حوری و شهری در بهشت می‌دهند
بدانید هر کس علی را دوست بدارد، خداوند ملک الموت را به صورتی برای او می‌فرستد که برای انبیاء می فرستد و خداوند وحشت منکر و نکیر را از او دور می‌کند و صورتش را سپید می‌گرداند و او را با حمزة سیدالشهدا قرار می‌دهد. بدانید هر کس علی را دوست بدارد، خداوند حکمت را در قلبش تثبیت می کند و بر زبانش صواب جاری می‌سازد و درهای رحمت را برای او می‌گشاید.

بدانید هر کس علی را دوست بدارد در آسمان‌ها و زمین او را «اسیر الله» می‌نامند. بدانید هرکس علی را دوست بدارد، فرشته ای از زیر عرش به او ندا می‌دهد: ای بندة خدا، عملت را از سر گیر که خداوند تمامی گناهانت را بخشید.
بدانید هر کس علی را دوست بدارد روز قیامت در حالی می‌آید که صورتش همچون ماه کامل می‌درخشد. بدانید هر کس علی را دوست بدارد بر سر او تاج فرمانروایی می‌گذارند و بر تنش پوششی از کرامت می‌کنند.

بدانید هر کس علی را دوست بدارد از صراط همچون برق درخشان از صراط عبور می‌کند. بدانید هر کس علی را دوست بدارد برای او تبرئه‌نامه‌ای از جهنّم نوشته می‌شود و جوازی برای  [گذر از] صراط و ایمنی از عذاب و برای او دادگاه و میزانی برقرار نمی شود و به او گفته می شود که بی‌حساب وارد بهشت شو.
بدانید هر کس علی را دوست بدارد فرشتگان با او مصافحه می‌کنند و انبیاء به زیارتش می‌آید خداوند هر حاجتی داشته باشد، برآورده می‌سازد. بدانید هر کس علی را دوست بدارد از حساب در امان می‌مانند و از میزان و صراط.
بدانید هر کس بر محبّت آل محمّد بمیرد، من کفایت می‌کنم او را که همراه انبیاء در بهشت باشد. بدانید هر کس بر بغض آل محمّد بمیرد بوی بهشت را درک نمی‌کند.

منبع: ابن بابويه، محمد بن على، فضائل الشيعة - تهران، چاپ: اول، بى تا. ص3- 5

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 22 فروردین 1396  5:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها