
یک متخصص تغذیه گفت: کلسترول جگر سیاه بسیار بالاست و برای افرادی که دچار بیماری های قلبی و عروقی هستند، مضر است.
مسعود کیمیاگر افزود: جگر سفید به عنوان یک ماده خوراکی و ارزشمند تلقی نمی شود. جگر سفید همان شش و ریه گوسفند است که ماده مغذی نیست و هضم آن بسیار مشکل است. وی گفت: ولی جگر سیاه بر خلاف جگر سفید منبع غذایی ارزشمندی است، به دلیل اینکه محل ذخیره ویتامین ها و املاح معدنی است و سرشار از آهن، ویتامین های گروه b، روی و ویتامین a است. کیمیاگر گفت: جگر خونساز است ولی کلسترول آن بسیار بالاست، به طوری که هر 100 گرم جگر سیاه 150 میلی گرم کلسترول دارد.کلسترول موجود در آن برای افرادی که دچار بیماری های قلبی و عروقی هستند مفید نیست. وی افزود: جگر سیاه ماده غذایی نیست که بتوان هر روز از آن مصرف کرد و می توان هفته ای یک بار جگر سیاه را مصرف کرد.
منبع خبری : worldfood.ir