مصرف سوسيس و كالباس ، خطر ابتلا به سرطان روده را به شدت افزايش مي دهد.
بررسي پژوهشگران در انگليس نشان مي دهد : خوردن روزانه 50 گرم گوشت فراوري شده مانند سوسيس و كالباس ، احتمال ابتلا به سرطان روده را كه يكي از خطرناكترين انواع سرطان است ، 20 درصد افزايش مي دهد .
به گفته كارشناسان : در حالي كه سرطان روده در انگليس ساليانه 16 هزار قرباني مي گيرد ، صندوق جهاني تحقيقاتء سرطان هشدار داده است ، كمتر از يك سوم انگليسي ها از خطر غذاهاي مورد علاقة خود مانند سوسيس و كالباس ، آگاهي دارند.
سرطان روده بعد از سرطان ريه ، مرگبارترين نوع سرطان در انگليس است.