پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
" اگر می دانستید :که چه کسی همواره در کنارتان است. هرگز ترس به دل راه نمی دادید. اگر نور خدا را در درون حس کنیم و با طرح الهی زندگیمان هماهنگ باشیم. تمام این رویداد های به ظا هر اتفاقی برایمان عادی خواهد شد. و ان را بخشی از تکامل اسرار امیز عالم خلقت تلقی خواهیم کرد. " "جایی نیست که خدا در انجا حضور نداشته باشد. " "در جهانی که جایگاه شگفتیها و برکات بیکران است. زانوی غم در بغل گرفتن و راه دادن افکار ملال اور و فاقد انگیزه به ذهن توهینی اشکار به عالم هستی است. " "اندیشه های ندامت . گناه . بی تحرکی . خشم و ترس دارای فرکانس های پایین و اهسته است. و تنها با انرژی های بالا و سریع روح نظیر عشق . نوعدوستی و ارامش خنثی می شود. " ان الله معنا - خدا با ماست.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خدایا
هرچه داشتم
خرجِِ گناه شد
حالا حالِ "آه" هم ندارم
تکه کلام "فقط من درست می گویم" را بگیر و
"فقط تو درست می گویی" را
حالی ام کن خدا!
خدايا شگفتاااااااا خدايا شكرت كه تو اين تايپيك لا اقل حرمت ها حفظ ميشه!!كسي حرف نامربوط ب كسي نميزنه!!!!! خدايا شاهد باش ؛ اونايي ك ادعاي خلوص ميكنن چقد دور از ادعاشونن!!!!!! خدايا ب خاطر بودن هايي ك نبايد باشيم و نبودن هايي ك بايد باشيم دلگيرم!!!ديگه ب چي بايد اعتماد كنيم ، ب كي بايد اعتماد كنيم؟!!! خودت داوري كن يا احكم الحاكمين.
خدایا خسته شدم نجاتم بده از این اوضاع و احوال بدم...
بالـاتریـن خواهش!
فاصــله بگـذار میان مـن و هر چه نمی گـذارد بـنـدگی کنـمـ !
معشوق من فقط منو ببخشو نذار ازت دور بشم ....... كمكم كن....
یا رب چگونه با تو سخن بگویم در حالی که میدانی چه می خواهم بگویم. و از چه بگویم که تو خود بهتر از من میدانی که چه در سر دارم . به چه می اندیشم .و سرانجام چه خواهد شد. معبودا ! کلام را تو به من می اموزی . افکارم را بهتر ازخودم میدانی که چیست و در قلبم چه ها که نمی گذرد. پس ای خدای من ! در این ساعات شب از تو می خواهم که به فریاد تمامی بیماران و درد مندان برسی . خدایا تمام جوانان را به راه راست هدایت کن. و کمکشان کن که بتوانند عابرومندانه زندگی کنند. و هرگز دست نیاز به سوی هیچ بنده ای دراز نکنند . و تنها تو را در زندگی یاری گر خویش بدانند. معبودا : این جهان را و مردم انرا یاری رسان تا بودن در کنار تو و رفتن در راه تورا بیاموزند. امین یا رب العالمین . یا حق.
فقط در جوابت میتونم بگم: "استغفرالله ربی و اتوب و الیه" خدا آغوشش برات بازه ولی شاید تو داری فرار میکنی! شایدم مصلحتت باشه که متوجه نیستی! اگه بدونیم خدا چقدر حواسش به همه بنده هاش هست و چقدر مشتاق بازگشت بنده هاشه، هر لحظه از شوق جون میدیم!
پروردگارا تنها تکیه گاهِ من در لحظه های بی کسی... تنها ذخیره من برای روزهایی که دست های دلم خالی خالی ست... تنها پناه من برای روزهایی که بی پناهی ام عظیم می شود... تنها کسی که مهربانانه به فریادِ دردهای دلِ خسته ام می رسد... تو همان دست های مهربانی هستی که کمکم می کند در لحظه های که سرشار از نیاز می شوم... همدم لحظه های بی کسی ام می شوی... و آغوش مهربانیت امن ترین مکان عالم است...
خدای من امشب هم امدم به دم در خانه ات . شاید بگی دوباره حرفهایم تکراری است. اما میدونم که هوای مرا داری . و به حرفهای تکراری من باز هم گوش مید هی . خدای من ملتمسانه از تو می خواهم که تمام مردم بیمار و گرفتار را کمک کنی و عزیزانی که با درد و رنج زندگی میکنند .شفا بدهی . خدای من میدانم که تو بهتر از هرکسی صلاح کارهای ما را میدانی . اگر ما بندگانت برای رسیدن به چیزی اصرار میکنیم و به ان نمی رسیم . تو بهتر میدانی که نرسیدن ما برای خودمان بوده و زمانی می فهمیم که چرا و چه حکمتی داشته که به ان ارزویمان نرسیده ایم. خدایا ما بندگان کوچکت را هرگز به حال خودمان نگذار . وما را راهنمایی کن که بدانیم که بقیه عمرمان را با تو و در راه تو گام برداریم . و تو معبودا بخشنده تر از انی که گناهان کوچک و گاهی بزرگمان را به رخ مان بیاوری چرا که تو ستار العیوبی . دیگر چه بگویم که خوب میدانی و مرا خوب می شناسی چنان که من خودم را هنوز نشناختم . یا حق.
ولایمکن الفرار من حکومتک الهی ! تو را به جاه و جلالت ؛ تو را به بی نیازیت قسم ؛ تو را به لم یزلیت سوگندبیا و قصه خلقت را به پایان رسان دیدار بس ، گفتار بس ، ایمان بس ؛ کردار بس تو را که هستی کن فیکون است به عبد ضعیف و ذلیل و حقیر و مسکین چه حاجت ؟ بس است داستان خلقت تا که دیگر کودکی از گرسنگی نمیرد . بس از قصه خلقت که دیگر طفلی از سرما و بی پناهی در آغوش مادر جان نسپارد. بس از ایمان وتسلیم که مادران داغ دیده را اشکی به جز خون به دیده نمانده ؟ الغوث الغوث خلثنی یا رب الهی به حرمت میوه دل آقام اباعبدالله بی بی رقیه تو را سوگند کودکان مظلوم و بی پناه عالم را پناهی بخش الهی جوانان اسلام را گلو به زیر تیغ شمر است ؛ کجاست امر ملوکانه ات که تیغ را از گلوی بی گناه و بی پناه شرم آید الغوث الغوث خلثنی یا رب
خدا ببین این تنی که داد میزنه خستم / ببین این قلبی که گرفتم توی دستم ببین جای قلبم فقط تویی و در رو بستم / کنج خلوت یه گوشه تنها نشستم پلک هامو واسه همیشه رو به دنیا دوختم / تو آتیش گناه و یک هوس سوختم نبینم اشکی که حتی برای خودم ریختم / خدا ببخش اگه آخرت رو به این دنیا فروختم من همه جارو دنبال خوشبختی گشتم / دور باطل زدم و سر جای اول برگشتم لبه چشمه رفتم ولی هنوز تشنم / کوله باره غم سنگینی میکنه پشتم ولی خدا من بدون مشروبم شاد و مستم / بدون تکلیف هم می نویسم مشقم
خدایا ناامیدم نکن... خدایا دستمو به درگاهت دراز کردم,دست خالی برگشتم نده,امیدمو ناامید نکن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خدایا نمیگم دستم رو بگیر چون خیلی وقته گرفتی میگم دستم رو هیچ وقت ول نکن!
ازت دلخورم خدا 3 روزه که یه غم حدید داره نشت میکنه تو وجودم چیکه چیکه اما تو عین خیالت نیس ... مگه غیر از تو خدای دیگه ای دارم من که ازش کمک بخوام؟ هان؟؟؟؟؟