پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
گفتم :... گفتی :(چیزی نگفتی) گفتم :... گفتی :(باز هم چیزی نگفتی) ... فقط نگاه کردی سرمو انداختم پایین و گفتم : سرد شدم سوختم سرد شدم سوختم سرد شدم سوختم عاقبت چیزی نیاموختم! خندیدی (لبخند نزدی) گفتی :چرا، آموختی! این بار سرمو بالا گرفتم و با چشمای باز و براق شده گفتم :چی؟! گفتی :آموختی که چطور سرد بشی و چطور بسوزی! و من،و من، شدم شرمنده ی سراپا نقص و عیب که داشت، داشت، داشت، هیچی، سرشو انداخت پایین. تمام
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خدایا دوست دارم ،خودت خوب میدونی برای چی؟ ای کاش اون کسایی ازت فاصله گرفتن بدونن با چه دوستی قهر کردن........... خدایا تو رو به بزرگیت قسمت میدم که کاری کنی که آتش عشقت تو وجود همه شعله ور بشه
خدایا تو اونقدر بزرگوار و مهربان هستی که که تو این دوسال بهم کمک کردی تا مریضیمو تحمل کنم خدایا بخاطر این بیماری ناراحت نیستم چون به واسطه ی این بیماری هرروز به تو نزدیکتر میشم ولی خدایا وقتی جهان رو مثل یه انسان سالم نمی بینم حسرت میخورم وقتی همه ی دوستام ورزش میکنن و من از ورزش جا موندم تا شبکیه چشمم اسیب نبینه بازم شکر میکنم که میتونم ببینم و نابینا نیستم میدونم بالاخره یه روزی به همراه همه ی مریضا منم شفا میدی منتظر اون روز هستم خدایا بچه که بودیم میشنیدیم خدا تو کارهامون اگه درست باشه بهمون کمک میکنه به شرطی که خودمون هم حرکت بکنیم و قبول میکردیم حالا که یکم گذشته باور کردیم و داریم به یقین میرسیم و هرچی باورمون قویتر میشه تو بیشتر رحمتت رو نازل میکنی و کمکمون می کنی خدایا به راه راست هدایتمون کن و قلبمونو پر از محبت خودت کن تا جایی که واقعا حاضر به فدای جونمون در راه تو باشیم خدایا ازت خواهش میکنم سلامتی بزرگترین نعمتت رو باز هم به من و همه ی مریضا عطا کن.
بچه ها من حرف دلمو تو دلم نوشتم..ولی امیدوارم خدا جواب منو بده..
بارالها ؛ آمدم ردم مکن آتشینم کرده ای سردم مکن ....
کاش دنیای آدما انقدر غمگین و وحشتناک نبود چشای قهوه ای پر از اشکش که یادم میاد جیگرم میسوزه .. ایشالا هیچکس پر پر زدن عزیزشو نبینه خدا خودت به دلشون صبر بده ... خودت مراقب سارا کوچولویی که دیگه سایه پدر بالا سرش نیس باش
یا الله* یه وقتایی یه نشدنایی همچین ذهنتو مشغول میکنه و همچین سر همین نشدنا به هررر چیزی غیر اونی ک باید متوسل میشی ک خودِ خودِ خدا وارد عمل میشه!!! همچین اون نشدنیه، میشه ک تا ساعت ها ک هیـــچ!! تا روزها و شایدم هفته ها مـــات و حیرون می مونی از این شدن!! خداجـــونم، خیلــــــی شرمنده م قربونت برم، نفهـــمیدم... بازم اللهم الرزقنا از این شدن ها
خدایا... ما آدم ها همه دلمون میخواد به تو برسیم.. تو رو پیدا کنیم اما گاهی وقت ها اینقدر درگیر جزئیات راه رسیدن به تو میشیم که یادمون میره هدف اصلی مون چی بود از اومدن؟ یه نردبون گذاشتیم واسه رسیدن به تو... حالا اینقدر درگیر این شدیم که این نردبون، چوبی باشه، آهنی باشه، پله هاش چه طوری باشه، چه طوری بریم بالا که به مشکل نخوریم.. اینقدر درگیر این جملات و این کارها شدیم که اصل رسیدن به تو رو فراموش کردیم.. انگار یادمون رفته اصلا قرار بود این نردبون واسه چی باشه؟ خدایا... کمکمون کن راه رسیدن به تو رو که پیدا کردیم، تا تهش بیایم.. بیایم و چشممون فقط تو رو ببینه. گیر ندیم و بهانه نیاریم... معطل نکنیم و درگیر جزئیات رسیدن به تو نشیم. راه رو طی کنیم و برسیم به خود خود خودت... خدایا .. دست منم بگیر...
دلم بهانه ات را می گیرد ... چقدر امروز حس می کنم نبودنت را ... صدایت در گوشم می پیچد و من می گویم : جانم؟ .... مرا صدا کردی...؟
خدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند، نا امید نیستم، فقط دلتنگم . . .
خدا با ما قرار عاشقی بست هنوزم فرصت عاشق شدن هست ....
پروردگارا! مرا بینشی عطا فرما تا تو را بشناسم و دانشی که خود را؛ مرا صحتی عطا فرما که از کار لذت ببرم و ثروتی عطا فرما که محتاج نباشم؛ مرا نیرویی عطا فرما تا در نبرد زندگی فائق شوم و همتی که گناه نکنم مرا صبری عطا فرما تا سختیها را تحمل کنم و ایمان و امیدی که از اضطراب به دور باشم.
خداجون نشد ازت به خاطر نعمت هات تشکر کنم اما الان میگم خدایا شکرت.خداجون دوست دارم
خدايا سرد اين پايين، ازون بالا تماشا كن! فقط گاهي اگ ميشه، خودت قلب منو "ها" كن! خدايا سرد اين پايين، ببين دستامو مي لرزه..! ديگ حتي همه دنيا، ب اين دوري نمي ارزه..! خدايا وقت برگشتن يه كم با من مدارا كن..؛ شنيدم گرمه آغوشت، اگ ميشه منم جا كن...!!
خدایا به خاطر تمام لحظاتی که تنهایم نگذاشتی سپاس,لحظاتی که تنها تو بودی, لحظاتی که دلم یک دنیا گرفته بود,لحظاتی که جز تو کسی رو برای درد و دل کردن نداشتم و خدا عاشقانه جواب داد, خدا خیلی دوستت دارم