برجام تمام ناکام
شما همراه راسخونی چه سوالی یا چه پاسخی در مورد برجام دارید؟
مثلا :
از برجام چه میدانید ؟
برجام به کام چه کسانی شد؟
فایده برجام الان چه بوده و در آینده چه می شود؟
و هزاران سوال و جواب که شما بهتر میدانید.در همین تاپیک قرار دهید.
اللهم عجل لولیک الفرج
پاسخ به:برجام تمام ناکام
دوستان یکی جواب بده کلمه (برجام )به چه معناست؟
مخفف برنامه جامع اقدام مشترک یک واژه سیاسی می باشد.
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
برجام:یعنی «برنامه جامع اقدام مشترک»
...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
وبلاگ یا حسیــن مظلوم
وبلاگ محبان مهـــــدی عج
وبلاگ مدافعان حرم
خوبه همه میدونن بابا
برجام یعنی روی پیاله.خخخخ
ممنونم از پاسخگویی شما...و جناب اشرفی
جدا چقدر هم وجه اشتراک داریم ..نمیدونم سیاستمداران دولت یازدهم این همه وجه اشتراک بوجود آمده را به تنهایی از کجا شکار کردن.
اگرمابه برجام پاسخ مثبت دادیم به این معنی نیست که تمام اهداف اوناروقبول داریم چون احتمالش می رفت که امریکاخیانت کندبه تعهداتش پس تحقیقات علمی مابایدادامه داشته باشدماازاولم بقول آیت الله روحانی رئیس جمهوری ایران نگفتیم به ادامه فعالیتهای علمی خاتمه می دهیم بلکه ذخایرغنی شده روکاهش دادیم اماازنظرعلمی درحال تحقیقیم امریکابازهم نمی تواندبه قدرت ایران لطمه واردکندپس امیدوارباشیم.
اصفهان نگین فیروزه ای جهان
مقام معظم رهبری دائما در فرمایشاتشان بر بد عهدی و فریب کاری آمریکا پافشاری می کردند و تذکراتی را می دادند ولی چه سان که تیم مذاکره کننده فریب چهره بزک کرده و مظلوم نمای آمریکایی و برخی از کشورهای غربی را خورده بودند و حتی به رسم یادبود هدیایی را نیز برای مقامات آمریکایی در نظر گرفته بودند که به تازگی برخی از زایای پنهان توافقات برجامی در حال آشکار شدن است و این آشکار شدن ها یعنی اینکه دولت به مردم اعتماد نداشته است
من سوال دارم چرا ما نیاز به مذاکره ای مثل برجام داریم؟
چرا برای انجام کاری تو کشور خودنون نیاز به تایید دیگران داریم؟
دل تنگی بخشی از وجودم شده است...
چون اوناابرقدرت اند
کی گفته ؟ خودشون, تازشم اصن هستن و باشن . دلیل میشه این همه هزینه صرف کنیم؟ ک فقط اونا بگن برید انجام بدید یا ندید. من اصن توجیح نمیشم تو این قضیه
خودشون میگن اگه پشته ایران روسیه نباشه دیگه هیچی،شرمنده که واقعیت تلخه.
به نکته ظریفی از (ظریف)تر اشاره کردین متاسفانه میشه گفت تمام اهدافشون به حقیقت پیوست...یه نمونه بارزش راکتور اراک که قلب فعالیت های علمی(صلح آمیز هسته ای) که با بتن پرش کردن...اینو با دژبر میخوان بکنن دوباره؟؟گفتن تا 5سال دیگه باز میرسیم به روال قبلی!برسیم...ولی به قول دیگر دوستان جز ضرر تا حالا چیزی ندیدیم
اگه بندای مذاکره رو بخونیم میشه گفت رفتیم زیر بار زور!!