0

جنگل‌ های شگفت انگیز دنیا

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

جنگل‌ های شگفت انگیز دنیا : جنگل کلپ ، خلیج مونتری آمریکا

جنگل کلپ (Kelp Forests)، خلیج مونتری (Monterey)، آمریکا

جنگل

این جنگل متفاوت و زیبا در خلیج مونتری کالیفرنیا واقع شده است. کلپ، کتانجک یا اشنه‌ی دریایی نوعی جلبک بزرگ است که بر خلاف ظاهر شبیه به گیاهی که دارد، آن را جزو گیاهان طبقه‌بندی نمی‌کنند بلکه در گروه آغازیان (Protista) قرار می‌دهند. در این جنگل زیر دریا می‌توانید انواع گونه‌های جانوران دریایی را مشاهده کنید.

شبیه به این جنگل در سایر نقاط دنیا از جمله اکوادور هم وجود دارد. جنگل‌های کلپ، یکی از فعال‌ترین اکوسیستم‌های دنیا هستند. متاسفانه فعالیت‌های بشری به این جنگل‌ها هم آسیب زده است. این جنگل‌ها یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری دنیا برای قایق‌سواری کایاک و غواصی اسکوبا هستند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 26 دی 1395  11:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جنگل‌ های شگفت انگیز دنیا : جنگل پاپوآی غربی ، اندونزی

جنگل پاپوآی غربی (Papua)، اندونزی

جنگل

دسترسی به این جنگل‌های مرطوب و انبوه، دشوار است. ساکنان بومی این منطقه تا دهه‌ی ۱۹۷۰ میلادی، شناخته نشده بودند و دور از تمدن زندگی می‌کردند. قوم کورووای (Korowai) از بومیان این منطقه در خانه‌های درختی زندگی می‌کنند. آنها از طریق ساخت این خانه‌های درختی، خود را از خطرات و حشرات موذی و خطرناک جنگل حفظ می‌کنند. هر خانه محل زندگی حدود ۱۲ نفر است و دسترسی به آنها از طریق نردبان‌های بلند امکان‌پذیر است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 26 دی 1395  11:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جنگل‌ های شگفت انگیز دنیا : جنگل بلوط چوب‌پنبه‌ای ، پرتغال

جنگل بلوط چوب‌پنبه‌ای (Cork Oak Forests)، پرتغال

جنگل

این جنگل پوشیده از درختان بلوط چوب‌پنبه‌ای است که تا ۲۵ سال عمر می‌کنند و هر ۹ سال، پوست آنها برای برداشت چوب‌پنبه‌ای که از آن به عنوان درب بطری استفاده می‌کنیم، جدا می‌شود.

یک شنبه 26 دی 1395  11:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جنگل‌ های شگفت انگیز دنیا : جنگل سدر ازرو ، مراکش

جنگل سدر ازرو (Azrou Cedar Forest)، مراکش

جنگل

یکی از بهترین جاذبه‌های طبیعی که در سفر به مراکش باید از آن بازدید کنید، جنگل سدر ازرو است که در ارتفاعات قرار گرفته است. این درخت‌ها تا ۴۰۰ سال عمر می‌کنند و طول آنها به ۶۰ متر می‌رسد. این جنگل میزبان میمون بربری است.

یک شنبه 26 دی 1395  11:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها