0

لوكا توني به يوونتوس پيوست

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

لوکا توني در نيم فصل نقل و انتقالات از جنوا راهي تورين شد تا از اين پس پيراهن راه راه يوونتوس را بر تن کند.

ستاره‌ي 33 ايتاليايي که سابقه‌ي 47 بار پوشيدن پيراهن لاجوردي تيم ملي ايتاليا و 16 گل ملي را هم در کارنامه دارد، با امضاي قراردادي 18 ماهه به ارزش 6 ميليون يورو به يوونتوس پيوست.

مهاجم پيشين تيم‌هاي بايرن مونيخ و رم در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه يوونتوس اظهار کرد: از اين که رويايم محقق شد و به يوونتوس پيوستم خوشحالم. نمي توانستم به پيشنهاد باشگاهي مانند يوونتوس پاسخ منفي بدهم. به محض اين که از طرف باشگاه با من مذاکره شد، بدون کوچکترين ترديد پذيرفتم و ترسي هم از پرداخت رقم فسخ قرارداد با باشگاه قبلي نداشتم.

توني ادامه داد: به آينده يوونتوس خوشبين هستم، چرا که مي دانم بازيکنان چه انگيزه و اشتياقي براي رسيدن به موفقيت دارند. اعضاي تيم را مي شناسم و مي دانم بازيکنان جوان خوبي در ترکيب تيم حضور دارند که مي توانند موفقيت را رقم بزنند.

توني درباره‌ي حضورش در تيم رم گفت: فصل گذشته که به رم رفتم تنها يک گام با رسيدن به رويا و قهرماني در سري A فاصله داشتم، اميدوارم در يوونتوس کمي خوش شانس تر باشم و با اين تيم روبه جلو حرکت کنم.

لوکا توني که به همراه تيم ملي ايتاليا قهرمان جام جهاني 2006 آلمان شد، در نيم فصلي که در جنوا حضور داشت در 16 بازي تنها 3 گل براي تيمش به ثمر رساند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 18 دی 1389  9:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها