0

روی آوردن به قرآن

 
13691367
13691367
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1394 
تعداد پست ها : 2603

روی آوردن به قرآن

قرآن عظیم حبل الله المتین و نور مبین است که هر کس به آن چنگ زند خداوند او را پناه می دهد وهر کس از آن پیروی کند خداوند او را نجات می دهد وهرکس به سوی قرآن فرا خواند به راه راست هدایت خواهد شد.

خداوند متعال صراحتا بیان نموده اند که هدف از نازل نمودن تدریجی قرآن چیزی جز "تثبیت" نبوده است، خداوند متعال در مقام تردید شبهات کفار می فرماید:

وقََالَ الَّذِینَِ کَفَرُُوا لَوْْلا نُزِّلَ عَلَیْهِ الْقُرْآنُ جُمْلَةً وَاحِدَةً کَذَلِکَ لِنُثَبِّتَ بِهِ فُؤَادَکَ وَرَتَّلْنَاهُ تَرْتِِیلاً * وََلا یَأْتُونَکَ بِمَثََلٍٍ إِلََّّا جِئْنَاکَ بِالْحَقِّ وَأَحْسَنَ تَفْسیراً.

کافران گفتند چرا قرآن یک جا بر پیامبر نازل نشد همین گونه ( ما قرآن را به صورت آیات جداگانه وبخش بخش می فرستیم) تا با آن دل تو را پابرجا واستوار سازیم و آن را آرام آرام می خوانیم، و( کافران) هیچ مثالی را به میان نمی کشند مگر اینکه ما پاسخ راست ودرست را و بهترین وجه و زیباترین تبیین وتفسیر را به تو می نمایانیم.

فرقان/ 33- 32

دوشنبه 29 آذر 1395  6:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها