طرز تهیه آش بادمجان
آماده سازی
زمان پخت
مجموعاً
مواد برای 5 نفر
توی زمستون آش یا سوپ بیشتر از هر غذایی میچسبه. مخصوصا این روز ها که هوا کمی سرد تر شده، یک آش داغ در کنار عزیزانمون میتونه بسیار خوشآیند باشه. در این مطلب طرز تهیه آش بادمجان رو قرار میدم که یه طعم جدید و خوشمزه ای داره و توی این هوای سرد بسیار دلچسبه. مخصوصا اینکه گرمی بادمجون هم میتونه بسیار مفید باشه. این آش به دلیل پر گوشت بودن و همچنین حبوباتی که توش به کار رفته خیلی مناسب وعده شام نیست و بهتره برای ناهار نوش جان بشه.
آش بادمجان
مواد لازم برای تهیه آش بادمجان
- گوشت سردست آبگوشتي ٣٠٠ الي ٤٠٠ گرم
- پیاز یک عدد متوسط
- بلغور گندم ٢٥٠ گرم
- لوبياي سفيد، لوبياي قرمز، نخود، لوبيا چيتي از هر كدام ١٠٠ گرم
- پياز خلالي سرخ شده سه الي چهار قاشق غذاخوری
- بادمجان يك كيلو
- کشک حدود 200 گرم
- نمك، فلفل و زردچوبه
- نعنا داغ و سير داغ به مقدار لازم
بادمجان برای آش بادمجان
مراحل تهیه آش بادمجان
گوشت را شسته و به همراه پیاز در قابلمه ريخته ميگذاريم تا خوب بپزد و بعد از پخت ريش ريش ميكنيم.
گوشت پخته شده برای آش بادمجان
بادمجان ها را پوست كنده، نمك پاش میکنیم تا تلخاب آن خارج شود. بعد از نيم ساعت بادمجانها را با دستمال خشك كرده و در روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم. بعد از خنك شدن آنها را مربع مربع خرد ميكنیم.
بادمجان خرد شده
بلغور روبايد بعد از شستن در يك قابلمه بزرگ ريخته يك پارچ آب ميريزيم و ميگذاريم تا خوب پخته ولعاب دار بشه ومدام هم ميزنيم تا ته نگيرد .وقتي پخته شود اگر آب آش كم شد حتما آب ولرم اضافه ميكنيم تا بلغور نرم و پخته شود نبايد آش سفت باشد حتما آب آش مناسب باشه مانند سوپ جو وقتي هم مواد حبوبات و گوشت و پياز داغ و نمك وفلفل و در صورت دلخواه ادويه دلخواه را اضافه ميكنيم مدام هم ميزنيم تا ته نگيره اين آش در عين غليظت نبايد سفت باشد.. .
بلغور در حال پختن
تمام حبوبات را كه از قبل خيس كرده ايم را ميگذاريم خوب بپزه. سپس به بلغور پخته اضافه ميكنيم. بعد پياز را خلالي خرد كرده وسرخ ميكنيم و دو قاشق مربا خوري زردچوبه به پياز اضافه كرده بعد از كمي تفت به مواد بالا كه همان بلغور و حبوبات هست مي افزاييم.
مراحل تهیه آش بادمجان
گوشت پخته شده و خرد شده و بادمجان سرخ شده و خردشده را هم به مواد بالا اضافه میکنیم و خوب هم ميزنيم تا آش خوب جا بيفته.
طرز تهیه آش بادمجان
وقتي آش كشدار و غليظ شد 100 گرم از كشك را هم به اش اضافه ميكنيم.
طرز تهیه آش بادمجان
در آخر هم در يك ظرف جدا سير داغ و پياز داغ و نعنا داغ درست كرده و به همراه ١٠٠ گرم مابقي كشك را براي تزئين آش استفاده ميكنيم.