0

سفیر انگلیس به وزارت خارجه احضار شد

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سفیر انگلیس به وزارت خارجه احضار شد

 

سفیر انگلیس به وزارت خارجه احضار شد

 

معاون اول رئیس جمهور به سخنان ضد ایرانی نخست وزیر انگلیس در بحرین واکنش نشان داد و سفیر ایران در این کشور نیز مراتب اعتراض کشورمان را به وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد. روز گذشته نیز سفیر این کشور در تهران احضار و مراتب اعتراض شدید ایران به وی اعلام شد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما اسحاق جهانگیری در هفتمین اجلاسیه دوره ششم نمایندگان اتاق اصناف ایران خطاب به کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: «ایران، بی تردید بزرگ منطقه است و شما حریف ایران نیستید و نمی توانید امنیت ایران را مخدوش کنید. وی با اشاره به اجلاس اخیر کشورهای حاشیه خلیج فارس تصریح کرد: در این اجلاس نخست وزیر بریتانیا را دعوت کردند تا از زبان او چند جمله علیه ایران گفته شود... اینکه یک نفر از آن سر دنیا به این جا بیاید تا حرفی مداخله جویانه و بی ارتباط درباره ایران بزند آیا برای شما امید درست می کند؟»


احضار سفیر انگلیس در تهران
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز ضمن اعلام خبر احضار سفیر انگلیس در تهران گفت: مراتب اعتراض شدید دولت جمهوری اسلامی ایران به اظهارات نسنجیده نخست وزیر آن کشور،  توسط معاون مدیر کل غرب اروپا به وی ابلاغ شد.

 

وی افزود: معاون مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه کشورمان در این دیدار به سفیر انگلیس متذکر شد که «اظهارات غیر مسئولانه، تحریک آمیز و تفرقه افکنانه خانم "ترزا می" در اجلاس مذکور، غیر قابل قبول و مردود بوده و قویا انتظار می رود  دیگر شاهد چنین اظهارات  غیر قابل قبولی  نباشیم.» «نیکلاس هاپتون» سفیر انگلیس در تهران هم در این دیدار با اشاره به این‌که سیاست کشورش مبتنی بر گسترش روابط با ایران  است، تاکید کرد: «پیام صریح و روشن ایران را سریعا به وزارت خارجه و دفتر نخست وزیری آن کشور منعکس خواهد کرد.» همچنین  حمید بعیدی نژاد سفیر کشورمان در لندن نیز مراتب اعتراض ایران به اظهارات نخست وزیر انگلیس در بحرین را رسما به وزارت امور خارجه انگلیس اعلام کرد. ترزا می، نخست وزیر انگلیس در اختتامیه نشست سران شورای همکاری خلیج فارس که سی و هفتمین دوره آن امروز در منامه بحرین برگزار شد، ایران را تهدیدی آشکار برای منطقه خلیج فارس خوانده و بر حمایت از کشورهای منطقه توسط انگلیس تاکید کرده بود.


نعمتی: مجلس موضع قاطعی علیه انگلیس اعمال خواهدکرد
در همین باره بهروز نعمتی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس نیز در واکنش به اظهارات مقامات انگلیسی گفت: از همکاران وزارت امور خارجه تقاضا داریم تا مواضع در خور شأن نظام را با انگلیسی ها و عوامل آن ها اتخاذ کنند، مجلس نیز، موضع قاطع و محکمی را اعمال خواهد کرد. وی در ادامه گفت و گو با خبرگزاری صداوسیما گفت: متاسفانه هرگاه ما قدری در سیاست های خود تعدیل نشان می دهیم، شاهد چنین سخنانی از طرف انگلیسی ها هستیم. نعمتی تأکید کرد: با توجه به ارتقای سطح روابط دیپلماتیک بین دو کشور به سفارتخانه، انگلیسی ها دوباره پررو شده اند.

 

بوریس جانسون: برجام ارزش 12 سال مذاکره را داشته است
در همین حال به گزارش ایرنا، بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس در سخنرانی خود در نشست گفت وگوی منامه در بحرین به تکرار ادعاهای نخست وزیر انگلیس علیه ایران پرداخت و در عین حال از توافق هسته ای با ایران دفاع کرد. جانسون در سخنرانی خود در نشست «اندیشکده مطالعات بین‌المللی استراتژیک» در حمایت از توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 موسوم به برجام، گفت که این توافق، ارزش 12 سال مذاکره  را داشته است. وی که در آستانه سفر به عربستان است، گفت: «بله، من معتقدم که صرف 12 سال برای مذاکره درباره برجام - توافق هسته‌ای با ایران- ارزشش را داشت؛ به این معتقدم و فکر می‌کنم که این توافق دستاورد اصیل دیپلماسی بود که به تبدیل دنیا به مکانی امن‌تر کمک کرده است.»

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 21 آذر 1395  9:36 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها