مواد لازم
برگ اسفناج خرد شده - 4 لیوان
تخم مرغ - 6 عدد
پیازچه - 2 عدد
سیر - 2 حبه
شیر - 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزان رنده شده –یک چهارم لیوان
پنیر خامه ای - نصف پیمانه
طرز تهیه
داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس اسفناج ، سیر و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود و آب اضافه اسفناج کشیده شود. داخل کاسه ای تخم مرغ ها ، پنیر پارمیزان ، شیر ، نمک و فلفل را بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس این مخلوط را روی اسفناج ها بریزید و پخش کنید.مقداری پنیر خامه ای روی کوکوی اسفناج بریزید ، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تخم مرغ خودش را بگیرد سپس برش بزنید و سرو کنید.