0

اهداف ورزش بسيج

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

اهداف ورزش بسيج

1- ايجاد عرصه اي مناسب و گسترده جهت توسعه و افزايش ظرفيتهاي جذب، سازماندهي، حفظ و انسجام بسيجيان در راستاي تحقق ارتش بيست ميليوني.
2- برقراري ارتباط گسترده و مستمر با بسيجيان و اقشار مختلف مردم خصوصا جوانان به منظور:
الف – ايجاد بستري مناسب جهت تسهيل و تسريع در انجام فعاليتهاي فرهنگي، اجتماعي، دفاعي، تقويت توان جذب، سازماندهي، حفظ و انسجام بسيجيان در ساير عرصه هاي نمسا.
ب- بهره برداري مطلوب تبليغاتي، در راستاي اهداف بسيج و گراميداشت ايام الله، ياد شهدا، عمليات ها و ارائه فضا و سيماي مناسب از بسيج و بسيجيان در جامعه.
3- ارتقاء و حفظ آمادگي جسماني و و مهارتهاي ورزشي بسيجيان متناسب با نياز و ماموريت هاي محوله، به منظور رشد كيفي نيروهاي بسيج.
4- اشاعه فرهنگ و تفكر بسيجي و ترويج شعائر اسلامي و دميدن روح معنوي در جامعه خصوصا عرصه هاي ورزشي.
5- كمك به حاكميت ارزش هاي اسلامي در امر ورزش خصوصا ايجاد بستري مناسب جهت تقويت حضور بسيجيان ورزشكار در عرصه مديريت ورزش كشور.
6- مشاركت در توسعه و رشد كمي و كيفي ورزش كشور خصوصا در ورزش همگاني و تقويت زيرساختارهاي ورزش قهرماني.
7- ارائه برنامه هاي جاذب به منظور پاسخگويي به حس هيجان طلبي جوانان و غني سازي اوقات فراغت بسيجي.
سايت بسيج

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

جمعه 17 دی 1389  12:32 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها