0

کدخدایی: مدارک خود را ارائه کنید

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کدخدایی: مدارک خود را ارائه کنید

Image result for ‫کدخدایی‬‎

سخنگوی شورای نگهبان گفت: فردی که مدعی پرداخت پول به شورای نگهبان برای تأیید صلاحیتش است، تاکنون هیچ مدرکی ارائه نکرده است.به گزارش باشگاه خبرنگاران، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان درباره اظهارنظر فردی که ادعا دارد برای تأیید صلاحیتش، مبلغی از سوی شورای نگهبان از وی درخواست شده عنوان داشت: این حرف جدیدی نیست.

این فرد در مجلس یک بار، این موضوع را به من گفت و من به او گفتم که مدارکت را برای ما، شورای نگهبان و مراجع قضایی ارسال کن تا پیگیری شود.گفتنی است؛ محمود صادقی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در جمع دانشجویان طی سخنانی درباره روند بررسی صلاحیت کاندیداهای انتخابات در شورای نگهبان مدعی شده بود در دوره‌ای، با یکی از کاندیداها تماس گرفته و گفته‌اند که 2 میلیارد تومان پول بده تا تایید صلاحیت شوی که بعداً به 500 میلیون تومان راضی شدند.

البته وی تاکید کرده بود منظور من شورای نگهبان نیست . کدخدایی افزود: از آن موقع تاکنون، شخص مورد نظر اقدامی صورت نداده است و بدون پیگیری این موضوع، حرف‌های خود را در محافل عمومی مطرح نموده است.  کدخدایی تصریح کرد: درخواست ما این است که وی مدارکش را به مراجع قضایی ارسال کند و ما هم مصر هستیم که مسئله پیگیری شود. او اگر مدعی است، مدارکش را به مراجع قضایی ارسال کند و ما هم قطعاً پیگیر موضوع هستیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 17 آذر 1395  8:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها