سردار هادیانفر، رئیس پلیس فتا در حاشیه نشست تخصصی پلیس فتا و قوه قضاییه تلویحا از وضعیت سیمکارت های بی نام و نشان در کشور انتقاد کردو گفت:در کشور بیش از 160 میلیون سیم کارت داریم که 30 میلیون یا تشابه اسمی یا مجهول الهویه بود.
20 میلیون ساماندهی شده و 10 میلیون در حال بررسی است. به گزارش فارس، وی افزود: اقدام برخی اپراتورها در واگذاری تعداد زیادی سیم کارت به یک نفر و فعال سازی آن ها نیز تخلف بوده و باید با آن برخورد شود.اعلام این آمار از سوی یک مقام انتظامی در حالی صورت گرفته که وزارت ارتباطات چندی پیش طرح جنجالی ساماندهی سیمکارت ها در کشور را اجرا کردواین انتقاد به معنی ناتمام ماندن طرح ساماندهی سیمکارتهای بینام و نشان در کشور است.
به گزارش ایسنا،رئیس پلیس فتادرادامه گفت: تاکنون 3323 کانال در حوزه قماربازی شناسایی شدهاند.وی افزود:کانال ها و تلگرام در رصد پلیس فتاست و با همکاری که با تلگرام و سرورهای آن داریم فعالیتهای کانال های مجرم فیلترینگ می شود.
از 152 پیام رسان در دنیا 52 پیام رسان فعال هستند که 30 مورد از آن ها در ایران باید فیلتر شود.به گفته رئیس پلیس فتا،امروز در شبکههای اجتماعی موبایل، پایه 66 درصد جرایم درتلگرام اتفاق می افتد و 20 درصد هم در اینستا و در واتساپ کمتر از2 درصد جرایم داریم.
باید سرور دسترسی در اختیار ما باشد ولی تلگرام و واتس اپ و اینستا گرام در اختیار ما نیست و تمایلی به دسترسی دادن به ایران ندارند که در شورای عالی فضای مجازی به آن ها فرصت دادهایم و امیدواریم تا سال آینده از ظرفیت های بومی خودمان استفاده کنیم.