0

انگشتر پيامبر

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

انگشتر پيامبر

حضرت رسول (ص) چون مي‏خواست ملل غير عرب را به اسلام دعوت كند امر فرمود انگشتري از نقره بسازند و نقش آن خاتم در سه سطر چنين بود. محمد در يك سطر و رسول در يك سطر و الله در يك سطر مجموع آن (محمد رسول الله) و نامه‏ها را با آن خاتم مهر مي‏فرمود و آن را در انگشت داشت تا وفات يافت.
پس از آن حضرت، ابوبكر آن را گرفت و در دست داشت تا در گذشت و سپس به عمر رسيد و آن را نگاه داشت تا وفات يافت. آنگاه عثمان آن را گرفت و چند سال در انگشت او بود تا آنكه عثمان دستور داد براي تأمين آب آشاميدني مردم مدينه چاهي حفر نمايند و روزي بر لب آن چاه نشسته بود و با آن خاتم بازي مي‏كرد و در انگشت خود مي‏گردانيد. ناگاه از انگشتش بيرون آمد و در چاه افتاد.
مردم به جستجوي آن پرداختند و مقدار زيادي گل از چاه بيرون آوردند ولي آن را نجستند و حتي براي پيدا كردن آن مالي بسيار جايزه معين كرد اما آن انگشتر پيدا نشد و عثمان سخت غمگين شد و مردم آن را به فال بد گرفتند.
گفتني هاي تاريخ علي سپهري اردستاني

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

جمعه 17 دی 1389  12:03 AM
تشکرات از این پست
javad1373
javad1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 235

پاسخ به:انگشتر پيامبر

امام صادق علیه السلام فرمود:
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم دو انگشتر داشت که بر یکی از آن ها نوشته شده بود:« لا اله الا الله، محمداً رسول الله » و بر دیگری:« صدق الله » (خداوند راست گفت.)

عبدالله بن سنان می گوید: نزد امام صادق علیه السلام بودم که صحبت از انگشتر پیامبر اکرم به میان آمد. امام فرمود:« دوست داری آن را به تو نشان دهم؟»
گفتم:« آری.»
امام دستور داد ظرف کوچک دربسته‌ای را بیاورند. آن را گشود و از میان پنبه، حلقه‌ای نقره‌ای که نگین سیاهی داشت خارج کرد. بر آن نگین نوشته شده بود:« محمد رسول الله »
سپس فرمود:« آری، نگین انگشتر پیامبر سیاه بوده است.»

در روایتی دیگر، امام باقر علیه السلام فرمود:« انگشتر پیامبر از جنس نقره بود و نقش آن جمله « محمد رسول الله » بود.»

منابع:

• بحارالانوار، ج16، ص95 --- قرب الاسناد
  • بحارالانوار، ج16، ص96 --- الخصال

چنانکه گوهر پاک انسانی را خواهی یافت

علم و ایمان را در هم بیامیز و فرزند پاکی به نام اسلام از او استخراج کن

دوشنبه 20 دی 1389  10:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها