0

تروریست های داعش در ریف حماه به جان هم افتادند!

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تروریست های داعش در ریف حماه به جان هم افتادند!

تروریست های داعش در ریف حماه به جان هم افتادند!

منابع محلی از درگیری شدید میان عناصر تروریستی داعش و کشته و زخمی شدن شماری از آنها در ریف شرقی حماه در سوریه خبر دادند.

تروریست های داعش در ریف حماه به جان هم افتادند!به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از شام تایمز، منابع محلی با اشاره به اختلافات درونی و شکاف در بدنه گروهک تروریستی داعش، خاطرنشان کردند علت این درگیری ها و اختلافات آن است که گروهی که به تازگی از ادلب آمده و جذب داعش شده است، درصدد مصادره یکی از منازل محله عقیربات در شرق حماه و اخراج ساکنان آن برآمد که این امر موجب خشم اهالی این محل که پیشتر خود، هوادار داعش بودند، شد.

براساس این گزارش، این موضوع به بروز مشاجره و درگیری مسلحانه میان عناصر تروریستی داعش و شکاف میان آنان منجر شد.

بر اساس این گزارش، در این درگیری ها 7 تروریست مسلح کشته و حدود 15 تروریست دیگر زخمی شدند؛ این درگیری ها با دخالت "محکمه شرعی " داعش و دستگیری عاملان درگیری، فروکش کرد.

گفته می شود گروهک تروریستی داعش به طور جدی در ریف شرقی حماه فعالیت می کند و بر حدود 35 روستا در این منطقه از جمله محله عقیربات سلطه دارد که یکی از مهم ترین مقرهای این گروهک در سوریه محسوب می شود.



انتهای پیام/

شنبه 13 آذر 1395  11:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها