0

..:ویندوز 7 رو زببا و رویایی کنید ::..

daric65
daric65
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

..:ویندوز 7 رو زببا و رویایی کنید ::..

سلام دوستان

این عکس صفحه دسکتاپ خودمه "کیف کنید"
نرم افزارهای زیادی برای اینکار هست مخصوصا سری Transformation Pack و persian G Shell Pack و ...
اما من هیچکدام از اینا رو توصیه نمیکنم چون هم مقدار زیادی از سی پی یو رو اشغال میکنه هم رم زیادی مصرف میکنه.
اما 2 تا نرم افزار رو بهتون معرفی میکنم که خودم به شخصه نزدیک به 2 سالی هست که مدام با تغییر ویندوز اونارم نصب میکردم،خلاصه شدن قسمتی از ویندوز من،نه از رم و سی پی یو زیادی استفاده میکنن نه مشکلی برای ویندوز به وجود میارن 
در کل سازگاری کاملی با ویندوز دارن از Xp گرفته تا 7
اولیش Vista Inspirent 2
اینو من برا دوستانی که از xp استفاده میکنن توصیه میکن،"میگم برا 7 چکار کنید"
با نصب این نرم افزار تو محیط ایکسپی یه چیز شبیه به این دارید البته تم اون دقیقا مثلا ویستاست و میتونید اونو تغییر بدبن،شکل تمام ایکونهارو دقیقا مثل ویستا میکنه،صفحه بوت و خروج رو بسیار زیبا میکنه،موس رو به شکل کرسورهای ویستا در میاره،صداهای ویستا رو پیش فرض ویندوز میذاره
خلاصه حال کنید"اینا رو برا ایکس پی گفتم ها"
نرید رو 7 نصب کنید بعدش صدتا فوش برا من بفرستید ها،گفته باشم،اینی که این پائین میبینید 7 هست که با هین نرم افزار زیبا شده اما من خیلی چیزاشو برداشتم،ایکس پی هم تو همین مایه هاست با همون نوار ابزار بالایی و همین ایکونهای 7 و ویستا اما تم پیشفرضش همون تم مشکی رنگ ویسناست.

دوماً اینم لینک دانلود مستقیم آخرین ورژنش،موقع نصب میرسین به یه صفحه که میگه با چه امکاناتی اونو نصب کنم شما آخرین گزینه یعنی شخصی  "personal" رو انتخاب کنید،صفحه بعدشم هر تیکی رو خواستین بردارین تا نصب نشه.  ftp.crystalxp.net/crystalxp.net/19534/bricopack-vista-inspirat-ultimate-2-crystalxp.net-en-130.zip  فعلا اینو داشته باشن تا بعد

السلام یا قتیل العبرات

پنج شنبه 16 دی 1389  5:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها