0

میانبرهایی برای یادگیری سریع ترِ مغز

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

میانبرهایی برای یادگیری سریع ترِ مغز

وب‌سایت روزیاتو: جهانی که در آن زندگی می کنیم سرعت بالایی دارد. برای آنکه بتوانیم در رقابت هایی چون تجارت پیشرو باشیم، بسیار اهمیت دارد که مهارت ها و اطلاعات جدیدی در اختیار داشته باشیم. به همین دلیل ابر انسان هایی چون «بیل گیتس» و «اُپرا وینفری» از یادگیری به عنوان یکی از ارزشمندترین بخش های موفقیت یاد می کنند.

خوشبختانه راهکارهای ساده فراوانی وجود دارند که می توانند به راحتی در اختیار مغز قرار گیرند و مهارت هایی را سریع تر در اختیار این عضو مهم بدن قرار دهند.

 
میانبرهایی که به مغز برای یادگیری سریع تر کمک می کنند

به عنوان کارآفرین بهتر است تلاش کنید که چیزهای جدیدی را در طول ساعت های کاری یا در روزهای متمادی کاری یاد بگیرید.

پیش از آنکه به سمت خوردن یک «رِد بول» بروید ابتدا موارد مورد بحث در این نوشته را در نظر داشته باشید. پژوهش ها نشان می دهند که مغز ما برای یادگیری آمادگی بسیاری دارد و این کار را به سرعت نیز انجام می دهد. پس از راهکارهای این نوشته استفاده کرده و قدرت و سرعت یادگیری را در خود تا حدی افزایش دهید.

۱- ۵۰ دقیقه یا کمتر

«اِلِن دان» از دانشگاه ایالتی لوئیزینا می گوید: "برای یادگیری هرچیزی مدت کمتر از نیم ساعت کافی نیست و اگر این کار بیش از ۵۰ دقیقه هم انجام شود، باز هم کارآیی لازم را نخواهد داشت.” تلاش کنید که فواصل یادگیری خود را با ده دقیقه استراحت دادن به مغزتان پس از ۵۰ دقیقه، ادامه دهید.

۲- تکنیک ۸۰/۲۰

این تکنیک که نخستین بار توسط «ویلفردو پارِتو» معرفی شد، به قانون ۸۰/۲۰ شهرت پیدا کرد. پارِتو دریافت که ۸۰ درصد از محصولاتی که در کشور ایتالیا تولید می شوند مربوط به ۲۰ درصد از کشت هایی هستند که در این کشور انجام شده.

امروزه فرد دیگری به نام «تیم فریس» این قانون را تعمیم داده و با رویکرد مدرنی آن را مطرح ساخته. او بر این باور است که ما باید ابتدا آن ۲۰ درصد چیزهای مهمی را بیاموزیم که در واقع ۸۰ درصد از آنچه را که به آن احتیاج داریم را در اختیارمان قرار می دهند.

به عنوان مثال در یادگیری یک زبان جدید، ۲۰ درصد از لغات آن زبان هستند که ۸۰ درصد استفاده روزانه دارند پس به سراغ آنها برویم.

۳- از انجام همزمان چند کار پرهیز کنید

 
 
 
مغز شما همانند یک کامپیوتر کار می کند. همانند یک کامپیوتر که هر چه صفحات بیشتری در آن باز بماند، سرعتش پایین تر می آید، در مورد مغز ما هم همین طور است. تحقیقات انجام پذیرفته شده در این زمینه نشان داده که هرچقدر کارهای همزمان بیشتری را در دست داشته باشید، کیفیت انجام هر کدام را پایین تر می آورید چرا که حواس تان از انجام آن کار پرت و به سمت کار دیگری متمایل می شود.

به طور متوسط ۲۵ دقیقه طول می کشد تا پس از پرت شدن حواس، مغز بتواند دوباره به آن موضوع بازگردد که البته این می تواند زمان قابل توجهی هم باشد.

۴- روش یادگیری خود را تغییر دهید

یکی دیگر از راه هایی که باعث تقویت حافظه می شود به یاد آوردن خاطرات و تغییر دادن آنها به صورت اطلاعات جدید است که می تواند نقش بسیار مهمی در بالابردن کارآیی مغز داشته باشد.

در پژوهشی که در دانشگاه «جان هاپکینز» انجام پذیرفت این نتیجه به دست آمد: "اگر روش کمی متفاوت تری در یادگیری چیزی به کار گیرید، در مقایسه با تکرار همان روش های قبلی، آن امر را بیشتر و با سرعت بالاتری یاد خواهید گرفت.”

پس در صدد یافتن راه ها و تکینیک های جدیدتری در یادگیری باشید. به عنوان مثال اگر یک بار از روش استفاده از فلش کارت در آموختن یک زبان جدید استفاده کرده اید، دفعه بعد، از راهکایی چون تقویت شنیداری استفاده کنید. این کار به مغز کمک می کند تا بتواند اطلاعات را بهتر و سریع تر به خاطر آورد.

۵- از افراد با تجربه بیاموزید

«رابرت گرین» نویسنده کتاب «تسلط» به لزوم به کارگیری روش هایی که افراد موفق در آن کار انجام داده اند تاکید داشته و بر این باور است که چنین افرادی می توانند هدایت گران خوبی برای بالابردن سطح مهارت های شما باشند.

در واقع واژه «شاگردی کردن» از زمان قرون وسطی و در میان آهنگران رواج بسیاری داشت. اما در عصر حاضر شما به مدد، یوتوب، اسکایپ و سایر سرویس های خدماتی پیشرفته تر همچون «میکرومنتورها» می توانید از کمک های خوبی برخوردار شوید. نکته جالب هم آن است که افراد با تجربه از رساندن کمک هایی این چنینی استقبال هم می کنند و در این سفر که آنها خود قبلا آن را پیموده اند به خوبی کمک رسانی می کنند.

۶- از روش سنتی یادداشت برداری استفاده کنید

محققان دانشگاه «پرینستون» و «یو سی اِل اِی» دریافته اند که یادداشت دستی برداشتن می تواند باعث بالاتر رفتن توانایی شنیداری هم بشود. همچنین می تواند سبب شود تا مفاهیم مهم تشخیص داده شوند. از طرف دیگر، یاداشت برداشتن از طریق لپ تاپ هم می تواند در به خاطر سپردن نوشته ها بسیار موثر باشد و از پرت شدن حواس هم جلوگیری به عمل آورد.

کاملا آشکار است که آنچه گفته شد به معنای آن است که استفاده از قلم و کاغذ و در کل یادداشت برداری خصوصا از نکات مهم تر می تواند در به خاطر سپردن آنها موثر باشد.

۷- برای یک بازی دراز مدت آماده شوید

برای همه ما احتمالا پیش آمده است که زمانی که وقت کمتری داریم، بی پول تر هستیم، انگیزه کمتری برای یادگیری چیزهای جدید داریم و ممکن است روند یادگیری را در چنین زمان هایی متوقف هم کنیم. «سیث گودی» از این پدیده به «شیب» یاد می کند و آن را به پس از پایان ماه عسل تشبیه می کند.
 

بهترین کار برای مبارزه با چنین شرایطی این است که در خود آمادگی هایی را به وجود آوریم.

استیو جابز می گفت: "آنچه میان کارآفرینان موفق و ناموفق جدایی می اندازد سختکوشی و پشتکار است.” بدانید که یادگرفتن یک چیز جدید همچون سریع دویدن به سمتی نیست بلکه یک ماراتون است. آنهایی که در مسیری که پیش می روند پشتکار بیشتری دارند، موفق تر هم خواهند شد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 9 آذر 1395  9:00 PM
تشکرات از این پست
borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها