اولین تریلر فیلم «والرین» جدیدترین ساخته لوک بسون با بازی کارا دلوینی، دین دیهان و اتان هاوک که بر مبنای کمیک استرپ فرانسوی که در دهه ۱۹۶۰ منتشر شد ساخته شده، منتشر شد.
در این تریلر ۹۰ ثانیهای از فیلم «والرین، شهر هزار سیاره» دیالوگی موجود است که نشان میدهد فیلم درباره سفر در زمان است و دو شخصیت فیلم مامورهایی هستند که به سیاره آلفا در قرن ۲۸ میلادی سفر میکنند.
موسیقی متن این بخش از ترانه «زیرا» بیتلز گرفته شده و این تریلر رابطه رومانس بین یک زوج را روایت میکند. این فیلم برمینای کتاب کمیک استریپ فرانسوی «والرین و لورلین» نوشته پیر کریستین و ژان-کلود مِزیه ساخته شده که ۴۲ سال با تحسین فراوان به فروش خود ادامه داد و به خاطر اندیشههای سیاسی انسانمدارانهاش به شدت مورد توجه قرار گرفت.
لوک بسون از وقتی ۱۰ سال داشت از طرفداران این کتاب بود و میگوید شخصیت لورلین این مجموعه اولین زنی است که او عاشقش شد.
این فیلم با بودجه ۱۹۷ میلیون یورویی ساخته شده و گرانترین فیلم فرانسوی است که حتی از فیلم «آستریکس و ابولیک» که با بودجه ۷۸ میلیون یورویی ساخته شد فراتر رفته و از فیلم دیگر بسون یعنی «عنصر پنجم» هم که سال ۱۹۹۷ با بودجه ۷۵ میلیون دلاری ساخته شد، خیلی گرانتر تمام شده است.
البته ساخت این فیلم با حاشیههای زیادی همراه شد و لوک بسون به دلیل مالیاتهای گران دولت فرانسه بر صنعت فیلم تهدید کرد که این فیلم علمی تخیلی را نه در فرانسه بلکه در مجارستان فیلمبرداری خواهد کرد. سرانجام دولت فرانسه به او تخفیف مالیاتی داد تا این پروژه بودجه بالا را در فرانسه نگه دارد. دولت فرانسه تبصرهای به قوانین کاهش مالیاتی کشور اضافه کرد تا بتواند شرایط نگه داشتن بسون را فراهم کند.
این فیلم واجد شرایط دریافت کاهش ۲۰ درصدی مالیات فیلمهای فرانسوی نمیشد چون زبان آن انگلیسی است و بیشتر بازیگرانش هم فرانسوی نیستند. فیلم همچنین شامل تخفیف مالیاتی فیلمهای بینالمللی هم نمیشد چون محصول فرانسه بود.
بسون در مصاحبهای با یکی از برنامههای فرهنگی ایستگاه رادیوی فرانسوی آرتیال گفت: «من در یک گودال قانونی گیر افتادم. با مسئولان ارتباط برقرار کردم چون واقعا دوست دارم فیلم را در فرانسه بسازم. فقط یک مشکل کوچک هست: کاهش مالیاتی. در فرانسه، کاهش مالیاتی برای فیلمهای فرانسوی ۲۰ درصد و برای فیلمهای خارجی ۳۰ درصد است، اما من دارم یک فیلم فرانسوی به زبان انگلیسی میسازم برای همین به عنوان یک فیلم فرانسوی واجد شرایط هیچ چیز نیستم. به عنوان یک فیلم خارجی هم هیچ حمایتی دریافت نمیکنم چون تهیهکننده فرانسوی است». بسون گفت بود این مسئله او را خیلی اذیت میکند، چون با ساخت این فیلم در فرانسه نزدیک هزار شغل به وجود میآید.
مراحل فیلمبرداری «والرین» سرانجام در اوایل سال ۲۰۱۶ آغاز شد.
بانی فیلم