0

"مپسا " نبايد خود را درگير پيمانكاري كند

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

"مپسا " نبايد خود را درگير پيمانكاري كند

89/10/15 - 12:19
شماره:8910150638
نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير عامل پرند در گفت‌و‌گو با فارس:
"مپسا " نبايد خود را درگير پيمانكاري كند

خبرگزاري فارس: مدير عامل شهر جديد پرند گفت: "مپسا " براي حمايت از صنعتي‌سازي مسكن ايجاد شده است، بنابراين ما معتقد هستيم كه "مپسا " نبايد خود را درگير پيمانكاري كند.

سعيد صابوني در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس افزود: شركت مپسا بايد صنعتي‌سازي مسكن را در كشور رونق دهد و نقشه راهي تهيه كند و بگويد كه اگر از اين راه برويم به اين هدف خواهيم رسيد نه اينكه خود مپسا وارد پيمانكاري شده و خود را درگير كند.
وي تصريح كرد: اعتقاد به اين داريم كه به عنوان مثال شركت "مپسا " در كل كشور يك سري كارخانه‌هايي را در رابطه با اتصال پيچ و مهره‌اي يا قالب تونلي راه‌اندازي كرده و اين كارخانه‌هاي اصلي معرفي نامه‌اي به وزارت مسكن و شهرسازي ارسال مي‌كند.
صابوني ادامه داد: وزارت مسكن و شهرسازي نيز بعد از معرفي اين صنعتي سازها كار را ابلاغ مي‌كند و به عنوان مثال پس از اينكه 30 تا 40 صنعتي ساز به وزارت مسكن و شهرسازي معرفي شدند وزارت مسكن بررسي مي كند كه آيا بر اساس قانون اين شركت‌ها صلاحيت دارند و اگر صلاحيت داشتند كار را به آنها تحويل مي دهد.
وي ادامه داد: اين كار بايد بر اساس قانون توسط وزارت مسكن انجام شود نه اينكه خود «مپسا» به صورت مستقيم درگير اين كار شود.

*هنوز1182 واحد مسكوني صنعتي به بهره‌برداري نرسيد

مديرعامل شهر جديد پرند در پاسخ به اين سوال كه قرار بود واحدهاي مسكوني صنعتي در پرند با نظارت مپسا به بهره‌برداري برسد آيا به مرحله بهره‌برداري رسيده است، اظهار داشت: هنوز1182 واحد مسكوني صنعتي به بهره‌برداري نرسيده است.
وي ادامه داد: قرار بود اين واحدهاي مسكوني شهريور ماه به بهره‌برداري برسند و "مپسا " آنرا به آذر ماه موكول كرد كه آذر ماه هم نشد و قرار است احتمالا 22 بهمن تحويل داده شود.
صابوني تأكيد كرد: اگر مپسا يك مقدار عجله كند تا 22 بهمن ماه سال جاري 900 واحد مسكوني از 1182 واحد مسكوني صنعتي به بهره‌برداري مي‌رسد.
پيش از اين يك مقام مسوول وزارت مسكن نيز با انتقاد از ورود «مپسا» به صنعتي سازي گفته بود كه اين شركت‌ مادر تخصصي و دولتي براي حمايت از صنعتي سازي ايجاد شده است نه اينكه خود اقدام به صنعتي‌سازي كند.

* تحويل زمين براي نمايشگاه بين‌المللي

مديرعامل شهر جديد پرند همچنين از تحويل 135 هكتار زمين براي ساخت نمايشگاه بين‌المللي در پرند خبر داد و گفت: تحويل 135 هكتار زمين براي نمايشگاه بين‌المللي نهايي شد و همكاران در حال كار بر روي طرح هستند تا اين طرح به تأييديه شركت عمران برسد تا هر چه سريعتر كار شروع شود.
به گفته وي، بر اساس گفته وزارت بازرگاني يك سري از نمايشگاه‌هايي كه در سال 90 برگزار خواهد شد به صورت پايلوت در پرند برگزار مي‌شود.

 
 
چهارشنبه 15 دی 1389  1:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها