0

آیا عطر موجب جدایی می شود؟!

narges
narges
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 15

آیا عطر موجب جدایی می شود؟!

آیا به این موضوع که هدیه دادن و هدیه گرفتن عطر باعث اختلاف در رابطه و جدایی می‌شود اعتقاد دارید؟ چند نفر را در اطرافیانتان می‌شناسید که برای همسر و نامزد خود عطر نمی‌خرند چون می‌ترسند تنش‌های سختی در رابطه شان ایجاد شده و در مسیر شکست و نافرجامی قرار بگیرند؟
کسی نمی‌داند اینکه عطر جدایی می آورد چرا و چگونه به باورهای بعضی از مردم راه پیدا کرده است اما آنچه که مشخص است بوی بد و آزار دهنده افراد، عامل مهم جدایی، تنفر و فاصله گرفتن است تا رایحه خوش! انسانها رایحه خوش و این نوع هدایا را بیشتر می‌پسندند تا پذیرش بوی بد دیگران!خانم‌ها عامل اصلیحالا که خانم‌ها عامل اصلی این شایعه شناخته شده‌اند از ۲۰ خانم هنگام خرید و یا تست عطر در مورد این موضوع پرسش شد، ۱۵ نفر آنها هیچ اعتقادی نداشتند و ۵ نفر باقی مانده هم آن را تایید نکردند. فقط عکس‌العمل‌شان طوری بود که مشخص شد در عمق وجودشان به این موضوع اعتقاد دارند و ترجیح می‌دهند هیچ وقت از همسر خود عطر هدیه نگیرند. از این ۵ نفر هیچ کدام نمی‌دانستند کی و کجا برای بار اول این موضوع را شنیده‌اند که این چنین در عمق باورهایشان فرو رفته است. پاسخ آنها اینگونه بود: حالا این همه کادو، چرا عطر! هدیه گرفتن را دوست دارم ولی اگر عطر کادو بگیرم حالم گرفته می‌شه. همش فکر می‌کنم یه اتفاقی می‌افته و حسابی دعوامون می‌شه. واسه همین همون اول به همسرم گفتم هیچ وقت به من عطر ( ادکلن ) کادو نده و من هم هیچ وقت به خرید عطر برای همسرم اقدام نمی‌کنم.

چهارشنبه 19 آبان 1395  4:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها