هوشنگ امیراحمدی که از وی با عنوان دلال رابطه ایران و آمریکا نام می برند و از افرادی بود که در دولت قبل بسیار مورد توجه بود در گفت وگوی تفصیلی با خبرگزاری فارس به طرح خاطرات و دیدگاه های خود درباره مسائل بین المللی و سیاست خارجی پرداخت. امیراحمدی در این گفت وگو ضمن اشاره به بی توجهی دولت روحانی به وی در این مدت گفت: حسین فریدون دوست من بود و وقتی میخواستم به آمریکا بروم به من پسته میداد که برای فرزندانش ببرم.
رأی آوردن ترامپ برای ایران بهتر است
وی درخصوص انتخابات آمریکا با بیان این که رأی آوردن کلینتون برای مردم آمریکا خوب و رأی ترامپ برای ایران بهتر است گفت: ترامپ در سیاست خارجی مداخلهجو نیست، اما هیلاری کاملاً فردی مداخلهجوست؛ آن ها هر دو نمایندگان سرمایهداری آمریکا هستند و نماینده طبقات فقیر و متوسط آمریکا نیستند. رئیس شورای آمریکا-ایران تأکید کرد: آن ها عاشق برجام هستند و به خاطر همین هم میگویم طرف آمریکایی برجام را پاره نخواهد کرد و آن ها باید دیوانه باشند که یک قراردادی را که 90 درصد برای آن ها و 10 درصد برای ماست، پاره کنند.
آمریکا متن برجام را اجرا کرده است
امیر احمدی با انتقاد از برجام تأکید کرد: شما در قبال آمریکا دو مشکل دارید، یکی این که بگویید آمریکا برجام را اجرا نمیکند یا این که بگویید آمریکا قولهایی را که بیرون برجام داده بود اجرا نمیکند، قسمت دوم آن را من نمیدانم، اما آن چه در متن برجام وجود دارد آمریکا اجرا کرده، اما مشکل ما از خود متن برجام است که ما در تنظیم آن دقت لازم را نکردهایم و تعهداتی را که باید آمریکا در متن برجام میداده نداده است. رئیس شورای آمریکا-ایران در ادامه افزود: من همیشه میگویم مذاکرات صحنه کربلا بود؛ چراکه شما 40 نفر را در این سمت دارید که 12 نفر آن در جلوی صحنه هستند 30 نفر هم پشت صحنه، اما آن سمت آمریکا حدود دو هزار نفر نیرو دارد که فقط 10 نفر آن ها روی صحنه هستند و بعد بهجز آن پنج کشور دیگر هم در مذاکرات ایران حضور داشتند. درواقع ما یک گروه در مقابل یک لشکر ابوسفیان چند هزار نفره بودیم.
امیراحمدی ارتباطش با تیم مذاکره کننده هسته ای را خیلی کم اظهار کرد و گفت: اما به آقای ظریف چند ایمیل زدیم و صحبت کردیم. وی در خصوص پاسخ دکتر ظریف نیز گفت: فقط میگفتند خیلی متشکرم! من صادقانه فکر میکنم، من آقای ظریف را 27 سال است که میشناسم و فرد وطنفروشی نیست و به جمهوری اسلامی متعهد است، اما آمریکاشناس نیست. او بچه بود که دکترا گرفت و به درون سیستم جمهوری اسلامی آمد و همانجا قفل شد و کسی را ندیده است، من چند سناتور و نماینده مجلس را آوردم و با آن ها ملاقات کرد.
امیر احمدی بنیانگذار و رئیس شورای آمریکا-ایران در ادامه درخصوص نایاک نیز مدعی شد: سازمانی به نام نایاک (شورای ملی ایرانیان آمریکا) وجود دارد که برخی از اعضای آن از دوستان آقای ظریف هستند و در تمام مدت طرفدار تحریم بودهاند، تمام تحریمهایی که علیه سپاه وضع شده از طرف نایاک است.(نایاک و شورای آمریکا-ایران دو نهاد مخالف هم در آمریکا هستند) آمریکاییها از ما ایرانیها سوءاستفاده میکنند، لذا وقتی یک ایرانی از آمریکا بخواهد که نهادهای ایرانی تحریم شود، حرفش بسیار موثرتر است از یک فرد آمریکایی. امیراحمدی افزود: آقای «تریتا پارسی» (بنیانگذار و رئیس فعلی شورای ملی ایرانیان آمریکا نایاک) یک جمله دارد که میگوید «باید دانشمندان اتمی و فیزیکی ایران را در سازمان ملل ثبتنام کرد که بدانیم صبح چه ساعتی از خانه بیرون میروند و چه زمانی صبحانه میخورند»، این فرد همیشه به دنبال پول خود است.
آمریکاییها برای قاسم سلیمانی احترام خاصی قائل هستند
امیر احمدی با ذکر خاطره ای از حضور خود در یکی از ایالت های آمریکا گفت: بنده در یکی از ایالتهای آمریکا سخنرانی داشتم، وقتی در باز شد، شوکه شدم، جایی که برای سخنرانی رفته بودم،زمانی که وارد شدم دیدم یک عکس بزرگ و تمامقد از قاسم سلیمانی وجود دارد، من علت این موضوع را پرسیدم، به من گفتند در دفتر ژنرالهای ما هم عکس او وجود دارد؛ چراکه ما نمیخواهیم فراموش کنیم او هست. بهعنوان یک دشمن قابل احترام، ژنرالهای آمریکا قاسم سلیمانی را قبول دارند، میخواهم بگویم آمریکایی حرفهای است و به کسی که حرفهای کار کند، احترام میگذارد.