
در نهایت برای سرو، روی سوپ نخود و مرغ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید
مواد لازم برای سوپ مرغ و نخود :
| * ران مرغ بدون پوست و استخوان |
۶۰۰ گرم |
| نمک |
۱ قاشق چایخوری |
| زردچوبه |
۱ قاشق چایخوری |
| زیره |
۱ قاشق چایخوری |
| فلفل سیاه |
نصف قاشق چایخوری |
| روغن زیتون |
۲ قاشق غذاخوری |
| پیاز خرد شده |
۱ عدد |
| ساقه کرفس خرد شده |
۱ عدد |
| سیر |
۴ حبه |
| زنجبیل تازه رنده شده |
۱ قاشق چایخوری |
| برگ بو |
۲ عدد |
| عصاره مرغ |
۶ فنجان |
| خلال پوست لیموترش |
یک عدد |
| عصاره لیموترش |
۲ قاشق غذاخوری |
| برنج باسماتی |
یک سوم فنجان |
| نخود پخته |
۴۵۰ گرم |
| جعفری یا گشنیز |
برای تزیین |
* ران مرغ بدون پوست و استخوان (به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد شود)
طرز تهیه سوپ مرغ و نخود:
نمک، زردچوبه، زیره و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل این ادویه ها ریخته و خوب هم بزنید.

تکه های مرغ را با روغن زیتون کامل سرخ کنید
روغن زیتون را داخل یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا همه ی مرغ ها به طور کامل سرخ شوند. بعد از این زمان مرغ ها را از قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید.

پیاز و کرفس را داخل قابلمه تفت بدهید، سپس سیر و زنجبیل را هم اضافه کنید
پیاز و کرفس را داخل قابلمه بریزید. برای ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید. بعد سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.

تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید
تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط برای ۱۵ دقیقه آرام بجوشد.

برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید
برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید مخلوط جوش آمده و به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشد تا در این زمان برنج بپزد.

برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید
برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و در نهایت برای سرو، روی سوپ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید.
منبع : novinzi.com