برداشت من
با دیدن تصویر زیر اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟
پاسخ به:برداشت من
مداد رنگی..نقاشی های دوران ابتدائی را تداعی را میکند..اون روزکه بخاطر نبود امکانات از شکسته شدن نوک مداد رنگی ناراحت میشدیم برا اینکه مجبور بودیم بتراشیم و این باعث می شد که مداد رنگی زود تمام شود.
مداد رنگی هایی که پوشش تیره ای دارن رو میشه به آدما ربطشون داد .اینکه لحظه اول اکثرا بدی ها و تیرگی هارو میبینیم ولی ممکنه دل همین آدمایی که تیره به نظر میرسن رنگی و روشن باشه و اینکه نمیشه آدمارو از رو ظاهر قضاوت کرد..
خیلی از افراد ظاهرشون شبیه همه ولی باطنشون خیلی با هم متفاوته
واقعا دنیا اونقدر میارزد که به خاطرش آخرتمون رو بسوزانیم
واقعا آدما همین شکل شدن این روزا
هر کس برا اساس منفعت خودش ظاهر شو شبیه بقیه میکنه ولی از درون کاملا متفاوته
امیرمومنان علیه السلام
💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید
زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند
❗️آنگاه دعا مى كنيد و دعايتان مستجاب نمى شود،
📚 نامه ٤٧نهج البلاغه
برداشت من*یادش بخیر مدرسه*
من عاشق نقاشی کردنم اونم با مداد رنگی
این مصداق اختلاف ظاهرباباطنه وافرادیکه ظاهری هستن
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
اولین چیزی که به ذهن من میرسه اینه که : چه مداد رنگیا نو هستن !!!
خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود
"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"
من یاد مداد رنگیایی افتادم که به عنوان اینکه شاگرد اول شده بودم از مدرسه (در اصل مادرم) جایزه گرفتم.
البته مدادرنگیای من با اینکه شکل یک رنگی داشت، سیاه نبود رنگ کرم داشت.
یادش بخیر جایزه هایی که به نام مدرسه از والدینمون میگرفتند و به خودمون میدادند!
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
تفاوت در ظاهر و باطن افراد
مهم باطن افراد هست که شاید با آنچه که ممکن است در مورد افراد فکر کنیم یا قضاوت کنیم (از روی ظاهر)، متفاوت باشد.
معیار تصمیم گیری بایستی باطن افراد باشد. البته ظاهر را نیز تا حدودی باید در نظر گرفت.
واسه كسي خاك گلدون باش، كه اگه به آسمون رسيد، بدونه ريشهاش كجاست ...
برداشت من اینه که ما رو یاد این میندازه که از هر قوم و ملیتی که باشیم همه انسانیم و با کمک همدیگه میتونیم کارهای بزرگ انجام بدیم
منو یاد فصلهای سال میندازه که هرکدومش یه رنگه و هر کدوم زیباییهای خاص خودشو داره
آخه برداشت من با اولین چیزی که به ذهنم میرسه متفاوته
نقاشی
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُم اَللّهُمَ عَجّـــِلْ لِــــوَلیــِکَ الْـــفــَـرَج بـِحقِّ زیـنب کبـری(س)