ارتش استراليا براي كمك به سيل زدگان وارد عمل شد
گروه اجتماعي / حوزه حوادث
89/10/13 - 18:11
شماره:8910131293
ارتش استراليا براي كمك به سيل زدگان وارد عمل شد
خبرگزاري فارس: همزمان با گسترش سيل در استراليا ارتش اين كشور براي كمك به مردم در مناطق بحران زده وارد عمل شد.
به گزارش مانيتورينگ فارس به نقل از شبكه العالم، همزمان با وقوع شديدترين سيل 50 ساله گذشته، بالگردهاي نظامي ارتش استراليا براي امدادرساني به سيل زدگان وارد عمل شدهاند.
شبكه العالم در گزارشي با اشاره كه سيل درحال پيشروي در مناطق شمال شرق استراليا است تاكيد كرد كه هزاران منزل مسكوني در اين مناطق ويران شده اند.
اين گزارش تاكيد دارد كه سيل در استراليا هزينه اي بالغ بر 980 ميليون دلار بر دولت اين كشور تحميل كرده است و اين درحالي است كه هزاران تن ديگر در پي سيل مجبور به ترك خانههاي خود شدهاند.
بيشتر زيان مالي به بخش كشاورزي و معادن استراليا وارد شده است و خسارتهاي اين سيل در حال عبور از مرز يك ميليارد دلار است.
همچنين در اين حادثه يك زن در ايالت كوييزلند كشته شده است و يك صياد نيز مفقود شده است.
به دنبال سيل جاري شده روز پنجشنبه در مناطق "كوييزلند " استراليا، 80 خانه تخريب و 8 هزار نفر بيخانمان شده است.
دامنه سيل بسيار گسترده، و بارندگي شديد در روزهاي پيش موجب بالا آمدن سطح آب رودخانهها و به زير آب رفتن هزاران خانه و مركز تجاري در اين ايالت شده است.
به طور معمول شمال شرق استراليا در روزهاي تابستاني نيمكرهجنوبي، با بارندگيهاي شديد و سيل مواجه است، اما گستردگي اين سيل و خسارتهاي ناشي از آن بسيار غيرعادي بوده است.
در حال حاضر در 22 شهر كوچك و بزرگ استراليا سيل آمده و به علت آبگرفتگي، راههاي ارتباطيشان قطع شده است.
دوشنبه 13 دی 1389 6:39 PM
تشکرات از این پست