1-بنظرشما چرارژیم آل سعود به جای عذرخواهی از شهدا منا (بحث حج را سیاسی )کردند؟
اول اینکه اگه عذر خواهی می کردن باید زیر بار دیه و غرامت هم می رفتند بسا اینکه تا بحال خبری از این کار نبوده و نیست .
دوم : عذر خواهی به معنی قبول اشتباه از سمت ایشان است و اونها تا الآن جوری وانمود کردند که مقصر حجاج جلوه داده بشود .
سوم : طی سال های گذشته و تا قبل از پارسال بیش 3500 نفر زائر بیت الله الحرام شهید شدند ، چند بار آل سعود عذر خواهی کردند؟! هیچ بار
چهارم : سال گذشته پس از این حادثه بزرگ و شهید شدن چند هزار نفر چکار کردند ؟ جز اینکه از دست اندر کاران حج تقدیر و تشکر کردند . ؟!؟!
پنجم : پس از شهادت شیخ نمر ، حمله به یمن و کشته شدن بیش از ده هزار نفر بیگناه ، و کمک به گروه های تروریستی در عراق و افغانستان و سوریه و... چه کار کردند؟ عذر خواهی ؟...
با نگاهی کوتاه دیدیم که در سابقه سیاه آل شیطان چیزی بنام پشیمانی نبوده است . چرا که روی همه ی این برنامه ها از قبل کار شده است .
و اینکه چرا آنها دست به سیاسی کاری زده اند ؟ بخاطر نگه داشتن ظواهر است . تا اینکه اگر روزی حرفی شد ادعا کنند ایران و دیگر کشور ها خودشان در انجام کارهای زائران اهمال کردند .
2-آیا واقعا کشورهای اسلامی می توانند مدیریت حج واجب را به عهده بگیرند.چگونه؟
کشور های اسلامی می توانند با تحت فشار قرار دادن عربستان در تعاملات اقتصادی خود ، آنها را تحت فشار قرار دهند . همچنین با تشکیل کارگروه های تحقیق و تفحص بین المللی به بررسی ابعاد و زوایای این حوادث بپردازند و کوتاهی عمال سعودی را علنی نمایند و یک موج انزجار را راه اندازی کنند ، و ثابت نمایند که حج بعنوان یک مکان بین المللی مختص عربستان نبوده و نیست و همچنین آنها صلاحیت حضانت و برگذاری مراسم حج را دارا نیستند .
3-نظر شما در مورد تصمیم مسئولین نظام مبنی بر عدم اعزام حجاج چه می باشد؟
مسئولین نظام مخصوصا حج وزیارت که تا لحظه آخر هم می خواست ملت رو بفرسته حج باز به یمن مراجع و جو بوجود آمده مردد شد . و تا اینکه خود عربستان موافقت نکرد برای اعزام حجاج ما . که این مورد ما را خیلی کوچک کرد . حج به چه قیمتی ؟ هتک حرمت ؟ کشته شدن ؟ پس اعزاز مسلمین کجا رفته ؟