0

فان بومل: 99% در بايرن مي مانم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

فان بومل در صحبتهايي اعلام کرد که بسياربعيد است که از بايرن برود.

این روزها شایعات مختلفی در مورد احتمال جدایی مارک فان بومل،بازیکن باتجربه بایرن مونیخ از رختکن این تیم و پیوستنش به تیمهای دیگری به گوش می رسد ولی این ستاره هلندی در صحبتهایی اعلام کرد که به احتمال قریب به یقین در ژانویه رختکن باواریایی ها را ترک نخواهد کرد.

فان بومل گفت:« مدیربرنامه های من اخیرا اعلام کرد که من 99% در بایرن مونیخ خواهم ماند و این صحبت را از سوی من مطرح کرد. البته بازار نقل و انتقالات تا 31 ژانویه باز است و هیچ وقت نمی دانی که چه اتفاقی رخ می دهد.» این در حالی است که قرارداد این ستاره 33 ساله در پایان رقابتهای این فصل به اتمام می رسد و باشگاه هایی از جمله تاتنهام، منچسترسیتی و وولفسبورگ و آیندهوون برای جذب او ابراز تمایل کرده اند. از سوی دیگر باواریایی ها هم اخیرا لوئیس گوستاوو، بازیکن هوفنهایم را به عنوان جانشین مناسبی برای بازیکن خط میانی بارسلونا به خدمت گرفته اند و بدین ترتیب انتظار می رود که فان بومل تا ماه ژوئن رختکن بایرن را ترک کند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 13 دی 1389  4:25 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به: فان بومل: 99% در بايرن مي مانم

سلام به کاربر گرامی :

مارک فن بومل یکی از ارکان اصلی قهرمانی بایرن مونیخ در بوندس لیگا و نایب قهرمانی آن ها در لیگ قهرمانان سال گذشته است . وی و باستین شوان اشتایگر که به تازگی مرد سال فوتبال آلماان نیز شده است ، دو هافبک دفاعی مطمئن در تیم لوئیس ونگال بودند . به نظر میرسد که وولفسبورگ و استیو مک لارن به شدت خواهان به خد مت گرفتن وی هستند .

از حضور شما در تالار بوندس لیگا خوشحالیم ، دوست من . منتظر تشریف فرمائی دوباره شما خواهیم ماند .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 14 دی 1389  2:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها