ايسنا: رييس اداره غذا و آشاميدني وزارت بهداشت، با تاکيد به هموطنان و روزه داران مبني بر خريد محصولاتي با نشان ايمني سلامت، محصولات سالم و داراي نشان ايمني و سلامت را محصولاتي با نشان سيب سبز به هرماه علامت تاکيد (چک مارک) بر شمرد و افزود: «در ماه مبارک رمضان با توجه به شرايط خاص ميزان مصرف شير و خرما افزايش مي يابد، از اين رو به روزه داران توصيه مي شود ضمن توجه به نحوه و شرايط نگهداري اين قبيل محصولات هنگام خريد به پروانه ساخت، وجود بر چسب حاوي مشخصات کارخانه توليد و نيز تاريخ توليد و انقضاء توجه کنند.» مهندس سعيد رضا رضايي، با بيان اينکه خرماهاي مشمول بسته بندي پس از طي پروسه و مراحل بهداشتي بسته بندي و عرضه مي شوند، گفت: «برخي از واحدهاي توليد خرما پروانه ساخت بسته بندي بهداشتي را از وزارت بهداشت اخذ کرده اند.» وي در ادامه توضيح داد: «زنجيره توزيع محصولات غذايي شامل چند بخش است. به عنوان مثال واحد نظارت توليد شير از دامداري تا کارخانه برعهده دامپزشکي، از کارخانه تا فروشگاه بر عهده معاونت غذا ودارو و در سطح عرضه بر عهده معاونت سلامت است.» وي، در پايان يادآور شد: «چنانچه مصرف کنندگان از هرمحصولي شکايتي داشته باشند، مي توانند به معاونت غذا و دارو و اداره نظارت هر دانشگاه علوم پزشکي واقع در هر استان مراجعه کنند.»
منبع:روزنامه سلامت ،شماره 233.