امام رئوف
آقا جان ! ای امام رئوف ! ای ضامن آهو ! برایم گفته اند : شما غذا را با نیازمندان و فقیران تناول می کردید ؛ خوانده ام : بهترین بخش غذای خود را قبل از تناول برای گرسنه گان جدا می کردید ؛ شنیده ام : خدمتکاران و فقرا و...
اینک در بزم عید و جشن ولادتت ، به حق یگانه فرزندت و به لطف خواهر گرامیت ، می خواهم که نیازم را برآورده سازی و از خدای مهربان برایم بهترین ها را بخواهی ! بهترین ها برای من ، برای ما ،
اسیر نرگس مستانه ی تو ...
گدایم من ، گدای خانه ی تو
می خوانم و می گویم و با شوق و شعف اشک می ریزم :
اینک عید است ، و در عید هدیه و عطیه و جایزه می دهند و من سخت امید دارم به عطای کریمانه ی تو .
درست است جفا کرده ام ، خطا کرده ام ، اما شما را به صبر و محبت بر گنهکاران شناخته ام !
فقیرم ، مستمندم ، درمانده ام ، حاجتمندم ، درد دل دارم ، آمده ام به سوی تو .
ای امام رئوف !
همین کلمات است که مرا با همه ی بدیهایم به سوی تو خوانده است ؛ و مرا به رافت تو امیدواری هم است .
مولای من !
خوانده ام : به جفا و خطای دیگران بردبار و صبور و شکیبا بوده اید .
برایم گفته اند : شما غذا را با نیازمندان و فقیران تناول می کردید ؛ خوانده ام : بهترین بخش غذای خود را قبل از تناول برای گرسنه گان جدا می کردید ؛ شنیده ام : خدمتکاران و فقرا و ضعیفان با چهره ی تبسم شما آرام می گرفتند ؛برایم گفته اند : از مهمانان خود شخصا پذیرایی می کردید ،گفته اند : رفع نیاز دیگران را بر خواسته ی خود مقدم می داشتید ؛ شنیده ام : به سوال و تقاضا و پرسش دیگران به دقت کامل گوش فرا می دادید و به آنان توجه می کردید ؛
آقا جان ! ای امام رئوف ! ای ضامن آهو !ظهور فرزند عزیزت مهدی فاطمه است . بخواه که سالی و ماهی و روزی هرچه نزدیکتر سالروز میلادت را در حریم با صفایت در کنار مولایمان امام زمان علیه السلام جشن بگیریم.