سپ بلاتر: فيفا فساد ندارد
|
سپ بلاتر: فيفا فساد ندارد
سپ بلاتر اعلام کرد فيفا قصد دارد کميتهي مبارزه با فساد تشکيل دهد تا ديگر شاهد پديدههايي مانند رشوه خواري يا فساد مالي نباشد.
|
 |
|
|
رييس فيفا قصد دارد با تشکيل کميتهي مبارزه با فساد به جبران گذشته بپردازد تا شايد لطمهاي که به اعتبار و حيثيت اين فدراسيون پيش از انتخاب ميزباني جام جهاني وارد شد تا حدي جبران شود.
اقدام يک خبرنگار جسور انگليسي در تماس با اعضاي کميتهي اجرايي و پيشنهاد رشوهي سنگين، جنجالي در دنياي فوتبال به وجود آورد که در نهايت به محروميت آموس آدامو و رينالد تماري، دو تن از اعضاي کميتهي اجرايي انجاميد. هرچند دود اين ماجرا به چشم خود انگليسيها رفت و اين کشور که اميد زيادي به ميزباني جام جهاني 2018 داشت، رقابت را به روسيه واگذار کرد.
سپ بلاتر اکنون از تشکيل کميتهي مبارزه با فساد مي گويد تا بار ديگر بتواند حقانيت و بي طرفي اين نهاد را اثبات کند.
بلاتر در گفت و گو با يک روزنامهي سوئيسي عنوان کرد:" کميتهاي با اين هدف تشکيل مي دهيم که اعتبار و بي طرفي فيفا را اثبات کند و مرحلهي جديدي از شفاف سازي در روابط را به نمايش بگذارد. من خودم شخصا از اين کميته مراقبت مي کنم تا همه مطمئن شوند که در فيفا فساد وجود ندارد."
کميتهي مبارزه با فساد از نه عضو تشکيل خواهد شد و خود بلاتر در اين کميته عضو نخواهد بود. در حالي که دکتر آدامو و تيماري به عنوان متهمان رديف اول و دوم محروم شدند، فيفا به 4 تن ديگر از اعضاي کميتهي اجرايي هم مشکوک شده و آنها را هم محروم کرده است.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
دوشنبه 13 دی 1389 10:42 AM
تشکرات از این پست