0

ايران دومين كشور جهان در برگزاري جشنواره فيلم‌هاي ورزشي

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ايران دومين كشور جهان در برگزاري جشنواره فيلم‌هاي ورزشي

 

89/10/13 - 10:18
شماره:8910130266
نسخه چاپي ارسال به دوستان
/جشنواره فيلم‌هاي ورزشي و تلويزيوني/
ايران دومين كشور جهان در برگزاري جشنواره فيلم‌هاي ورزشي

خبرگزاري فارس: ايران با برگزاري 8 دوره متوالي جشنواره فيلم‌هاي ورزشي و تلويزيوني دومين كشور به لحاظ قدمت در برپايي اين جشنواره پس از ميلان ايتاليا محسوب مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ستاد خبري جشنواره فيلم‌هاي ورزشي، اين جشنواره از سال 1381 به همت سازمان تربيت بدني آغاز و به طور مستمر طي 8 سال گذشته برگزار شده است كه به لحاظ قدمت و سابقه كشورمان دومين جشنواره در برپايي بخش فيلم‌‌هاي ورزشي و تلويزيوني در جهان به شمار مي‌رود.
يكي از مهم‌ترين دستاوردهاي سازمان تربيت بدني در برگزاري جشنواره فيلم‌هاي ورزشي دريافت نمايندگي ficts در حوزه جنوب و غرب آسيا از سوي فدراسيون بين‌المللي فيلم‌هاي ورزشي (ficts ) است كه در همين راستا ارتباط با 19 كشور عضو منطقه جنوب و غرب آسيا به ايران واگذار شده است.
ضمن اينكه كشورمان همه ساله مسئوليت معرفي آثار برتر منطقه تحت پوشش خود را در غرب و جنوب آسيا برعهده دارد.
از ويژگي‌هاي هشت دوره برپايي جشنواره فيلم‌هاي ورزشي مي‌توان به ارسال حدود 2000 اثر به دبيرخانه دائمي جشنواره اشاره كرد كه از اين ميان 220 فيلم در داوري نهايي توانسته‌اند جوايز هشت دوره برگزاري جشنواره را به خود اختصاص دهند. همچنين در طول هشت سال برگزاري مستمر جشنواره فيلم‌هاي ورزشي و تلويزيوني تهران در مجموع 200 كارگردان موفق به دريافت جايزه اين جشنواره شده‌اند كه از اين تعداد 170 كارگردان ايراني و 45 كارگردان خارجي بوده‌اند.

 

 
 
دوشنبه 13 دی 1389  10:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها