0

چرا لينوکس رو دوست دارم؟ به خاطر convert و montage

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

چرا لينوکس رو دوست دارم؟ به خاطر convert و montage

ينوکس دوست داشتني است چون در طول تاريخ توسط آدم ها براي نيازهاي آدم ها بهينه شده و شما به عنوان يک آدم وقتي نيازي داريد يا بهش پاسخ داده شده يا کسي هست که اگر احساس کنه اين نياز منطقي است، بهش پاسخ بده.

مثلا من امروز ?? تا عکس داشتم که مي خواستم اونها رو در يک صفحه به ابعاد بزرگ کنار هم بچينم. اول بايد ارتفاع هر ?? تا عکس تبديل مي شد به ??? پيکسل (مستقل از اينکه عرضشون چقدر مي شه) پس تايپ کردم:

convert * -resize x900 resizedfiles/

و همه فايل ها تغيير اندازه پيدا کردند و رفتند توي دايرکتوري resized. حالا بايد يک برنامه گرافيکي باز کنم و يکي يکي فايل ها رو توش لود کنم و با دقت بچينم کنار همديگه؟ نه! اين روش زيادي ويندوزي است (: بياين بزنيم:

montage * -geometry +0+0 page1.png

به فارسي: مونتاژ کن. فاصله بين هر دو عکس رو بذار صفر و اسم نهايي رو بذار page1.png. ساده و سرراست.

نکته دوست داشتني اينکه يکي از بهترين کتاب هاي انگليسي مجموعه نرم افزارهاي بازمتن ImageMagic رو آقاي سهيل صالحي نوشته که يک ايراني است (: به اين مي گن افتخاري که من رو خوشحال مي کنه. کار واقعي و مفيد و تقدير شده در سطح جهاني. دستورات convert و montage از دستوران اين ابزار فوق العاده دوست داشتني هستند.

چرا
لينوکس رو دوست دارم؟ به خاطر convert و montage

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 13 دی 1389  7:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها