
قرارداد های جدید نفتی برای اجرا ابلاغ شد. اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور در حاشیه جلسه دیروز هیات دولت، با بیان اینکه قرار نیست این قراردادها به صورت لایحه به مجلس برود گفت: قراردادهای جدید را دیروز امضا کردم و امروز ابلاغ شد.
به گزارش مهر ،جهانگیری با بیان اینکه قرار است وزارت نفت بر اساس این الگوی عمومی با شرکت های خارجی قرارداد امضا کند گفت: ۸ تا ۹ ماه بر روی این قراردادها کار شده و تدبیر رهبری این بود که نظرات منتقدین شنیده شود و تمام این نظرات در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی تصویب شد. جهانگیری با اشاره به کارشکنی برخی کشورهای منطقه در تصویب این قراردادها گفت: برخی کشورهای خارجی که با ما میادین مشترک دارند و دوست داشتند که ما در این میادین ظرفیت هایمان افزایش پیدا نکند، یک گروهی از آنان در داخل کشور خرج و هزینه می کنند که مانع قراردادهای ما بشوند اما قطعا به زودی قراردادهای نفتی بسته خواهد شد.
در همین حال عضو هیئت رئیسه مجلس، با اشاره به تصویب الگوی اصلاحی قراردادهای جدید نفتی در هیأت دولت گفت: رئیس مجلس در نامه ای به رئیس کمیسیون انرژی دستور ویژه برای بررسی و نظارت بر الگوهای جدید نفتی با حساسیت و نگاه دقیق را داده است. به گزارش صداوسیما به نقل از خانه ملت، نعمتی با اشاره به ضرورت تصویب الگوی قراردادهای جدید نفتی در هیئت تطبیق مصوبات ادامه داد: همچنین کمیته حقوقی و قراردادهای جدید، الگوی قراردادهای جدید نفتی را بررسی میکند.